- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 27.581
- 798
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Vooovvooovvv harika hahahahaha cok komikk vuuuuu, alkııışşş.Umarım bu siz değilsinizdir
Miden bulanmadı mı? Tiksinç...Kardeşimden ulaştı bana. Yalnizmis, tek derdi benimle evlenmek mis başka hiçbir isteği yokmus. Yalnız olduğu için yazmış onlarla sadece cinselli düşünmüş. Libidosu yüksekmiş, ben ona uzak davraniyormusum. Mesafeliymisim. Onunla düzenli olarak sevissem böyle şeyler olmazmış.
Neden evlenme teklifi ettin o zaman bu kadar şikayetçiysen dedim, her şeye raziymis bana tapıyormus.
Videosu çıkınca Allah yazılı kolye ve kapalı bluzla röportaj veren ünlüler gibi... Bu ne düşük bir adam ya.. Allah kurtarmışDün o kızlara verdiği numarasından ulaştı bana :)
Ne istersem yaparmış alkolü birak de bırakayım 5 vakit namaza başla de başlayayım yeter ki beni bırakma sensiz yapamam... Ağlayarak videolar çekmiş onları gönderiyor. Sen başkasıyla olursan ölürüm kendimi öldürürüm, intihar ederim. Sadece çorba icmisler gece ben alkol aldım o almadı zaten, evime de gelmedi hiç. Ben evime almam kimseyi diyor, davet etmesi yatağı atması hadi gel demesi bunlar hiçbir şey ifade etmiyormus sonuç olarak gelmemiş. Gelse haklıymışım ama gelmemiş. Bu numarasını da engelledim.
Ben lafin gelisi demistim ablamAynen inşallah intihar edip ölür
Simdiden buna takan evlenincede baska bahaneler bulacakti emin ol..Kardeşimden ulaştı bana. Yalnizmis, tek derdi benimle evlenmek mis başka hiçbir isteği yokmus. Yalnız olduğu için yazmış onlarla sadece cinselli düşünmüş. Libidosu yüksekmiş, ben ona uzak davraniyormusum. Mesafeliymisim. Onunla düzenli olarak sevissem böyle şeyler olmazmış.
Neden evlenme teklifi ettin o zaman bu kadar şikayetçiysen dedim, her şeye raziymis bana tapıyormus.
Aynen bu iste, sen kadinsin görmezden gel, alttan al, bilmeyiver, kendini de benle bir gorme, sen yapamazsin ben yaparim, cunku bende kutsal pipi var. Her boka hakkim var dogal olarak.Kendine hak görüyor çünkü, kadın yapsa cinayet sebebi lakin. Errkek adamın elinin altında her daim kuku olacak, olsa da farketmez, arada aklı kayabilir, sen kadınsın idare et alttan al. Bunu diyemedikleri için sen virmiyon bağa o yüzden yaptım diyorlar.
Teşekkür ederim hala evden çıkmadım, bu haftada evdeyim. Kendi kendime oyalaniyorum. Babama da ayrılmaya karar verdiler şeklinde açıkladı annem.Ceylinimdeceylinim daha iyi misin canim
Yaşadıklarıniza çok üzüldüm ama bir taraftan da şöyle düşünelim; sizin hobilerinizi paylaştığıniz ikinci hesabınızla, kendisinin iğrençlikler yaptığı sahte hesabını bir tutacak kadar karaktersiz bir adamın gerçek yüzünü görerek ilerde yaşanacak daha büyük acılardan kurtuldunuz... Kendini bu kadar aptalca savunacak kadar mantıksız bir insanla aldatmamış bile olsa ömür geçmezdi. Tez zamanda huzura kavuşmanızı ve karşınıza sizi hakedecek güzel yürekli birinin çıkmasını gönülden diliyorum.Unutmuşum, benim hobilerimi paylaştığım bir Instagram hesabım var. Herkes bilir zaten, kişisel hesabımda paylaşmak yerine orada paylaşırım, onunla kendine açtığı hesabı bir tuttu. Seninde iki hesabın var ne olmuş sanki diyor.
Erkeklerin sosyal medyada aldattiklarinda söyledikleri yalan : arkadaşım ekletti, haberim yoktu, bir şey konuşmadım. Hiç sekmez. Zaten çoğu sevgilileri olmasına rağmen farklı kadınlardan gelen talepleri kolay kolay reddetmiyor. Keşke kendisine güvenmek yerine biraz kurcalasaydiniz. Ben olsam ne mi yapardım? Kıçına tekmeyi basardim hemen.Merhaba, iki gün önce evlenme teklifi aldım kabul ettim 3 yıllık bir ilişkiydi. Çok mutlu oldum sevinçten iki saat boyunca ağladım. Aileme anlattim, Nisan ve tanışma tarihini belirledik. Her şey harikaydı.
Sonra bugun bir istek geldi sevgilime baktım anında silinmiş. Mesajlara elim çarptı ve bir mesaj gördüm, kadının birine "x in bahsettiği sen misin? hemen nereden buldun beni :)" yazmış. Şok oldum. Sonra baktım hesap engellenmiş. Aradım dedim kim bu kadın neden engelledin. Ne engeli ne mesajı vs bir seyler zirvaladi. Dedim az önce yazdın.
Afalladi konuşamadı sustu. Kadının engelini kaldırıp sevgilimmis gibi yazdım. Evli ve şerefsiz yazmış. Bilmiyordum evli olduğunu karına açıkla artık yazmış. Profilde bizim fotoğrafımız var.
Ben ne oldu falan yazdım.
Ekran görüntüsü atmış sevgilimin başka bir hesabı varmış. Profili biosu... Kızda ekliymis o hesapta.
Aradım kızı açmadı. Sevgilimin aciklamasi yakın bir erkek arkadaşının arkadasiymis x. Bu x ekletmis sevgilimi. Bir kere bir ortamda x ile bir araya gelmişler. O da sürekli arkadaşını anlatmış tanıştırayım sizi demiş.
Kızda eklemiş, daha önce hiç görmemiş kızı. Vs..
Kız evli sandı sevgilimi ona tepki verdi, demek ki ilişkim var dese zaten yazmaz ya da eklemezdi.
Aralarında bir muhabbet vs olmasa karına açıkla demez kız. Sevgilim de muhabbet olsa o sen misin diye sormaz. Bilmiyorum kafam almıyor.
Midem bulanıyor. Aldatıldım sanırım. Nisan zamanı ayarlamisken. Elbisem bile hazirken bunlar geldi başıma.
Dışarıdan bir görüş almak istiyorum.
Sevgilin diğer instadan kıza yürümüş kız da bu profili bulup evli ve şerefsizsin demiş bence diğer instayı niye sormuyorsunuz ?Merhaba, iki gün önce evlenme teklifi aldım kabul ettim 3 yıllık bir ilişkiydi. Çok mutlu oldum sevinçten iki saat boyunca ağladım. Aileme anlattim, Nisan ve tanışma tarihini belirledik. Her şey harikaydı.
Sonra bugun bir istek geldi sevgilime baktım anında silinmiş. Mesajlara elim çarptı ve bir mesaj gördüm, kadının birine "x in bahsettiği sen misin? hemen nereden buldun beni :)" yazmış. Şok oldum. Sonra baktım hesap engellenmiş. Aradım dedim kim bu kadın neden engelledin. Ne engeli ne mesajı vs bir seyler zirvaladi. Dedim az önce yazdın.
Afalladi konuşamadı sustu. Kadının engelini kaldırıp sevgilimmis gibi yazdım. Evli ve şerefsiz yazmış. Bilmiyordum evli olduğunu karına açıkla artık yazmış. Profilde bizim fotoğrafımız var.
Ekran görüntüsü atmış sevgilimin başka bir hesabı varmış. Profili biosu... Kızda ekliymis o hesapta.
Aradım kızı açmadı. Sevgilimin aciklamasi yakın bir erkek arkadaşının arkadasiymis x. Bu x ekletmis sevgilimi. Bir kere bir ortamda x ile bir araya gelmişler. O da sürekli arkadaşını anlatmış tanıştırayım sizi demiş.
Kız evli sandı sevgilimi ona tepki verdi, demek ki ilişkim var dese zaten yazmaz ya da eklemezdi.
Aralarında bir muhabbet vs olmasa karına açıkla demez kız. Sevgilim de muhabbet olsa o sen misin diye sormaz. Bilmiyorum kafam almıyor.
Midem bulanıyor. Aldatıldım sanırım. Nisan zamanı ayarlamisken. Elbisem bile hazirken bunlar geldi başıma.
sabır Ceylinim zaman içerisinde hepsi geçecekDün o kızlara verdiği numarasından ulaştı bana :)
Ne istersem yaparmış alkolü birak de bırakayım 5 vakit namaza başla de başlayayım yeter ki beni bırakma sensiz yapamam... Ağlayarak videolar çekmiş onları gönderiyor. Sen başkasıyla olursan ölürüm kendimi öldürürüm, intihar ederim. Sadece çorba icmisler gece ben alkol aldım o almadı zaten, evime de gelmedi hiç. Ben evime almam kimseyi diyor, davet etmesi yatağı atması hadi gel demesi bunlar hiçbir şey ifade etmiyormus sonuç olarak gelmemiş. Gelse haklıymışım ama gelmemiş. Bu numarasını da engelledim.
Sende inandın mi ??Merhaba, iki gün önce evlenme teklifi aldım kabul ettim 3 yıllık bir ilişkiydi. Çok mutlu oldum sevinçten iki saat boyunca ağladım. Aileme anlattim, Nisan ve tanışma tarihini belirledik. Her şey harikaydı.
Ayrıldı konu sahibiSende inandın mi ??
En iyisini yapmış.Ayrıldı konu sahibi
Zeytinyağı şokZeytinyağı bile bu kadar üste çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?