gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Canım çok teşekkür ederim haziran anneleri topiğindede granül sabunla yıkamayın dediler
Makinası tıkanmış galiba birinin yanlış hatırlamıyorsam.bende tırstım şimdi bide onunla uğraşmayayım dedim
Dalin sıvı deterjan alayım diyordum ama aklım karıştı şimdi
Yok canım her şeyini aldım ben eksiklerini tamamladım bi eksiğimiz kalmadı şükür bende kidboodan aldım uyku setini
sen kaça aldın uyku setini?
ay olsun canım ya valla ben ne kiloya takılıyorum nede çatlağa feda olsun yavruşa diyorum
Sen baya kullanmışsın ama olacağı varsa oluyor işte dediğin gibi

Ama süper bir finaldi.berenin oyunculuğunu çok beğeniyorum.
Mervem aklına ne takılırsa sor mutlaka yardımcı olmaya çalışırım.

Kadın aşmış kendini burda zaten valla bende hala etkisindeyim baksana döndürüp döndürüp izliyorum
Teşekkür ederim canım baksana zaten kafanı şişiriyorum ben hep senin bu sorularımla

Bende sıvı alıcaktım ama kaka lekelerini sıvı deterjan çıkarmıyor dediler o yüzden sonrasınıda düşünerek granül aldım bence tıkamaz makinayı çünkü bizim kendimize kullandığımız çamaşır deterjanı bazen düşük derecelerde erimeyebiliyor ve o bile tıkamıyorsa bu granül zaten elde yıkamda bile riyor neden tıkasın ki?
uyku seti 100 tl

Kadın aşmış kendini burda zaten valla bende hala etkisindeyim baksana döndürüp döndürüp izliyorum
Teşekkür ederim canım baksana zaten kafanı şişiriyorum ben hep senin bu sorularımla

Yok ne kafa şişirmesi ne zaman istersen aklına ne takılırsa mesaj at mutlaka yardımcı olmaya çalışırım.

ben cikiyorumm canlarim iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN

Ben geldım ama cıkıcam kızlar gözler yoruldu uykum geldi.
Muhabbet harıkaydı hepınızı öpüyorum canımsınız

Mervem kendi çantama koyduklarım

iki adet gecelik
bir pijama takımı
iki çift çorap
4-5 tane iç çamaşır
bir emzirme sütyeni
bir emzirme atleti
hijyenik ped gece
hasta bezi
terlik
göğüs pedi
lansinoh göğüs kremi
kirliler için torba
fotoğraf makinesi
bir kağıt havlu
bir paket ıslak mendil
ben koymadım ama sen istersen birde tarak makyaj malzemesi koyabilirsin.

Son düzenleme:
Bebeğin çantasına koyduklarım

iki tane alt üst takım
iki tane tulum
2 çift eldiven
2 şapka
2 çift çorap
4 tane iç zıbın
mendil birkaç tane
bir tane önlük belki lazım olur diye
2 adet penye battaniye
bir kalın battaniye
15 adet bebek bezi
hazır alt açma
bir paket ıslak mendil
biberon
emzik
kirliler için torba
hastaneden çıkarken kullanmak için ana kucağı yada portbebe

Son düzenleme:

Çok şükür hepsini almışım canım hasta bezi hariç bide terlik almadım daha sen nasıl bişey aldın
yok anacım makyaj malzemesi bende koymam şimdi bi kalem bile çekemiyorum tiksinmişim
O zaman onunlamı uğraşacağım bide

Hiii hazır alt açma yok bendee onu nereden temin edebilirim
bezle ıslak mendilide alacağım inş market alışverişimizde
Canım çok güzel olmuş listen ya valla samimi söylüyorum bunu çok net olmuş
Bazılarına bakıyorum sanki düğüne gidiyorlar parfüm fön makinası yok daha neler
sanki seyahate çıkıyorlar çok içime sindi bu listeler
Allah razı olsun senden

Bende hasta bezini henüz almadım hasta bezini dışarı çıktığımda alıcak tek eksiğim o kaldı.gerek olucağını bilmiyordum ama benim gideceğim hastanede arkadaşım yeni doğum yaptı istiyorlarmış hasteneden normalde olsa sezeryanda kullnılıyormuş.

Bende makyaj malzemesi götürmek istemedim o an onu düşünmem bende.
Parfümde zaten kokusu bebeğe ağır geleceği için kullanamayız.
Terlik konusunda çok kararsız kalmıştım geçen dışarı çıktığımda buldum istediğim gibi birşey.
Ben altı düz burnu kapalı beyaz bir terlik aldım ama dr terliği gibi değil lastik terlik kenarında helo kitty var değişik birşey.
japon pazarından aldım çevrende öyle yerler varsa bir bak çok çeşit oluyor
Ben öyle tüylü topuklu bişi almak istemedim yürümem rahat olsun diye.
Ama hastane terliği olarak öyle koyanlarda var tabii.

Alt aşmada marketlerde var bende bir paket eldim ama içinden iki tane koydum çantaya.
Sağol canım bende gereksiz birşey koyup yük etmek istemedim kendi aracımızda yok taksiyle gidicez seyahate gider gibi çok şey koymak istemedim
aslında bunlar bile fazla ama her ihtimale karşı sezeryan olursa diye böyle hazırladım yani sanada yeterli gelir bu listedekiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…