gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Mervem ilave olarak eğer aldıysan süt sağma makinan varsa yanında götür belki lazım olur benim yok henüz doğumdan sonra ihtiyacım olursa alırım diye düşündüm.
Birde pişik kremini koymadım ben çantaya ama gerek olurmu bilmiyorum senin sezeryan olacağı kesinse istersen onuda la yanına her ihtimale karşı.

Canım ben hello kityi çok severimmmmmm keşke bulabilsem öyle bişey
Nisan anneleri cicilerine ekledin mi aldıklarını bakmak isterim link varsa eğer?
Bende topuklu tüylü giyinemem o halde

Mervem benim başım döndü sanırım uykum geldi biraz uzanıcam uyuyamazsam gelirim.İyi geceler şimdilik

Canım ben hello kityi çok severimmmmmm keşke bulabilsem öyle bişey
Nisan anneleri cicilerine ekledin mi aldıklarını bakmak isterim link varsa eğer?
Bende topuklu tüylü giyinemem o halde
Canım ben eklemedim oraya ve şuan fotoda yok olsa eklerdim bak sadece birkaç şeyin fotosunu buldum bunları ekliyim birde terliği çekeyim senin için

Karyolamız, uyku setimiz, portbebe ve çantamız, birde kızmın patikeleri

Son düzenleme:

Yok canım eşimde öyle dedi gerek olursa alırız diye
pişik kremide almadım bak eksikler çıkıyor genede

Mervem benim başım döndü sanırım uykum geldi biraz uzanıcam uyuyamazsam gelirim.İyi geceler şimdilik

Canım sen git dinlen yat uzan aman dikkat et bende linki ekleyeyim eğer bakmak istersen
Çok güzel bu arada aldığın şeyler
güle güle kullansın bebeğin sende tabi

Mervem terlikte böyle bişi plastik banyo terliği gibi ama ben kaymadığı için hastanede rahat olur diye düşündüm.

Mervem hepsi çok güzeller çok zevkliymişsin.
Allah güle güle kullamayı nasip etsin prenseslerimizebenim karnım ağrıdı biraz uzanıcam öptüm senii

Mervem hepsi çok güzeller çok zevkliymişsin.
Allah güle güle kullamayı nasip etsin prenseslerimizebenim karnım ağrıdı biraz uzanıcam öptüm senii

Amin canım inşallah hadi sen git yat dinlen bende gidip yatacağım
Öpüyorum seni görüşmek üzere..

evim sensini bu kore filminden resmen kopyalamislar

bir tek sonlari ayni degil

evim sensini bu kore filminden resmen kopyalamislar

bir tek sonlari ayni degil

evim sensin birebir özcan denızin ç(alıntı) filmidir canımm...her cumlesı nerdeyse!!! hatırlanacak bır anı fılmı 2004 yapımıdır..bırde bu calıntı fılmle ödul aldılar utanmadan sıkılmadan :))

eve herseyi ayni kiyafet evin bicimi doktorun tipi bile

Kızlar o film çalıntı değil ki türkiyeye uyarlanmış bir film. Özcan Deniz de demişti orjinal senaryo değil diye.
Yani umutsuz ev kadınları gibi konu,senaryo,mekanlar neredeyse aynı ama telif hakkı ödenerek alınmış.

eger oyleyse iyi yani cunku birebir ayni turk versiyonuysa o baska tabi
Twetimmm gelsene kuşum ne yapıyorsun nerelerdesin haydi toplaşakkk

burdayimmm

Kaçma sohbet edeim dün eşin neden o kadar gecikmiş aldınmı ifadesini civcivimi burda merakta bırakmak neymiş sorsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…