Gelen istek.

Miden bulanmadı mı? Tiksinç...

Videosu çıkınca Allah yazılı kolye ve kapalı bluzla röportaj veren ünlüler gibi... Bu ne düşük bir adam ya.. Allah kurtarmış

Simdiden buna takan evlenincede baska bahaneler bulacakti emin ol..

Adam sizi aradığında açmayın iletişime geçmeyin artık. Kurduğu cümleler giderek laçka hal almaya başlamış. Sizin telefona çıkmanızdan yüz buluyor ikna edeceğine inanıyor bence. Bir süre bilinmeyen numaralara çıkmayın aradığı numaraları engelleyin. Hatta siz bence bu kişiyi çevreye herkese rezil edin. Aptal yerine koymaya çalışıyor.

Aynen bu iste, sen kadinsin görmezden gel, alttan al, bilmeyiver, kendini de benle bir gorme, sen yapamazsin ben yaparim, cunku bende kutsal pipi var. Her boka hakkim var dogal olarak.

Yaşadıklarıniza çok üzüldüm ama bir taraftan da şöyle düşünelim; sizin hobilerinizi paylaştığıniz ikinci hesabınızla, kendisinin iğrençlikler yaptığı sahte hesabını bir tutacak kadar karaktersiz bir adamın gerçek yüzünü görerek ilerde yaşanacak daha büyük acılardan kurtuldunuz... Kendini bu kadar aptalca savunacak kadar mantıksız bir insanla aldatmamış bile olsa ömür geçmezdi. Tez zamanda huzura kavuşmanızı ve karşınıza sizi hakedecek güzel yürekli birinin çıkmasını gönülden diliyorum.

Erkeklerin sosyal medyada aldattiklarinda söyledikleri yalan : arkadaşım ekletti, haberim yoktu, bir şey konuşmadım. Hiç sekmez. Zaten çoğu sevgilileri olmasına rağmen farklı kadınlardan gelen talepleri kolay kolay reddetmiyor. Keşke kendisine güvenmek yerine biraz kurcalasaydiniz. Ben olsam ne mi yapardım? Kıçına tekmeyi basardim hemen.

Sevgilin diğer instadan kıza yürümüş kız da bu profili bulup evli ve şerefsizsin demiş bence diğer instayı niye sormuyorsunuz ?

sabır Ceylinim zaman içerisinde hepsi geçecek
geçen sen bana yazdığında sevinmiştim seninle konuştuğuma uzun süredir görüşmüyorduk
sonra da bu olayın patladı
güçlüsün.. tebrik ediyorum seni

bu konu beni çok üzdü. Okurken içim sıkıldı

Ceylinim nasılsın , daha iyi misin ?
Evlenmeden önce görmene sevindim. Zararın neresinden dönersen kardır. Benzer bir aldatılma hikayesi yaşadım ben de . 1 sene asker bekledikten sonra hemde , en başta geçmez sanıyorsun ama geçiyor , izi bile kalmıyor.
Bu günlere bakıp boşuna üzülmüşüm dediğin ana bir önce gelmen dileklerimle.

Ceylin, benzer şeyleri yaşamış biri olarak durumuna çok üzüldüm.. Ancak herkesin söylediği gibi erkenden görmüşsün ve en önemlisi uyanmışsın. Ben de görmüştüm ancak uyanamamış biri olarak 3 seneden fazlasını ve hem maddi hem de manevi olarak bir çok kayıp verdim. Güçlü duruşuna hayran kaldım. Keşke ben de zamanında evet demeden kalkıp gitseydim bu ilişkiden. Bir süre üzüleceksin, ki bu çok normal insani duygularını kaybetmediğini gösterir. Ama bir söz var çok beğendiğim kapanırsa yağ küpü açılır bal küpü... Hayatın sana bal küpü hediye edeceğine inanarak sıyrıl bu süreçten. Sana kalpten dualarımı gönderiyorum..

Sende inandın mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…