Gelen istek.

Maalesef aldatılmışsınız. En azından düğün olmadan gördünüz bu yönünü yinede iyi tarafından bakmaya çalışın ve ayrılın bence. İnsanlar değişmez şimdi bunu yapan evlenince de yapacaktır bu seferde söz verdi yapmayacaktı diye ağlarsınız bence yazık etmeyin kendinize.

Aldatılmışsınız.
O şu an üzerine attığı konuda ki arkadaşını tembihlemekle meşgul.
Arkadaşı arayıp yenge kusura bakma ben yazdım falan filan diyecek ama sakın kanmayın.
Bugün affettiğiniz ilerde devamlılık ve bağımlılık olarak devam edecek, nasılsa affediliyorum diye.
Allah göstermiş gerçek yüzünü. Bir iki zaman ağlayın, ömür boyu ağlamaktansa.

Yani bu açıklamalara inandınız mı? İnandınızsa yola devam. Ama inanmayacak kadar akıllı olduğunuzu umuyorum

Evlenmeden öğrenmeniz büyük bir şans, evlendikten sonra öğrenseniz tam kabus olurdu. Evlenmeden aldatan adam evlendikten sonra neler yapar kim bilir. Arkadaşları da kendisi gibi karaktersizmiş.

Ahh ah şimdi o rezil ilk evliliğimi nişan aşamasında bozma şansım olsaydı. Benden mutlusu olmazdı hayatta. “Perdelerim bile dikildi yea” diyen halimi bulup güzelce tokatlamak istiyorum. Nolur açın gözünüzü, birkaç ay moraliniz bozuk olur ama Türkiye’de boşanmış kadın olmakla uğraşmazsınız. Sallayın şu herifi gitsin.

Aralarında bir muhabbet vs olmasa karına açıkla demez kız.
Bu tespitiniz dogru

Sevgilim de muhabbet olsa o sen misin diye sormaz
Burada kafaniz karismasin. X haber getiren oldugu icin adi geciyor bence. Muhabbet etmedikleri icin degil.

Diger profilden velev ki muhabbet etmemis olsunlar, bu kiz x ile haber gonderen ve sevgilinizi begenen biri olsun.
X ile sevgiliniz diger profili vereceklerdi kiza, kizla ordan devam edeceklerdi ama kiz, dedektif ruhuyla bu profilini de buldu sevgilinizin.
Ve evliymissin diye kizdi.
Bu senaryoda bile sevgiliniz her turlu yesil isik yakmis gibi gorunuyor.

Cok uzuldum, hakkinizda hayirlisi olsun.

Kadının engelini kaldırıp sevgilimmis gibi yazdım. Evli ve şerefsiz yazmış. Bilmiyordum evli olduğunu karına açıkla artık yazmış.
Bunun üstüne hâlâ düşünmeye gerek yok ki,

Aldatmis, birde üstüne hikaya yazmış,
kıt akliyla seni aptal yerine koymaya calisiyor.
Bas tekmeyi gitsin

"x in bahsettiği sen misin? hemen nereden buldun beni :)"

Nişanlım bunu birine yazsaydı. Artık eski nişanlım olurdu. Daha sonra kendimi zorlasam bile devam etmek için yapamazdım. Tanıştıdığı her kız için "acaba?" diye düşünmektense bitmesi çok daha iyi.

Benim nişanlı adayım arkadaşı böyle bir şeyden bahsettiği zaman "benim hayatımda La Vie var ne alaka bu şimdi?" diyebilmeli. O da arkadaşı rahat diye düşünmek istediğimden. Arkadaşı nişanlımı tanıyıp böyle bir şeyden bahsetmemesi gerektiğini bilmeli. Yoksa direkt "benim erkek arkadaşım nasıl bir tipte, arkadaşı gelip evlenme teklifi edecek birine böyle şeylerden bahsediyor?" diye düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…