Gelen istek.

Yuzde 1000 aldatilmissiniz. Hemde konusmayla felan degil. Ustelik erkek arkadasiniz kadina bekar oldugunu soylemis ki kadindan gelen tepki evli ve serefsiz! Nisan elbisenizi baska bi arkadasinizin dugununde giyin. O cocugu da terk edin. Hatta ailesinede bizzat kendiniz aciklayin neden ayrildiginizi bir guzel rezil edin. Yolunuza bakin

Ceylinimdeceylinim konuda gelişme var mı ulaşmaya çalıştı mı? Sen nasıl oldun toparladın mı biraz
Her gun çiçekler gönderiyor eve. Beni affet diyemiyorum affedemezsin zaten ama hakkını helal et yazmış notlara. Hediyeler gönderiyor. Bunlarla gözümü boyayacagini sanıyor.
Bunları gören babam sinirlendi, madem ayrıldın neyin cicegi geliyor dedi. Burnumdan getirdi. Çocuk oyuncağı değil bu işler ne bu saçma bir iş diyor. Madem ortaya çıktı nisanlan diyor, evde çok gergin bı hava var. Kaç gündür odamdan cikamiyorum. Babamla karsilasmak istemiyorum, komşular yakın akrabalar da duymuştu onlar soruyor cevap veremiyorum. Olayın yaşandığı günden beri kimseyle konuşmuyorum resmen.

Madem ortaya çıktı nisanlan diyor,
Aldatılmak sizin suçunuz değil, böyle birine güvenip nişanlanmak istediğinizi söylemeniz de sizin suçunuz değil. Tam tersi kızım nişanlanmadan kurtuldu, arkandayım demeliydi sakın kendinizi suçlamayın. Siz evlenip aldatılsanız madem evlendin otur oturduğun yerde mi diyecek? Ne saçma. Babanızla oturup düzgünce konuşun bence.

Ama o adam da evinize bir şeyler yollamayı, bıraksın bu resmen taciz. Evinizin huzurunu da kaçırıyor

Eski sevgilimi ailem ile tanıştırmıştım, evlilik niyeti olunca. Piknikler, bayramlaşmalar vs. Eski sevgilim aniden ayrılınca onun ayrılmak istediğini yaptıklarını özet şeklinde anlattım, babamın da zorunda gitti tabi, boşver iyi olmuş, öyle adamlardan eş de olmaz baba da olmaz diye bana teselli vermişti. Babanızın gerçek durumdan haberi var mı tam olarak?

Babanın hediyelerde gözü kaldı herhal, bu kadar beğendiyse kendi nişanlansın.

Babanın hediyelerde gözü kaldı herhal, bu kadar beğendiyse kendi nişanlansın.
Komşular ne der, her gün bir şeyler geliyor diye düşünüyor. Galiba benim gereksiz büyüttüğümü düşünüyor, ayrılma sebebimiz bilmiyor.

Üzülme lütfen babanı takma kafana. O da kendince hayal kırıklığına uğradı ve olayın da içeriğini bilmiyor. Sinirini senden çıkarıyor resmen. Üstünden biraz zaman geçince toparlanacak her şey.

Çiçeklere, hediyelere cevap vermemeye devam et bence. Biriyle haber bile gönderme yani çiçekleri aldın mı almadın mı onu bile öğrenemesin şerefsiz. Eninde sonunda pes edecek zaten adam olsa aldatmazdı ya. Madem böyle iyi birisin kızı niye üzüyosun yani ne anlamı var bu çiçeklerin.

Her şey geçecek çok az kaldı. İçindeki bu sıkıntı da geçecek yakında

Babam olayın içeriğini bilmiyor ayrıldık olarak biliyor sadece. Açıklasak bile bulduğun adama bak deyip sorun çıkarma olasılığı daha yüksek..
Size belki biraz kızar ama en azından, herkes duydu nişanlan, demez diye tahmin ediyorum. Büyük ihtimalle şımarıkça ayrılıp barıştığınızı, ergence davrandığınızı düşünüyor. Muhakkak konuşun bence

Komşular ne der, her gün bir şeyler geliyor diye düşünüyor. Galiba benim gereksiz büyüttüğümü düşünüyor, ayrılma sebebimiz bilmiyor.
Bırak bilmesin. Bilse ne olacak? Hediyeleri kargola, sende kaldıkça yenileri gelecek.

Mutlaka ailenizle detaylı paylaşın. Hiç değilse anneniz, kardeşiniz ya da kuzen vs. Babanızla konuşsunlar anlatsınlar durumu. Hiç değilse biri babanıza sorarsa falan babanızda kızımın yanındayım der ve geçer. Ama böyle olunca, konuyu bilmeyince o da ne yapacağını, diyeceğini şaşırıyordur. Geriye söylenen laflara da kulak asmayacaksınız. Oldu da bitti maşallah :)

Şanslısın ki

Nişan zamanı fark etmişsin
Hatta nişan olmadan

Ya evlendikten sonra görseydin ?

Tabi ki ayrıl

Ben olsam çoktan yediği naneleri aileme anlatmıştım
Babam da kızarsa kızsın
En azından olayı bilip yorum yapardı
Napıyım baba böyle bi ihanet edeceğini belki 5 yıl sonra edecekti belki 1 ay sonra
Evlenmeden kurtuldum işte dahası var mı derdim
Sen açıklamadıkça zaman aşımına uğrayacak konu gibime geliyor

Söyle o zaman. Bulduğun adam bu muydu derse alnında yazmıyordu diye bağırırsın, anlar senin de zor günler geçirdiğini.

Olayı öğrenir öğrenmez ayrıldım zaten bu konuyu bile ayrildiktan sonra açtım. Kafamda bitirmesem zaten haftaya nişanım olucakti çoktan affetmistim :) çok kırgın bir haldeyim ikinci günden sonra aglayamadim bile doğru düzgün ama geceleri ağlayarak uyanıyorum uykumdan, türlü kabuslar korkunç rüyalar... Vücudumda kırmızı kırmızı lekeler çıktı. Bu konuya girip okumak dahi istemiyorum inanın, sanki yeniden yaşıyorum her şeyi. Bunca şeyden sonra bilmiyorum nasıl affederim. Gönlüm istiyor ki zaman geriye aksın olanları unutayım ve eskisi gibi devam edelim ama olmayacak.
Sadece sevgilimi değil en yakın arkadaşımı da kaybettim ben, inanın yaptıklarını anlatsam bu adam nasıl aldatır yanlışın var dersiniz. Üzerime titreyen 2 saat görüşmek için 10 saat yol çeken adam bu adam. Bir şeyi görüp beğendiğim zaman maasinin yarısını verip hiç düşünmeden hediye eden, dışarda kahve icse bı tatlı yese sensiz boğazımdan geçmedi deyip aynısını getiren bı adam. Bilmiyorum, o bile yaptiysa ben kime guvenicem artık, kime inanicam.

Bunları yapmayana inanacaksın tabii ki. Böyle çok ilgili olanların altından çoğunluklaböyle çapanoğlu çıkıyor. Hani derler ya eşim bakımlı olmaya başldı,senin için diyordu, eve gelirken çiçek getiriyordu falan, meğer aldatıyormuş diye… sizinki de bu olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…