- 23 Ekim 2021
- 816
- 775
- 23
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Her gun çiçekler gönderiyor eve. Beni affet diyemiyorum affedemezsin zaten ama hakkını helal et yazmış notlara. Hediyeler gönderiyor. Bunlarla gözümü boyayacagini sanıyor.
Madem ortaya çıktı nisanlan diyor,
Ortaya çıktın nişanlanmak istiyorum diye, sonra vazgeçtim diyorsun diyor.Bu ne demek anlamadim ortaya cikti derken bu olayin ortaya cikmasindan mi bahsediyor babaniz.
Ortaya çıktın nişanlanmak istiyorum diye, sonra vazgeçtim diyorsun diyor.
Aldatılmak sizin suçunuz değil, böyle birine güvenip nişanlanmak istediğinizi söylemeniz de sizin suçunuz değil. Tam tersi kızım nişanlanmadan kurtuldu, arkandayım demeliydi sakın kendinizi suçlamayın. Siz evlenip aldatılsanız madem evlendin otur oturduğun yerde mi diyecek? Ne saçma. Babanızla oturup düzgünce konuşun bence.Madem ortaya çıktı nisanlan diyor,
Babanın hediyelerde gözü kaldı herhal, bu kadar beğendiyse kendi nişanlansın.⁹Her gun çiçekler gönderiyor eve. Beni affet diyemiyorum affedemezsin zaten ama hakkını helal et yazmış notlara. Hediyeler gönderiyor. Bunlarla gözümü boyayacagini sanıyor.
Bunları gören babam sinirlendi, madem ayrıldın neyin cicegi geliyor dedi. Burnumdan getirdi. Çocuk oyuncağı değil bu işler ne bu saçma bir iş diyor. Madem ortaya çıktı nisanlan diyor, evde çok gergin bı hava var. Kaç gündür odamdan cikamiyorum. Babamla karsilasmak istemiyorum, komşular yakın akrabalar da duymuştu onlar soruyor cevap veremiyorum. Olayın yaşandığı günden beri kimseyle konuşmuyorum resmen.
Komşular ne der, her gün bir şeyler geliyor diye düşünüyor. Galiba benim gereksiz büyüttüğümü düşünüyor, ayrılma sebebimiz bilmiyor.Babanın hediyelerde gözü kaldı herhal, bu kadar beğendiyse kendi nişanlansın.
Size belki biraz kızar ama en azından, herkes duydu nişanlan, demez diye tahmin ediyorum. Büyük ihtimalle şımarıkça ayrılıp barıştığınızı, ergence davrandığınızı düşünüyor. Muhakkak konuşun benceBabam olayın içeriğini bilmiyor ayrıldık olarak biliyor sadece. Açıklasak bile bulduğun adama bak deyip sorun çıkarma olasılığı daha yüksek..
Bırak bilmesin. Bilse ne olacak? Hediyeleri kargola, sende kaldıkça yenileri gelecek.Komşular ne der, her gün bir şeyler geliyor diye düşünüyor. Galiba benim gereksiz büyüttüğümü düşünüyor, ayrılma sebebimiz bilmiyor.
Ben olsam çoktan yediği naneleri aileme anlatmıştımHer gun çiçekler gönderiyor eve. Beni affet diyemiyorum affedemezsin zaten ama hakkını helal et yazmış notlara. Hediyeler gönderiyor. Bunlarla gözümü boyayacagini sanıyor.
Bunları gören babam sinirlendi, madem ayrıldın neyin cicegi geliyor dedi. Burnumdan getirdi. Çocuk oyuncağı değil bu işler ne bu saçma bir iş diyor. Madem ortaya çıktı nisanlan diyor, evde çok gergin bı hava var. Kaç gündür odamdan cikamiyorum. Babamla karsilasmak istemiyorum, komşular yakın akrabalar da duymuştu onlar soruyor cevap veremiyorum. Olayın yaşandığı günden beri kimseyle konuşmuyorum resmen.
Söyle o zaman. Bulduğun adam bu muydu derse alnında yazmıyordu diye bağırırsın, anlar senin de zor günler geçirdiğini.Komşular ne der, her gün bir şeyler geliyor diye düşünüyor. Galiba benim gereksiz büyüttüğümü düşünüyor, ayrılma sebebimiz bilmiyor.
Olayı öğrenir öğrenmez ayrıldım zaten bu konuyu bile ayrildiktan sonra açtım. Kafamda bitirmesem zaten haftaya nişanım olucakti çoktan affetmistim :) çok kırgın bir haldeyim ikinci günden sonra aglayamadim bile doğru düzgün ama geceleri ağlayarak uyanıyorum uykumdan, türlü kabuslar korkunç rüyalar... Vücudumda kırmızı kırmızı lekeler çıktı. Bu konuya girip okumak dahi istemiyorum inanın, sanki yeniden yaşıyorum her şeyi. Bunca şeyden sonra bilmiyorum nasıl affederim. Gönlüm istiyor ki zaman geriye aksın olanları unutayım ve eskisi gibi devam edelim ama olmayacak.Sanki affedecekmişsin gibi geliyor bana.çünkü kesinlikle bitti gibi kelimeler kullanmıyorsun( mesajlarda varsa göremedim) seni burda tanıdığım kadarıyla aklı başında gururlu bir kızsın.lütfen bu pisliği affetme..
Bunları yapmayana inanacaksın tabii ki. Böyle çok ilgili olanların altından çoğunluklaböyle çapanoğlu çıkıyor. Hani derler ya eşim bakımlı olmaya başldı,senin için diyordu, eve gelirken çiçek getiriyordu falan, meğer aldatıyormuş diye… sizinki de bu olmuşÜzerime titreyen 2 saat görüşmek için 10 saat yol çeken adam bu adam. Bir şeyi görüp beğendiğim zaman maasinin yarısını verip hiç düşünmeden hediye eden, dışarda kahve icse bı tatlı yese sensiz boğazımdan geçmedi deyip aynısını getiren bı adam. Bilmiyorum, o bile yaptiysa ben kime guvenicem artık, kime inanicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?