Boşanma günü yaklaşıyo. Ondan sonra karşıma çıkacaklar konusunda çok tedirginim. Birine tekrar güvenebilir miyim? Aşık olabilir miyim? Sevebilir miyim? Onu arar mıyım başkasında.. Ne kadar bi süre lazım unutmak için. Eski sevgilimi unuttum. Ama kocam! Kocamdı o. Herşeyimi paylaştığımdı. Bi yuvamız düzenimiz vardı. Onu da kolay unutabilir miyim?
Eşim sessiz bu konuda. Zaten burda da çok defa konu açtım yaptıklarını anlattım. Hayata tutunmaya çalışıyorum.Ayrıldıktan 6 ay sonra yuvamızı kurtaralım diye mesaj attı cevap vermedim hepsi bu. Bir kere gelmedi konuşmaya, düzelebiliriz demeye. Seviyo muyum bilmiorum ama bizden olmaz artık bunu biliyorumGüvenebilirsin ,
Aşık olablirsin ,
Sevebilirsin,
Onu aramazsın başkasında ..
Bunları yapabilmen için çok dikkatlı olman lazım .. Hayatına yenı biri çıktığında hiçbir hatasını göz ardı etme. İlerde çünkü o hata gözune daha çok batar ve yıne aynı ayrılık noktasına gelırsın..
Şuan ki düşüncelerin çok normal sonuçta beraber bir evlilik geçirdiniz zor olucak tabı ama seviyorsan neden ayrılıyorsunuz?
Hallolmuyacak seyler mi ? Eşin suan nasıl pişman mı ?
Yoksa sessiz mi ?
HaklısınGelen gideni aratir seklinde mutlak , degismez bir dogru olsaydi ; kimse ikinci evliliginde ya da yeni sevgilisi ile mutlu olamazdi.
Alışkanlık suan senın hıslerın.. İnan zamanla geçicek ilk gunler çok canın yanıcak evet ama geçicek..Eşim sessiz bu konuda. Zaten burda da çok defa konu açtım yaptıklarını anlattım. Hayata tutunmaya çalışıyorum.Ayrıldıktan 6 ay sonra yuvamızı kurtaralım diye mesaj attı cevap vermedim hepsi bu. Bir kere gelmedi konuşmaya, düzelebiliriz demeye. Seviyo muyum bilmiorum ama bizden olmaz artık bunu biliyorum
canımı acıtan da alışkanlıklar zaten.. sevgiliden ayrılmaya benzemiyo elbette.Alışkanlık suan senın hıslerın.. İnan zamanla geçicek ilk gunler çok canın yanıcak evet ama geçicek..
Umarım bundan sonra hayatına çıkan kişiyle çok mutlu olursun..
Kendıne zaman tanı..
Tabiki herkes bir değil. Kocam bana çok çektirdi, özgüvenimi kaybettirmişti yeni yeni toparladım.. yine de alışkanlıklar bırakmıyo peşimiZaman herseyin ilaci derler. Zamanla dediklerinin hepsi olur emin ol. Her insanda bir değildir tabi :)
onlarda bırakacak peşini hiç umutsuz olma....ikinci evliliğim ve severek evlendim mutluyum çok şükür.....Tabiki herkes bir değil. Kocam bana çok çektirdi, özgüvenimi kaybettirmişti yeni yeni toparladım.. yine de alışkanlıklar bırakmıyo peşimi
Ne güzel mutlu olmanıza sevindim. Ne kadar sonra çıktı eşiniz karşınıza,eski eşiniz aklınıza geliyomu hiçonlarda bırakacak peşini hiç umutsuz olma....ikinci evliliğim ve severek evlendim mutluyum çok şükür.....
not:
cnm uzun zaman sonra oldu malesef isterdim ki o yıllarıda onunla geçireyim ama kısmet işte.....eski eşi zaten birileri hayatınıza girmeden silersiniz kafadan sadece zamana ihtiyacınız var.....ama boşandıktan sonra çalışmak size yardımcı olur eğer çalışmıyorsanız .........Ne güzel mutlu olmanıza sevindim. Ne kadar sonra çıktı eşiniz karşınıza,eski eşiniz aklınıza geliyomu hiç
çalışıyorum,iyiki de çalışıyorum. çok zorlanırdım yoksa evdecnm uzun zaman sonra oldu malesef isterdim ki o yıllarıda onunla geçireyim ama kısmet işte.....eski eşi zaten birileri hayatınıza girmeden silersiniz kafadan sadece zamana ihtiyacınız var.....ama boşandıktan sonra çalışmak size yardımcı olur eğer çalışmıyorsanız .........
Önce bi ayrıl da sonra bunları düşünBoşanma günü yaklaşıyo. Ondan sonra karşıma çıkacaklar konusunda çok tedirginim. Birine tekrar güvenebilir miyim? Aşık olabilir miyim? Sevebilir miyim? Onu arar mıyım başkasında.. Ne kadar bi süre lazım unutmak için. Eski sevgilimi unuttum. Ama kocam! Kocamdı o. Herşeyimi paylaştığımdı. Bi yuvamız düzenimiz vardı. Onu da kolay unutabilir miyim?
aynı korkulara sahiptim ama bu söylediklerimi fiilen olmasada kafanızda bittiğini düşündüğüm için yazıyorum eğer sizin için durum farklıysa sizi yanlış yönlendirmek istemem.....çalışıyorum,iyiki de çalışıyorum. çok zorlanırdım yoksa evde
kesinlikle zaman lazım banaZaman tanı kendine
Daha resmen gitmedi bi dur
Geleni düşünmek için erken
Zamanla hepsi olur, iyi ki dedirten biri olur hatta belki
bitti canım bitmek zorundaydıaynı korkulara sahiptim ama bu söylediklerimi fiilen olmasada kafanızda bittiğini düşündüğüm için yazıyorum eğer sizin için durum farklıysa sizi yanlış yönlendirmek istemem.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?