- 24 Aralık 2014
- 5.215
- 7.021
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
"Hediyeyi hediye etmek sünnettir dedim ihtiyacı olana verdim" diyebilirsiniz. Doğrusu böyle mi bilmiyorum ama,ben denedim işe yarıyorYakın arkadaşlarım sağolsunlar 2 ay önce doğum günümde bana bir elbise almışlar hamileyim ya herhalde hamilelikte bol giyerim diye büyük beden almışlar aslında elbise çok güzeldi ama giydiğimde kolları kocaman duruyordu ve içimi belli ediyordu astarla denememe rağmen içim belli oluyordu(kapalıyım) içine badi giymem gerekecek o da bu sıcakta olmaz.Anneme ne yapsam diye sordum sakın giymeye kalkma millet güler üzerine yakışmıyor bile sana çok büyük dedi ince olmasa bir küçük bedenini alacaktım en son götürdüm mağazasına yerine çamaşır falan aldım.Arkadaşlarım sana hamile çekimi yapalım aldığımız elbiseyi giy dediler söyleyemedim kırmadan incitmeden nasıl söyleyebilirim
Hiç böyle bir şey başıma gelmemiştiDoğruyu söyleyin astarla bile içimi gösteriyordu, bedeni olmadı diyin anlayışla karşılarlar bence
Mırın kırın ede ede de olsa söyleyeceğim ya ne yapayım"Hediyeyi hediye etmek sünnettir dedim ihtiyacı olana verdim" diyebilirsiniz. Doğrusu böyle mi bilmiyorum ama,ben denedim işe yarıyor
Keşke o an soyleseydiniz yaa elbise bana baya büyük durdu aslında çok beğenmiştim ama içimi de belli edince değiştirmek zorunda kaldım diye. Gerçi geç değil uygun bir zamanda söylersiniz niye ayıp olsun ki. Kv bana bayramda bi takım hediye almıştı kotondan. Aslında çok beğenmiştim ama altı hiç gitmeyeceğim bi renkti ve içimi gösteriyordu . Zaten değiştirme fişini de koymuştu. Ben de gidip kendime başka şeyler aldım . Söz konusu olduğunda da söyledim.Yakın arkadaşlarım sağolsunlar 2 ay önce doğum günümde bana bir elbise almışlar hamileyim ya herhalde hamilelikte bol giyerim diye büyük beden almışlar aslında elbise çok güzeldi ama giydiğimde kolları kocaman duruyordu ve içimi belli ediyordu astarla denememe rağmen içim belli oluyordu(kapalıyım) içine badi giymem gerekecek o da bu sıcakta olmaz.2 aydır duruyor karnım biyüyünce kaldırır öyle durmaz dedim bi ihtimal bekledim ama karnım çıkmadı.Anneme ne yapsam diye sordum sakın giymeye kalkma millet güler üzerine yakışmıyor bile sana çok büyük dedi ince olmasa bir küçük bedenini alacaktım en son götürdüm mağazasına yerine çamaşır falan aldım.Arkadaşlarım sana hamile çekimi yapalım aldığımız elbiseyi giy dediler söyleyemedim kırmadan incitmeden nasıl söyleyebilirim
Giymemi beklemeseler söylemem ama şimdi onlar öyle diyince de mecbur söyleyeceğim artık hiç gelen hediyenin uymadığı olmamıştı insan bi garip hissediyorKeşke o an soyleseydiniz yaa elbise bana baya büyük durdu aslında çok beğenmiştim ama içimi de belli edince değiştirmek zorunda kaldım diye. Gerçi geç değil uygun bir zamanda söylersiniz niye ayıp olsun ki. Kv bana bayramda bi takım hediye almıştı kotondan. Aslında çok beğenmiştim ama altı hiç gitmeyeceğim bi renkti ve içimi gösteriyordu . Zaten değiştirme fişini de koymuştu. Ben de gidip kendime başka şeyler aldım . Söz konusu olduğunda da söyledim.
Sorun etmeden değiştirdiler mağazada kurumsal bir mağazaDeğiştirme süreniz geçmiş zaten. İhtiyacı olana vermelisiniz.
O gün baktım mağazada istediğim gibi bulamadım çamaşır ihtiyacım da olunca yerine çamaşır aldım ben deAyni yerden elbise alin, o büyük geldi, kucugu de yoktu içimi de gösterince bununla degistirdim deyin. Ya da mecbur bunlari bunlari aldim deyin. Hamile cekimi icin baska elbise bakin.
Benim aldığım hediye başkasına hediye edilse şahsen ben alınırdım."Hediyeyi hediye etmek sünnettir dedim ihtiyacı olana verdim" diyebilirsiniz. Doğrusu böyle mi bilmiyorum ama,ben denedim işe yarıyor
Başka bir elbise giyerek gidin. Çok ısrar edeceklerini sanmam. Onu başka yerde giydim bir daha fotoğraflar için giymeyeyim deyin. Gerçi küçük bile olsa yalan söylememek lazım en iyisi olanı söyleyin.Yakın arkadaşlarım sağolsunlar 2 ay önce doğum günümde bana bir elbise almışlar hamileyim ya herhalde hamilelikte bol giyerim diye büyük beden almışlar aslında elbise çok güzeldi ama giydiğimde kolları kocaman duruyordu ve içimi belli ediyordu astarla denememe rağmen içim belli oluyordu(kapalıyım) içine badi giymem gerekecek o da bu sıcakta olmaz.2 aydır duruyor karnım biyüyünce kaldırır öyle durmaz dedim bi ihtimal bekledim ama karnım çıkmadı.Anneme ne yapsam diye sordum sakın giymeye kalkma millet güler üzerine yakışmıyor bile sana çok büyük dedi ince olmasa bir küçük bedenini alacaktım en son götürdüm mağazasına yerine çamaşır falan aldım.Arkadaşlarım sana hamile çekimi yapalım aldığımız elbiseyi giy dediler söyleyemedim kırmadan incitmeden nasıl söyleyebilirim
Keşke değiştirmeseydin, 4 sene oldu evleneli düğünümde kv bana bol elbiseler almıştı öyle de güzeldi ki giyemiyordum bide söyleniyordum ne vardı bu kadar büyük alıcak diye. Şimdi kendi elbiselerim olmayınca onu denedim o kadar güzel oldu ki ve sanırım doğurana kadar da idare edebilir beni.Yakın arkadaşlarım sağolsunlar 2 ay önce doğum günümde bana bir elbise almışlar hamileyim ya herhalde hamilelikte bol giyerim diye büyük beden almışlar aslında elbise çok güzeldi ama giydiğimde kolları kocaman duruyordu ve içimi belli ediyordu astarla denememe rağmen içim belli oluyordu(kapalıyım) içine badi giymem gerekecek o da bu sıcakta olmaz.2 aydır duruyor karnım biyüyünce kaldırır öyle durmaz dedim bi ihtimal bekledim ama karnım çıkmadı.Anneme ne yapsam diye sordum sakın giymeye kalkma millet güler üzerine yakışmıyor bile sana çok büyük dedi ince olmasa bir küçük bedenini alacaktım en son götürdüm mağazasına yerine çamaşır falan aldım.Arkadaşlarım sana hamile çekimi yapalım aldığımız elbiseyi giy dediler söyleyemedim kırmadan incitmeden nasıl söyleyebilirim
Abla değiştirmiş ama şuan hediyeyi alan giy elbiseyi foto çekimi yapalım diyormuş. Nasıl söylesem diyorDeğiştirebilirsin bence sorun yok ben hediyeye değişim kartı koydururum hep beğenmeyen değişir
Doğru düzgün okumamanın zararları ablacımAbla değiştirmiş ama şuan hediyeyi alan giy elbiseyi foto çekimi yapalım diyormuş. Nasıl söylesem diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?