gelen gideni aratır mı?

doga2200

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
3.238
1.703
333
37
Boşanma günü yaklaşıyo. Ondan sonra karşıma çıkacaklar konusunda çok tedirginim. Birine tekrar güvenebilir miyim? Aşık olabilir miyim? Sevebilir miyim? Onu arar mıyım başkasında.. Ne kadar bi süre lazım unutmak için. Eski sevgilimi unuttum. Ama kocam! Kocamdı o. Herşeyimi paylaştığımdı. Bi yuvamız düzenimiz vardı. Onu da kolay unutabilir miyim?

Güvenebilirsin ,
Aşık olablirsin ,
Sevebilirsin,
Onu aramazsın başkasında ..
Bunları yapabilmen için çok dikkatlı olman lazım .. Hayatına yenı biri çıktığında hiçbir hatasını göz ardı etme. İlerde çünkü o hata gözune daha çok batar ve yıne aynı ayrılık noktasına gelırsın..

Şuan ki düşüncelerin çok normal sonuçta beraber bir evlilik geçirdiniz zor olucak tabı ama seviyorsan neden ayrılıyorsunuz?
Hallolmuyacak seyler mi ? Eşin suan nasıl pişman mı ?
Yoksa sessiz mi ?

Eşim sessiz bu konuda. Zaten burda da çok defa konu açtım yaptıklarını anlattım. Hayata tutunmaya çalışıyorum.Ayrıldıktan 6 ay sonra yuvamızı kurtaralım diye mesaj attı cevap vermedim hepsi bu. Bir kere gelmedi konuşmaya, düzelebiliriz demeye. Seviyo muyum bilmiorum ama bizden olmaz artık bunu biliyorum

Alışkanlık suan senın hıslerın.. İnan zamanla geçicek ilk gunler çok canın yanıcak evet ama geçicek..
Umarım bundan sonra hayatına çıkan kişiyle çok mutlu olursun..
Kendıne zaman tanı..

Alışkanlık suan senın hıslerın.. İnan zamanla geçicek ilk gunler çok canın yanıcak evet ama geçicek..
Umarım bundan sonra hayatına çıkan kişiyle çok mutlu olursun..
Kendıne zaman tanı..
canımı acıtan da alışkanlıklar zaten.. sevgiliden ayrılmaya benzemiyo elbette.
inş canım çok sağol

Zaman herseyin ilaci derler. Zamanla dediklerinin hepsi olur emin ol. Her insanda bir değildir tabi :)

Ne güzel mutlu olmanıza sevindim. Ne kadar sonra çıktı eşiniz karşınıza,eski eşiniz aklınıza geliyomu hiç
cnm uzun zaman sonra oldu malesef isterdim ki o yıllarıda onunla geçireyim ama kısmet işte.....eski eşi zaten birileri hayatınıza girmeden silersiniz kafadan sadece zamana ihtiyacınız var.....ama boşandıktan sonra çalışmak size yardımcı olur eğer çalışmıyorsanız .........

çalışıyorum,iyiki de çalışıyorum. çok zorlanırdım yoksa evde

Önce bi ayrıl da sonra bunları düşün

Zaman tanı kendine
Daha resmen gitmedi bi dur
Geleni düşünmek için erken
Zamanla hepsi olur, iyi ki dedirten biri olur hatta belki

çalışıyorum,iyiki de çalışıyorum. çok zorlanırdım yoksa evde
aynı korkulara sahiptim ama bu söylediklerimi fiilen olmasada kafanızda bittiğini düşündüğüm için yazıyorum eğer sizin için durum farklıysa sizi yanlış yönlendirmek istemem.....

Canm bn de boşanıyorum. .senin aklındakii sorular bnde de var..merak ettiğim esin bosandiktan sonra mı yuvamizı kurtaralim dedi?..bn de pişman olsun istiyorum. .donecegimden değil. .Sadece için rahatlar..birde ayrılık kararını sen mi aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…