Bende hasta bezini henüz almadım hasta bezini dışarı çıktığımda alıcak tek eksiğim o kaldı.gerek olucağını bilmiyordum ama benim gideceğim hastanede arkadaşım yeni doğum yaptı istiyorlarmış hasteneden normalde olsa sezeryanda kullnılıyormuş.
Bende makyaj malzemesi götürmek istemedim o an onu düşünmem bende.
Parfümde zaten kokusu bebeğe ağır geleceği için kullanamayız.
Terlik konusunda çok kararsız kalmıştım geçen dışarı çıktığımda buldum istediğim gibi birşey.
Ben altı düz burnu kapalı beyaz bir terlik aldım ama dr terliği gibi değil lastik terlik kenarında helo kitty vardeğişik birşey.
japon pazarından aldım çevrende öyle yerler varsa bir bak çok çeşit oluyor
Ben öyle tüylü topuklu bişi almak istemedim yürümem rahat olsun diye.
Ama hastane terliği olarak öyle koyanlarda var tabii.
Canım ben eklemedim oraya ve şuan fotoda yok olsa eklerdim bak sadece birkaç şeyin fotosunu buldum bunları ekliyim birde terliği çekeyim senin içinCanım ben hello kityi çok severimmmmmmkeşke bulabilsem öyle bişey
Nisan anneleri cicilerine ekledin mi aldıklarını bakmak isterim link varsa eğer?
Bende topuklu tüylü giyinemem o halde
Mervem ilave olarak eğer aldıysan süt sağma makinan varsa yanında götür belki lazım olur benim yok henüz doğumdan sonra ihtiyacım olursa alırım diye düşündüm.
Birde pişik kremini koymadım ben çantaya ama gerek olurmu bilmiyorum senin sezeryan olacağı kesinse istersen onuda la yanına her ihtimale karşı.
Mervem benim başım döndü sanırım uykum geldi biraz uzanıcam uyuyamazsam gelirim.İyi geceler şimdilik
Canım ben eklemedim oraya ve şuan fotoda yok olsa eklerdim bak sadece birkaç şeyin fotosunu buldum bunları ekliyim birde terliği çekeyim senin için
Eki Görüntüle 666534 Eki Görüntüle 666535 Eki Görüntüle 666536 Eki Görüntüle 666537
Canım sen git dinlen yat uzan aman dikkat et bende linki ekleyeyim eğer bakmak istersen
Çok güzel bu arada aldığın şeyler
güle güle kullansın bebeğin sende tabi
Mervem terlikte böyle bişi plastik banyo terliği gibi ama ben kaymadığı için hastanede rahat olur diye düşündüm.
Eki Görüntüle 666538
Ayy çok tatlymışhello kityli gerçektende bayılıyorum ben
Güle güle giyin canım benim
Sanada zahmet verdim gece gece sağolasn
Mervem hepsi çok güzeller çok zevkliymişsin.
Allah güle güle kullamayı nasip etsin prenseslerimizebenim karnım ağrıdı biraz uzanıcam öptüm senii
evim sensini bu kore filminden resmen kopyalamislar
bir tek sonlari ayni degil
evim sensin birebir özcan denızin ç(alıntı) filmidir canımm...her cumlesı nerdeyse!!! hatırlanacak bır anı fılmı 2004 yapımıdır..bırde bu calıntı fılmle ödul aldılar utanmadan sıkılmadan :))
eger oyleyse iyi yani cunku birebir ayni turk versiyonuysa o baska tabiKızlar o film çalıntı değil ki türkiyeye uyarlanmış bir film. Özcan Deniz de demişti orjinal senaryo değil diye.
Yani umutsuz ev kadınları gibi konu,senaryo,mekanlar neredeyse aynı ama telif hakkı ödenerek alınmış.
Twetimmm gelsene kuşum ne yapıyorsun nerelerdesin haydi toplaşakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?