Gelen istek.

Forumdan tanıdığım, yazıştığım, aklı başında birisin, yaşadıkların için inan çok üzüldüm. Biraz sakinleş sonra zaten yolunu çizeceksin. Verilmiş sadakan varmış evlendikten sonra farketsen çok daha zor olurdu

Arkadaşlar yazamadım. Kızla görüştüm konuşmaları gösterdi. Aldatilmisim
Sizin adınıza çok üzüldüm. Kendim de üzgündüm, sizi gördüm bir daha üzüldüm. Allah bu aldatan erkekleri kahretsin ya!
Zaten yakalanınca yok arkadaşım yazdı, onun manitasıydı bilmem ne bahaneleri yüzde yüz yalandır. Baştan belliymiş aslında aldatıldığınız ama insan konduramıyor tabi.
Ben ihanetten değil ama başka can yakıcı sebeplerden ayrıldım bugün. Dik durmaya çalışıyorum, siz de durun. Mecburuz yani.

Söyle oldu ki Instagram şifresi bende vardı, çok kullanmazdi hesabı. Bugün bir istek geldi sonra kayboldu hemen. Bende mesaj kısmına girdiğim ve kıza mesaj atmış. Kızın adı Ayşe olsun "sen Zeynep'in mi arkadasisin?" Vs gibi bir mesaj atmıştı. Ben aradım dedim Ayşe kim Zeynep kim. Dediği şey Zeynep benim arkadaşımın arkadaşı bir yerde denk geldik çay kahve içtik. Sürekli ayseden bahsetmişti. Beni eklemiş Ayşe.
Ben bu Ayşe'yle görüştüm zeyneple 1 buçuk aydır görüşüyorlarmis. Evine çağırmış birkaç kere buluşmuşlar.
Bende bugün konuştum dedi başka Instagram hesabı varmış ve ordan konusuyormus. Ayşe de sevgilimin ismini soyismini aratmis. Benim bildiğim hesabı bulmuş. Profilde biz varız benimle neredeyse tüm fotoğrafları. Arkadaşıyla olan konuşmaları da gösterdi. Alkol almışlar gece sabah gorusmusler.

Ay karaktersiz ya . Umarım affetmezsin bu pisliği

Eğer karşı gelmezseniz çok büyük ihtimalle ikinci kez aldatılacaksınız. Daha önce o uygulamayı kullanmış. Başka kişilerle görüşmediğini nereden bilebilirsiniz? Bu kız öğrenebildiğiniz tek kişi. Ve o uygulama genelde ne için kullanılır onu da bir araştırın.

Sanırım hala ayrılmadiniz, ayrılın. Herkese nasip olmaz en başından karşındakinin ne olduğunu anlamak .
Benim nazarımda şu anlattığınız şeyleri yapan adamın hiç bir açıklaması olamaz

Verilmiş sadakan varmış, daha Nisan bile olmadan ayrılmaktan kolay ne var? Türkiye'de evlilik fikri olan çoğu kişi aileler tanıştıktan sonra kavga gürültü ayrılıyor zaten. Sizde Nisan bile olmamış.
Def et adamı. Yat kalk da şükret senin yanında olmuş ve şüphelenip deşmişsin. Zaten sen adama güvenden ekleme talebi geldi bilmemne oldu diye telefonunu karistirmazdin, gayet normal bir şey. Aklına bile gelmezdi bir b.klar yiyeceği. Demek ki senin de içinde bir his varmış ki hafiyelik yapmışsin

Az önceden beri kötü hissediyorum sanki yaşadığınız acı buradan bize geçti. Özellikle bir heves ailenize anlatmanız, nişan hazırlıklarına başlamanız, o pisliğin bunları bile bile sizi aldatması… Hem de 3 yıllık ilişkide. Allah belasını versin.

Affetmeyin asla. Aldatan adam yine aldatır. Kaldı ki tinder gibi iğrenç basit bir mecraya kadar düşmüş aşağılık herif. Hastalık bile kapmış olabilir. Bu güvensizlikle olmaz artık.

Umarım bu günleri tez zamanda atlatıp iyileşirsiniz. Gerçekten çok üzüldüm.

Bence bu dünyadaki en şanslı insanlar, nişan, evlilik arefesinde karşı tarafın ne mal olduğunu anlamaya yarayacak olaylar yaşayıp ayrılanlar. Yani resmen felaketten kurtulmak anlamı taşıyor benim için. Allahın sevgili kuluymuşsun ki aldatıldığını nişan öncesi öğrendin. Her şey olup bittikten, evlenip düğün borcuna girdikten sonra öğrensen dünyanın en büyük yıkımı olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…