Gelen hediyeyi değiştirmek ayıp mı sizce ?

Ben genel olarak birsey hediye etsem degistirmeyi de teklif ederim begenilmese. Cünkü bazen ölcüleri veya bedenleri tutturamiyorsun. Veya zevki. Bence sorun degil. Arkadaslariniza ici gözüktügünü söylersiniz.

O gün baktım mağazada istediğim gibi bulamadım çamaşır ihtiyacım da olunca yerine çamaşır aldım ben de
O zaman anlatin bence, durum böyleyken boyle, ben de size o gun utandım, begenmeyecegimi sanacaksiniz diye söyleyemedim yanlis anlamayin, cok begendim ama olmadi büyük oldu icimi gosterdi, yerine de baska elbise bulamayinca camasir aldım, cekim icin de bunu aldim. Bundn kırılacak arkadasiniz varsa da kendileri bilir.

Bence direkt doğruyu söyleyin ,ne var ki bunda.Cok normal bir şey.Ben olsam hatta mirin kırın etmeden söylerim,çünkü kusurlu olan bir şey yapmamissiniz ki,burada olduğu gibi anlatın ,anlayış gösterecektir.
Şunu da ekleyeyim biri hediyeyi hediye etmek sünnettir diyip verdigim hediyeyi başkasına verse acayip bozulurum

Ayıp değil de arkadaşlarının tavrı da bir garip aldığımız elbiseyi giy filan. Belki beğenmedim belki daha iyi bir seçeneğim var neden hayatımda bir defa yapacağım ve hatıra kalacak bir şey için başkasının seçtiği elbiseyi giyeyim neden böyle bir beklentiye girilir? Elbise aldıysan aldın nedir yani. Ben bu hediye alıp da soran kullan vs diyenlere sinir oluyorum. Görümcem 3 yıldır çocuğuma sadece doğduğunda birkaç parça kıyafet almıştı aradan 3 yıl geçti giydi mi hiç görmedim üstünde diye aldığı kıyafeti soruyor çok görgüsüzce bence. Hediye verilir ve nerede nasıl ne zaman kullanıp kullanmayacağına karşıdaki kişi karar verir.

buyuk geldi aynisindan bulamadim degismek zorunda kaldim diyin

Canım ıcımı bellı edıodu onun yerıne baska elbıse sldım dersın.

Elbise bana yakışmadı o kadar üzüldüm ki. Çok beğenmiştim. Değiştirmek zorunda kaldım. Sizi üzmemek için söyleyemedim. Bana çok gerekli şeyler aldım. Keşke elbise bana yakışsaydı. Rengi de modeli de harikaydı.

Banada arkadaslar sagolsun hamile tunik almislardi buyuktu begenmedim hergun soruyolardi bi giy bakalim diye bende bisey diyemiyodum sadece bi kere giydim gonullleri kalmasin diye sonrada birisone veririm diye dusunuyorum sende cekim yapmayi sevmiyorum falan de keske dogruyu soyleseydin astari yok falan diye

Ben birine hediye alsam değistirseler asla alınmam. Alınan da tuhaf gelir. İsterim ki insanlar sevdiğini beğendiğini alsın.

zaten bu gibi sebeplerle hediye alınırken içine değişim kartı koyduruluyor :) gayet normal bir durum. sonuçta hamilelikle vücudunuz değişmiş ve tesettürlü olduğunuz için de iç göstermesi vs sizin için kritik.
gerçekten samimilerse bunu dert etmez hatta iyi etmişsin derler.

Ben de olsam begenmediysem ve degistirme secenegim varsa degistirirdim. Arkadaslarinizin israri da abes. Benim de bir arkadasim vakti zamaninda bana bir elbise hediye etmisti. kendine almis hic giymemis,kilo alinca da olmamis,kimseye vermeye kiyamamis bana verdi. O gun icin almistim ben de,simdiki aklim olsa almazdim ya neyse. Ikide bir soruyor giydin mi giydin mi hic gormedim uzerinde vs vs.en son dediki yanlis anlama ama giymeyeceksen geri verebilirsin ben biraz zayifladim bana okur artik diye. Bahsettigi elbise tanidik uygun magazalardan birinden 30 liralik bir elbise. Geri verdin mi derseniz veremedim,cunku annem elbiseden yastik kilifi yapti

yalan söylemeyin, "icimi gösteriyordu degistirdim" siz gözünüzde büyütüyorsunuz; zaten Yakin arkadaslarinizsa sorun etmezler, sorun ederlerse zaten arkadasiniz olmasinlar.

kendınıze bır elbıse alın
kızlara da canlarım aldıgınız maalesef bedenıme uymadı o esnada ıcıme sınen baska elbıse de olmadı onun yerıne ıhtıyacım olan seyle denk geldım degısım yaptım ve baska bır elbıse aldım
sagolun valla aldıgınız elbıse uymadı ama netıce de ıhtıyacımı degısımle gordu kesenıze bereket haberınız olsun dedım

dersınız ?

Değiştirebilirsin bence sorun yok ben hediyeye değişim kartı koydururum hep beğenmeyen değişir
+1
Bunda alınacak gücenecek bişey yok, şahsen hediye aldığım kişinin işine yarasın içine sinerek kullansın isterim gerekirse değiştirir bu yüzden. Hatta yakın arkadaşlarıma direk hediye çeki verdiğim olur beğendiğini kendi alsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…