Gelen kısmet,düşünceler

Baktığınız zaman mantıklı gelmiyor ama siz de sanki onun yaşam biçimine ayak uydurmak istiyorsunuz gibi geldi bana. Eğer böyle olursa tabiki olur ama zorlamayla da olmaz bu işler.
Ben, sevgili arkadaş artık ne derseniz deyin olabilirsiniz kafasındayım. Belli ki mantıklı birisiniz bu yüzden bu dönemde size uymazsa zaten evlilik adımı atmazsınız.
İnsanlar sevgili olunca hemen evlenmiyor ki. Önce tanışıyor, kafasına uyarsa evleniyor.

Allah yolunda evine ailesine bağlı olması güzel birşey ama bir evlilik için sadece bu özellikler yetmiyor. Eğer yaşam tarzlarınız ve karakterleriniz uyumlu değilse evliliğinizde çok sorun yaşarsınız.

Aklıma mantığıma edilen laf harici kalan tüm mesajlar için teşekkür ederim:)

Ben zaten hop evleniyorum demedim.
Gelecek görüşeceğiz tanıyacağız düşüneceğiz dedim.
Buna benzer durumda olan arkadaşlar varsa yorum fikir merak ediyorum dedim.

Ne gibi zorluk olur ne gibi iyilik olur vs vs.

J Janet Jak Esim tam olarak siz çok net anlamışsınız beni.

"Görüş" bildiren herkese çok teşekkür ederim.

Zamanında kudurup kudurup sonradan durulan ve kafasınca eğlenmelik ve evlenmelik kız ayrımına girmiş bir oğlan .

Çok tehlikeli .

Zamanında kudurup kudurup sonradan durulan ve kafasınca eğlenmelik ve evlenmelik kız ayrımına girmiş bir oğlan .

Çok tehlikeli .
Ya hu ne alakası var? İnsanlar yaptıklarından pişman olup başka hayatlar seçebilir, bundan daha doğal ne var ki? Çevremde çok öyle insanlar var.
İnsanoğlu hata yapar ve hatasından dönmek isteyebilir. Bu gayet insani bir davranış. Düşünceniz yanlış.

Ya hu ne alakası var? İnsanlar yaptıklarından pişman olup başka hayatlar seçebilir, bundan daha doğal ne var ki? Çevremde çok öyle insanlar var.
İnsanoğlu hata yapar ve hatasından dönmek isteyebilir. Bu gayet insani bir davranış. Düşünceniz yanlış.
Dediğin gibi seninde benim düşüncem .

Çok tehlikeli .

Evet bu tarz insanlardan da pek hazetmem ama gerek eski bir arkadaşım olması sebebiyle gerek 4 yıl aynı şehirde olmamız ve aynı çevrenin içinde olmamız sebebiyle bu tarz birşey farketmedim de duymadım da. Ama tabi neler sanıyoruz yada neler düşünüyoruz altından neler çıkıyor o da ayrı.

Evlenmis olmak icin evlenmeyin lutfen.2 farkli insansiniz.Ortak noktasniz yok.Kariyer diyorsunuz basari sosyallik diyorsunuz.Korelirsiniz.

Evet bu tarz insanlardan da pek hazetmem ama gerek eski bir arkadaşım olması sebebiyle gerek 4 yıl aynı şehirde olmamız ve aynı çevrenin içinde olmamız sebebiyle bu tarz birşey farketmedim de duymadım da. Ama tabi neler sanıyoruz yada neler düşünüyoruz altından neler çıkıyor o da ayrı.
Düşüncem fikrim zikrim yanlış gelebilir tabi
Ama arkadaş olarak tanımak ayrı , birden çıkıp seninle ciddi düşünüyorum demek ayrı bana göre .

Ortak noktamız yok değil aslında ben tüm olumsuz kısımları yazdım. Çünkü ne gibi zorluk olabilir nelere dikkat etmem gerekir farklı fikirler almak istedim.

Ortak noktamız çok. Hobilerimiz ilgi alanlarımız çok. Sadece o alkol kullanmıyor ek olarak birde üniyi bitirmeden terk etti ancak biraz cesaretlendirme ile tekrar dönebilme ihtimali de var.

Hem geçmişte duygusal anlamda birşeyler hissetmemiz hemde karakterini kişiliğini beğenmemdendir ki ilişki olabilir mi acaba düşüncesindeyim.

Evlenmiyorum ben sadece görüşeceğiz tanıyacağız birbirimizi ancak yoğun hislere kapılabileceğim bir yapıda. Kulağıma küpe olsun söyledikleriniz, tercrübeleriniz ki uyanık olayım istiyorum :)

Sadece onun gelişi ciddi. Niyeti ciddi. Bunu belirtmem sanırım 2 3 görüşme sonrası evleneceğim düşüncesi uyandırdı sanırım. Öylr birşey söz konusu dahi değil. Birçok alanda deneyeceğim birçok alanda gözetleyeceğim.

Düşüncem fikrim zikrim yanlış gelebilir tabi
Ama arkadaş olarak tanımak ayrı , birden çıkıp seninle ciddi düşünüyorum demek ayrı bana göre .

Aynen öyle arkadaş olarak tanımak ayrı sevgili olaral tanımak ayrı.
Kesinlikle hem fikirim. Bir önceki cevabımda da belirttiğim gibi birçok alanda tam tanımam gerekir.
Zaten 1.5 en iyi halden 1 sene sevgililik döneminden aşağı olayı ciddiye dökmem mümkün değil.
Neticede arada 2 saatlikte olsa yol var uzak mesafe ilişkisi diyebiliriz. Belki bir sene de 15 kere anca görüşüp tanıyabileceğim.

Herkese merhaba...
Kafam bir hususta çok karışık arkadaşlar.
Özet geçiyorum.
Üniversiteyi şehir dışında okudum. Mezun olalı yaklaşık 6 sene oldu. Okul dönemi biriyle tanıştım şehrin yerlisiydi. Yüksekokulda okuyordu. Aramızda birşey olmadı sadece arkadaştık.
Velhasıl bir sebeple bunca zaman sonra benimle ciddi anlamda görüşmek, bir yola çıkmak istediğini belirtti.
10 gün sonra bulunduğum şehire gelecek beni görmek için.
Zamanında biraz serseriydi. Serseri demekte ağır olur ancak işte delikanlı halleri. Yüksekokılı yarım bırakmış ve iş hayatına atılmış. Şuan bir üni mezuniyeti bulunmuyor.
Bir işi var ancak herhangibir özel pozisyonda değil mi desem ne desem bilemedim, işçi olaral ekmeğini kazanıyor.
3 sene önce aldığı bir takım kararlarla alkolü ve sigarayı tamamen bırakmış ve beş vakit namaza başlamış. Hem çok şaşırdım değişimine hemde çok sevindim.
Lakin ben ayda yılda bir de olsa alkol içen biriyim. Sigara da kulllanıyorum. Belirli bir kariyet yolum var, başarılıyım.
Biraz ağır biri biraz kıskanç. Evlendiğinde erkek arkadaşlarım olmasını istemiyor. Yada sosyal medya hesaplarımda da aynı şekilde erkeklerin. Genel olarak nasıl biri olduğunu anladınız sanırım.
Ben ise oldukça sosyal biriyim. Arkadaşlarım, tatillerim vs. Ne çok uçarı ne de asosyalim.
Bulunduğum şehirde iş bulması bu durumda imkansız. Evlenirsekte daha küçük farklı bir şehirde yol almak istiyor. Çünkü ekmeğini oradan kazanıyor.
Genel olarak çekincem sadece ileride kapanmam konusunda baskı kurabilme ihtimali. Yada beni çok kısıtlama ihtimali. Şuan için böyle yansıtmıyor. Ancak aramızda birtakım eğitim, iş ve hayat koşulları farkı var.
Sizce bu ilişkinin oluru olabilir mi?
Bana benzer karakter yapısında olup, tarif ettiğim yapıda evlenen arkadaşlar oldu mu?
Beni cezbeden allah yolunda evine ailesine düşkün, alnının teri ile çalışıp sahiplenen bir erkek olabilme ihtimali. Ancak aramızdaki bir takım farklılıklar aşamayacağımız sorunları beraberinde getirir mi vs vs..
Mümkün olduğunca özet geçmeye çalıştım.
Ek soruları seve seve yanıtlarım.
Umarım fikir veren arkadaşlar olur..
Sevgilerimle...
Bizimde esimle aramizda dini farkliliklar var yani soyle ben inancli biri degilim alkol kullanırım canim isterse o inandigini soyler ama o da icer yani simdi insanlarin karakterleri de onemli seni boyle kabullenecek mi ileride kapan diye zorlar mi mesela kirk yilda bir alkol aldin diye kavga çıkarır mi?

Bizimde esimle aramizda dini farkliliklar var yani soyle ben inancli biri degilim alkol kullanırım canim isterse o inandigini soyler ama o da icer yani simdi insanlarin karakterleri de onemli seni boyle kabullenecek mi ileride kapan diye zorlar mi mesela kirk yilda bir alkol aldin diye kavga çıkarır mi?

Ailesi açık fasıl gecelerini vs çok seven bir aile. Yani toplansınlar eğlensinler vs.

Bana dediği de yanındayken içmek sorun değilmiş içilebilinirmiş. (Yani genel konuşuyor nasıl bir eş nasıl bir evlilik istediği ile ilgili)
Kapanma talebinde bulunmazmış ama teşhir edecek şekilde giyinmemi de istemezmiş. Yani çok mini yada göğüs dekolte vs. Bikini mayo vs bunlar konu olacak şeyler bile değil diyor.

Diyor diyor da

Çok derler ama sonra :)

Tam da bu nokta işte sorun.
Nasıl deneyebilirim nasıl gözlemleyebilirim vs vs :)

Ailesi açık fasıl gecelerini vs çok seven bir aile. Yani toplansınlar eğlensinler vs.

Bana dediği de yanındayken içmek sorun değilmiş içilebilinirmiş. (Yani genel konuşuyor nasıl bir eş nasıl bir evlilik istediği ile ilgili)
Kapanma talebinde bulunmazmış ama teşhir edecek şekilde giyinmemi de istemezmiş. Yani çok mini yada göğüs dekolte vs. Bikini mayo vs bunlar konu olacak şeyler bile değil diyor.

Diyor diyor da

Çok derler ama sonra :)

Tam da bu nokta işte sorun.
Nasıl deneyebilirim nasıl gözlemleyebilirim vs vs :)
Bence kesin bikini mayoyu dert edecektir :)

Bence kesin bikini mayoyu dert edecektir :)

Öyle diyorsa kesin dimi hahaha :))
Ay yok olmaz yani bana uymaz kesinlikle okdr olamam olmam fedakar :)
Bakalım hayırlısı hele bir görüşelim azcık gezelim de önümüzde hazır yaz en minnak en ipli bikinileri alayım ben en iyisi hahaha

Öyle diyorsa kesin dimi hahaha :))
Ay yok olmaz yani bana uymaz kesinlikle okdr olamam olmam fedakar :)
Bakalım hayırlısı hele bir görüşelim azcık gezelim de önümüzde hazır yaz en minnak en ipli bikinileri alayım ben en iyisi hahaha
:KK70:

Back
X