Gelen istek.

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Merhaba, iki gün önce evlenme teklifi aldım kabul ettim 3 yıllık bir ilişkiydi. Çok mutlu oldum sevinçten iki saat boyunca ağladım. Aileme anlattim, Nisan ve tanışma tarihini belirledik. Her şey harikaydı.
Sonra bugun bir istek geldi sevgilime baktım anında silinmiş. Mesajlara elim çarptı ve bir mesaj gördüm, kadının birine "x in bahsettiği sen misin? hemen nereden buldun beni :)" yazmış. Şok oldum. Sonra baktım hesap engellenmiş. Aradım dedim kim bu kadın neden engelledin. Ne engeli ne mesajı vs bir seyler zirvaladi. Dedim az önce yazdın.
Afalladi konuşamadı sustu. Kadının engelini kaldırıp sevgilimmis gibi yazdım. Evli ve şerefsiz yazmış. Bilmiyordum evli olduğunu karına açıkla artık yazmış. Profilde bizim fotoğrafımız var.
Ben ne oldu falan yazdım.
Ekran görüntüsü atmış sevgilimin başka bir hesabı varmış. Profili biosu... Kızda ekliymis o hesapta.
Aradım kızı açmadı. Sevgilimin aciklamasi yakın bir erkek arkadaşının arkadasiymis x. Bu x ekletmis sevgilimi. Bir kere bir ortamda x ile bir araya gelmişler. O da sürekli arkadaşını anlatmış tanıştırayım sizi demiş.
Kızda eklemiş, daha önce hiç görmemiş kızı. Vs..
Kız evli sandı sevgilimi ona tepki verdi, demek ki ilişkim var dese zaten yazmaz ya da eklemezdi.
Aralarında bir muhabbet vs olmasa karına açıkla demez kız. Sevgilim de muhabbet olsa o sen misin diye sormaz. Bilmiyorum kafam almıyor.
Midem bulanıyor. Aldatıldım sanırım. Nisan zamanı ayarlamisken. Elbisem bile hazirken bunlar geldi başıma.
Dışarıdan bir görüş almak istiyorum.

3 yıllık ilişikide aldatıldınız kabul etmeniz lazım.
Kimse onun bunun lafi ile birilerine zarf atmıyor sevgiliniz gibiler hariç.
Üstelik arkadaşım bilmem ne istediler ne saçma yaaa.

Bu nişana birkaç gün kala ayrilmalar veya düğüne birkaç gün kala ayrilmalar felaket gibi görünüyor ama zaman gecince Allah beni nasıl ateslerden almış, son anda ne güzel kurtulmusum diye sevinçten göbek atarsın. Az buz bir durum değil bence. Nisan kararını 1 kere 101 kere gözden geçir. Nisan olmadan ayrılmak zorsa Nisan varken ayrılmak 50 kere zor,evlenince ayrılmak bin kere zor

aglanacak bir sey yok. ogrendigin iyi olmus. ama bu kadar coabuk yakaladigina gore adami da kontrol ediyormussun, guvenmiyor mussun zaten. otur sukur namazi kil, Allah kurtarmis.

Açıkçası iki defa okudum ama olay örgüsü tam olarak kafamda oturmadı. Arkadaş tanıştırma kısmı. O yüzden orayı geçiyorum.
Bir kadın neden durup dururken sevgilinize git karına anlat desin? Şerefsiz ve evli demiş ayrıca.
Sanırım değil direkt aldatmış. Bu saatten sonra delil toplamaya ve daha çok yüzleşmeye gerek yok. Biliyorum üzgünsünüz ama bakın arkadaşıyla arkanızdan iş çeviriyor. Bunu neden diyorum, evlenseniz 5 yıl sonra bile ne adama ne de çevresine güvenemezsiniz. Şu an kalbiniz kırık ama bu yolu seçerseniz ruhunuz kırılacak. Şüphe sizi yiyip bitirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…