Bende doyurdum karnımı bu saatte bişi yapamıycağımdan zeytin ekmeğe talim
Onları bende yapamıyorum ki hemde ilk aydan beriiAy lovelyim canım ya be şimdiden ağırlaştım yemek yaptım bugün biraz zahmetliydi galiba yedik işte ondan sonra 2 saat uyumuşum bünyem ne hasas
Şİmdi bu aldıklarımı nasıl yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim diye düşünüyorum gözümde büyüyor oysaki ne hevesliydim
Komşuyu çağırıp beraber yapacağız inşallah
Hii sancılar arada bir yoklamaya başladı desene:18:
Yok benim çok nadir şeyleri canım çekiyor çünkü iştahım azaldı benim eskiye göre.Kaç kg aldın ben 16 kg aldım.Al bendende o kadar iyice pis huylu oldum ya
Annem bugün bişey dedi cümle içinde ne dedi hatırlamıyorum şimdi
ONDan bile canım çekti
Onları bende yapamıyorum ki hemde ilk aydan beriiBenim ağırlaşmadım dediğim evde 7 24 yan gelp yattığım halimi söylüyorum ben yoksa ilk aydan beri bulantılardan yemek yapamıyordum halada yapamıyorum ennemde yiyoruz evin işlerinide annem ve eşim yapıyorlar ortaklaşa yani ben hiçbir iş yapmazken ki halimi söylemiştim. Yoksa bende yapamam ütü vs.
Yardım edecek biri yoksa biran önce yapmaya başla yavaş yavaş çok sona bırakma hiç yapamazsın.Benim onlarıda sağolsun annem ütüledi ben yerleştirdim.
Yok benim çok nadir şeyleri canım çekiyor çünkü iştahım azaldı benim eskiye göre.Kaç kg aldın ben 16 kg aldım.
Kızlar ben ygs talebeleri için fetıh suresı okucam bıtınce gerı gelıcem burda olursanız gorusuruz olmazsanız tek tek optum:*
Allah kabul etsin bende buralardayım.YUinede denk gelemzsek iyi geceler.Kızlar ben ygs talebeleri için fetıh suresı okucam bıtınce gerı gelıcem burda olursanız gorusuruz olmazsanız tek tek optum:*
Haa bende ne bileyimtemizlik yemek felan hallediyorsun sandım
Anneciğinle yakın olmanız çok güzel canım benim burada kimsem yok
Yavaş yavaş hallederim artık yada komşuyu çağırırım
Bide erken diyor ya millet ne erkeni ancak işte demi canım şu salı günü olan kontrolümüz bir geçsin bakalım
İnşallah yatak odasını temizleyip kuralım dolabıyla beşiğini.peki zor olıuyormu yıkayıp ütülemek
Allah'ım neden böyle oldum
Canım ben 7 kg aldım 67 ile hamile kaldım 74.5 kgyim şuan bu gidişle 85'i görürüm gibime geliyor
seninki ideal işte kaç ile hamile kaldın
Benim kg durumu değişik oldu şimdi ben 67 ile hamile kaldım ya 7 kg verdim çok zor geçti ilk 4 ay
Sonra serumlarla felan tekrar o kiloma geldim şimdi 74.5
Her sorana 14 kilo aldım diyordum ama öyle olmuyormuş hesaplama yeni öğrendim
Ben gene kafayı yedim Aşkı memnunun final sahnesini izliyorum
Allah kabul etsin bende buralardayım.YUinede denk gelemzsek iyi geceler.
Bizde yakın değildik annemle ama benim ilk aylar çok bulantım olunca bir süre annemlerde kaldık sonrada taşındık şuan altlı üstlüyüz.
Erken değil artık yap ki son ay dinlenirsin.Önce herşeyini at makinaya yıkansın yavaş yavaş kurutmak zor oluyor ben bir tek çamaşır telinde kurutmakta zorlandım.O yüzden herşeyi önce yıka kurusun topla hepsi bitincede yavaş yavaş ütülersin.Ben yıkadım astım topladım ütüleme işini annem yaptı sağlolsun bende yerlerine yerleştirdim sen kendin yapacağın için ütüyü bir günde yapamazsın yorucu olur.
Yıkamayı ben granül sabunla 30 derecede kısa programda yıkadım makinada.Ve ilave durulama yaptım.Aklına ne gelirse herşeyini yıkadım.
ben 58 le hamile kaldım şuan 74 üm.Verilir kilolar hiç önemsemiyorum ben çatlamıyım diye herşey kullandım ama yinede sona gelince çatladım şimdi boşverdimmm
benim adam gelmedide merak ediyorum
canım peki battaniyelerini ve açık renk kıyafetlerini kaçta yıkadın onlarıda mı 30 da bende hastane çıkışını ekru aldım
Hangi programam atsam bilemedim
helede en çok gözümde büyüyen ne biliyormusun uyku seti uff neyse hallolur bir şekilde inşallah sağlıcakla gelsin
Yalnızlıkta ne zor ah..sende ilk aylarda benim gibimi oldun ahh kıyamam
ayy bende bebe yağı kullandım güya çatlamışımda haberim yok numunelik gibi sağda iki solda iki kırmızı hemde
Minnoşumdan hatıra dedim aman hiç takamam valla ne yapayım
[video=youtube;3rP_Vxc0mXE]http://www.youtube.com/watch?v=3rP_Vxc0mXE[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?