Gelen istek.

Babam olayın içeriğini bilmiyor ayrıldık olarak biliyor sadece. Açıklasak bile bulduğun adama bak deyip sorun çıkarma olasılığı daha yüksek..
babana da açıklaman lazım. bulduğun adama bak diye bişey yok, bu durum evlendikten sonra başına gelseydi asla boşanamazsın mı diyecekti? gelinlikle çıkan kefenle girer kafasında bir adam mı bu? ayrıca bir baba maksimum ne kadar sorun çıkarabilir? insanların bu dünyada yanlış yapmaya da hakkı var. adamın seni aldatmasının senin seçiminle bir alakası yok. detayları bilmediği için babanın kafasında oturmuyordur, şımarıklık ettiğini düşünüyordur hatta naz yapıyorsun gibi algılamış bile olabilir. ben olsam açıklarım her detayına kadar, beni aldatmış derim.

Olur da affederseniz olur ya insanız, belli bir zaman sonra soğumaya başlarsın..
belki barışırsınız evlenilir, aynı eve girilir prosedür aynen devam eder belki başlarda üstüne çok düşer pişman olur ancak gerçekten pişman dahi olsa bugünleri tamamen unutamazsın..
gün gelir sevgin öfkeye , öfken hırsa döner.
Batar.
Her hareketi..

Ama ne olursa olsun yaşanacak olan yaşanacak.. varsa vadesi yine yaşanır yine devam edilir ama bu zincir böyle devam eder..

Ceylin istersen konuyu kapattır derim. Daha fazla yorum gelip aynı şeyleri yaşama.

Hemen dön o işten inanma. Var öyle bir arkadaş 20 küsür yıllık evlilik çoluk çocuk hala güvenmez hala güvenmez. Süreklide hastalanır durur adam tanıştıkları gün nasılsa hala aynı yani sen bilirsin

Hedefe sizi koyduğunda bunu çok rahat yapıyorlar, eş olarak sizi seçiyorlar çünkü prezentasyon onlar için her şey demek. Bu sevdikleri anlamına gelmiyor. Umarım hayatınıza daha içten, gerçekten sevecek birisi gelir. Bununla evlenseydiniz sonradan gerçek olmadığını anlayıp daha çok üzülecektiniz

Sevgilin arkadas çevresinde bir kızdan hoşlanmış belli ve o ortamda kızda ondan hoşlanmış olabilir ama bir erkek hemen anlar bir kadın ondan hoşlanmış mi hoslanmamis mi diye o ortamda sizin adınızı zikretmediyse o demek oluyor ki yol gosteriyor kadına kadın da bak evliymissin şerefsiz mi ne demiş diyorsun demekki saklamış bu seni adam olsa saklamaz bence ayrilmalisin seni kaldırmasına izin verme inan aşk önemli değil güven önemli ilişkide sen o adama artık guvenemezsin sürekli bir şüphe olur içinde kendine böyle bir hayatida reva görme aman elbisede gider elbisede gelir adam olsaydi ilişkisine sahip çıksaydı boşver sen onu önüne bak bence

Vallaha nısan elbosesını alırsın umtların kırılınca ayağa kalkamıon

Herkese selam, sonuç aynı arkadaşlar ayrıldım. Hala kendini affettirmeye çalışıyor araya birilerini sokuyor ama nafile. Eski üzüntüm de kalmadı çok şükür, iş hayatım yolunda gidiyor hiç umudum olmayan konularda yüzüm güldü bu da nazar boncuğu olsun dedim. Teşekkür ederim soranlara

Birileri biliyor da konuşuyor...

Detaylı anlatsana 15 sayfa yaziyi okutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…