Herkese merhaba...
Kafam bir hususta çok karışık arkadaşlar.
Özet geçiyorum.
Üniversiteyi şehir dışında okudum. Mezun olalı yaklaşık 6 sene oldu. Okul dönemi biriyle tanıştım şehrin yerlisiydi. Yüksekokulda okuyordu. Aramızda birşey olmadı sadece arkadaştık.
Velhasıl bir sebeple bunca zaman sonra benimle ciddi anlamda görüşmek, bir yola çıkmak istediğini belirtti.
10 gün sonra bulunduğum şehire gelecek beni görmek için.
Zamanında biraz serseriydi. Serseri demekte ağır olur ancak işte delikanlı halleri. Yüksekokılı yarım bırakmış ve iş hayatına atılmış. Şuan bir üni mezuniyeti bulunmuyor.
Bir işi var ancak herhangibir özel pozisyonda değil mi desem ne desem bilemedim, işçi olaral ekmeğini kazanıyor.
3 sene önce aldığı bir takım kararlarla alkolü ve sigarayı tamamen bırakmış ve beş vakit namaza başlamış. Hem çok şaşırdım değişimine hemde çok sevindim.
Lakin ben ayda yılda bir de olsa alkol içen biriyim. Sigara da kulllanıyorum. Belirli bir kariyet yolum var, başarılıyım.
Biraz ağır biri biraz kıskanç. Evlendiğinde erkek arkadaşlarım olmasını istemiyor. Yada sosyal medya hesaplarımda da aynı şekilde erkeklerin. Genel olarak nasıl biri olduğunu anladınız sanırım.
Ben ise oldukça sosyal biriyim. Arkadaşlarım, tatillerim vs. Ne çok uçarı ne de asosyalim.
Bulunduğum şehirde iş bulması bu durumda imkansız. Evlenirsekte daha küçük farklı bir şehirde yol almak istiyor. Çünkü ekmeğini oradan kazanıyor.
Genel olarak çekincem sadece ileride kapanmam konusunda baskı kurabilme ihtimali. Yada beni çok kısıtlama ihtimali. Şuan için böyle yansıtmıyor. Ancak aramızda birtakım eğitim, iş ve hayat koşulları farkı var.
Sizce bu ilişkinin oluru olabilir mi?
Bana benzer karakter yapısında olup, tarif ettiğim yapıda evlenen arkadaşlar oldu mu?
Beni cezbeden allah yolunda evine ailesine düşkün, alnının teri ile çalışıp sahiplenen bir erkek olabilme ihtimali. Ancak aramızdaki bir takım farklılıklar aşamayacağımız sorunları beraberinde getirir mi vs vs..
Mümkün olduğunca özet geçmeye çalıştım.
Ek soruları seve seve yanıtlarım.
Umarım fikir veren arkadaşlar olur..
Sevgilerimle...