gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

neyden bahsettigini bilmiyorum ilgi alanima girmiyor cunku..
sanada tavsiye etmem oyle seylerin saglikli oldugunu dusunmuyorum..

Evet 27 yim yada değilmiyimki86 doğumluyum ağustos ayı girmedim sanırım henüz:44:

Betti sanırım ben şimdi kayıp şehiri açtım güzelim diziyi final yapacaklar

bitmediki daha ada konseyi var :26:
bende seviyorum onuda netten izlerim artik

Evet 27 yim yada değilmiyimki86 doğumluyum ağustos ayı girmedim sanırım henüz:44:

Betti sanırım ben şimdi kayıp şehiri açtım güzelim diziyi final yapacaklar

tmm ben de 86lıyım ama ay olarak büyüğüm hihi ocak ayı benim
daha bitmedi yarışma eleme olcak

bitmediki daha ada konseyi var :26:
bende seviyorum onuda netten izlerim artik
Ben öyle sıkı takip etmiyorum hiç birşeyi öyle denk gelince bakıyorum işte şuan ikisi rasında kaldım kayıp şehiri seçtim gitti.
tmm ben de 86lıyım ama ay olarak büyüğüm hihi ocak ayı benim
daha bitmedi yarışma eleme olcak

Ben senden gencim o zaman

Twetim ben bu fırata fena taktım bu ara
Evde tuhaf birşey yapınca eşim napıyorsun diyor bende banane yapıcam işte canım sıkılmasaymış o zaman diyorum böyle bakıyor bana

Twetim ben bu fırata fena taktım bu ara
Evde tuhaf birşey yapınca eşim napıyorsun diyor bende banane yapıcam işte canım sıkılmasaymış o zaman diyorum böyle bakıyor bana

ilk buldugumda bende fena takmistim gece telefonumdan okuyordum karikaturlerini,
googleden firat karikaturleri yaz skldikca okursun iyi geliyo,
cok orjinal resmen bizim cocukluklarimiz yani

ilk buldugumda bende fena takmistim gece telefonumdan okuyordum karikaturlerini,
googleden firat karikaturleri yaz skldikca okursun iyi geliyo,
cok orjinal resmen bizim cocukluklarimiz yani

Evet bakıyorum zaten görsellerden çıkıyor bir sürü fırat karikatürü
Evet bizim çocukluklarımız sanki daha bir güzeldi şimdiki çocuklar bize göre biraz daha şanssız dışarısı uygun değil oynamalrı için biz çocukken geç saatlere kadar sokakta oynardık ama güvendeydik şimdi öyle bir ortam yok.

bizdede oyleydi herkesin evinde pc yoktu vaktimiz disarda gecerdi kendi 15 yasima bakiyorum,
bide kiz kardesim var 15 yasinda cok fark var ben o zaman rimelmis rujmus bilmezdim simdikiler cok suslu

Twetim ama o can sıkılma mevzusunu her çocuk yapmıştır heralde.
Ben hatırlıyordum bizde yapardık öyle saçmalıklar annem yapma deyincede banane yapıcam işte canım sıkılıyor derdik annemde kızardı küçücük çocuğun canımı sıkılırmış derdi o zaman anlam veremezdik ama gerçekten şimdi diyorum kiküçük çocuğun canı sıkılmazmış sadece öyle sanarmış.

Canım ben çıkmam gerek azcıkın eşim oyun oynıcakmış o uyusun ben gelirim yine

evet canim sklyoduk bazen ben sandalyelere ip bayglayip ip atlardim
tamam gorusuruz belki geldiginde burda olmam simdiden ALLAH RAHATLIK VERSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…