merhaba arkadaşlar.
lida ile 5 sene önce iki ayda 12 kilo verdim şimdiye kadar idare etti. satışı malum yasak.
ben de tam 15 kilo vermek istiyorum. kmdali orjinal veb sayfasından lida siparişi nasıl veriliyor?
ben mail attım inglizce fakat cevap 4 gündür gelmedi. telefonu arasam da çince konuşamam, ingilizce de konuşabileceğimi sanmıyorum.
bu adresten spariş veren var mı aramızda?
cnm meraba sen asılamayla mı kaldın tüple mi normal mi
Ben buralardayımnasılsın canımm
iyiyim sen nasılsın :) survivora bakıyorduk
Ben bir yandan bakıyorum ama çok iyi takip edemiyorum biraz buraya takılıyorum birazda ona bakıyorum işte
Evet 27 yim yada değilmiyimkiben de öyle :)
senle yaşıtız biz galiba,27sin dimi
survivor
Evet 27 yim yada değilmiyimki86 doğumluyum ağustos ayı girmedim sanırım henüz:44:
Betti sanırım ben şimdi kayıp şehiri açtım güzelim diziyi final yapacaklar
Evet 27 yim yada değilmiyimki86 doğumluyum ağustos ayı girmedim sanırım henüz:44:
Betti sanırım ben şimdi kayıp şehiri açtım güzelim diziyi final yapacaklar
Ben öyle sıkı takip etmiyorum hiç birşeyi öyle denk gelince bakıyorum işte şuan ikisi rasında kaldım kayıp şehiri seçtim gitti.bitmediki daha ada konseyi var :26:
bende seviyorum onuda netten izlerim artik
tmm ben de 86lıyımama ay olarak büyüğüm hihi ocak ayı benim
daha bitmedi yarışma eleme olcak
Ben öyle sıkı takip etmiyorum hiç birşeyi öyle denk gelince bakıyorum işte şuan ikisi rasında kaldım kayıp şehiri seçtim gitti.
Ben senden gencim o zaman
Twetim ben bu fırata fena taktım bu ara
Evde tuhaf birşey yapınca eşim napıyorsun diyor bende banane yapıcam işte canım sıkılmasaymış o zaman diyorumböyle bakıyor bana
ilk buldugumda bende fena takmistim gece telefonumdan okuyordum karikaturlerini,
googleden firat karikaturleri yaz skldikca okursun iyi geliyo,
cok orjinal resmen bizim cocukluklarimiz yani
Evet bakıyorum zaten görsellerden çıkıyor bir sürü fırat karikatürü
Evet bizim çocukluklarımız sanki daha bir güzeldi şimdiki çocuklar bize göre biraz daha şanssız dışarısı uygun değil oynamalrı için biz çocukken geç saatlere kadar sokakta oynardık ama güvendeydik şimdi öyle bir ortam yok.
Twetim ama o can sıkılma mevzusunu her çocuk yapmıştır heralde.
Ben hatırlıyordum bizde yapardık öyle saçmalıklar annem yapma deyincede banane yapıcam işte canım sıkılıyor derdik annemde kızardı küçücük çocuğun canımı sıkılırmış derdi o zaman anlam veremezdik ama gerçekten şimdi diyorum kiküçük çocuğun canı sıkılmazmış sadece öyle sanarmış.
Canım ben çıkmam gerek azcıkın eşim oyun oynıcakmış o uyusun ben gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?