- 17 Mayıs 2024
- 52
- 28
- 3
- 26
- Konu Sahibi birtaslaikikus
-
Merhaba kızlar başlıktan sorum belli eşimin erkek kardeşi kayınvalidem şehir dışında olduğundan şuan yalnız ve 2 kız kuzeni bugün yanına gitcekmis küçüğüyle arkadaş ablasını da benle yaşıt diye benim yanıma gönderme niyeti varmış önceden haberim olsa neyse de. Bugün tüm gün dışarda işlerim vardı eve gelince ders çalıştım evimi çok toparlamadım yarına bırakma düşüncem vardı. Kayınvalidem olmadığından yemeği bizde yiyor bazen bugün gelcek mi diye arayınca öyle söyledi kızın gelmesine 2 saat vardı ben yemek işini bitirdikten sonra evi temizliğe girsem zor yetiştircektim.
Ben de şimdi söylenir önceden haber etseydin keşke diye sitemde bulundum. Kibarca "evim müsait değil kız kendi gelmek isterse gelsin ama sen diğeriyle yanlız kalmak için onu bana yönlendirme" dedim.
Ondan sonra kıza ne dediyse o gelmekten vazgeçmiş benim onu istemediğim şeklinde ilettiyse vicdan yaptım kızı seviyorum o gelmesin diye değil de geç haberim oldu ve aramasam hiç haberim olmicakti çat kapı gelcekti. Yanlış mı yaptım kıza mesaj atsam mı yanlış anladıysa diye bilemedim sizce
Sana sorup izin almadan evin ve seninle ilgili plan yapamaz, saygısız bir davranışını görmedim. Kibarca geri çevirmişsinMerhaba kızlar başlıktan sorum belli eşimin erkek kardeşi kayınvalidem şehir dışında olduğundan şuan yalnız ve 2 kız kuzeni bugün yanına gitcekmis küçüğüyle arkadaş ablasını da benle yaşıt diye benim yanıma gönderme niyeti varmış önceden haberim olsa neyse de. Bugün tüm gün dışarda işlerim vardı eve gelince ders çalıştım evimi çok toparlamadım yarına bırakma düşüncem vardı. Kayınvalidem olmadığından yemeği bizde yiyor bazen bugün gelcek mi diye arayınca öyle söyledi kızın gelmesine 2 saat vardı ben yemek işini bitirdikten sonra evi temizliğe girsem zor yetiştircektim.
Ben de şimdi söylenir önceden haber etseydin keşke diye sitemde bulundum. Kibarca "evim müsait değil kız kendi gelmek isterse gelsin ama sen diğeriyle yanlız kalmak için onu bana yönlendirme" dedim.
Ondan sonra kıza ne dediyse o gelmekten vazgeçmiş benim onu istemediğim şeklinde ilettiyse vicdan yaptım kızı seviyorum o gelmesin diye değil de geç haberim oldu ve aramasam hiç haberim olmicakti çat kapı gelcekti. Yanlış mı yaptım kıza mesaj atsam mı yanlış anladıysa diye bilemedim sizce
Kayınvalidem gitmeden eşime söylemişti yemeği sizde yesin diye eşim de düşünmeden tamam demişti ilk başta bana sormadığı için sinir olsam da sonra geçici bir süre idare edilir diyerekten kabul etmek zorunda kaldım.Senin evin yemekhane mi? Kaynın 13 yaşında mı? Eli kolu yok mu? Kalksın yemeğini yapsın.
Merhaba kızlar başlıktan sorum belli eşimin erkek kardeşi kayınvalidem şehir dışında olduğundan şuan yalnız ve 2 kız kuzeni bugün yanına gitcekmis küçüğüyle arkadaş ablasını da benle yaşıt diye benim yanıma gönderme niyeti varmış önceden haberim olsa neyse de. Bugün tüm gün dışarda işlerim vardı eve gelince ders çalıştım evimi çok toparlamadım yarına bırakma düşüncem vardı. Kayınvalidem olmadığından yemeği bizde yiyor bazen bugün gelcek mi diye arayınca öyle söyledi kızın gelmesine 2 saat vardı ben yemek işini bitirdikten sonra evi temizliğe girsem zor yetiştircektim.
eşimin erkek kardeşi kayınvalidem şehir dışında olduğundan şuan yalnız ve 2 kız kuzeni bugün yanına gitcekmis küçüğüyle arkadaş ablasını da benle yaşıt diye benim yanıma gönderme niyeti varmış
Kibarca "evim müsait değil kız kendi gelmek isterse gelsin ama sen diğeriyle yanlız kalmak için onu bana yönlendirme" dedim.
Çocuğum yok ama sınava hazırlanıyorum diye ev işlerini aksatıyorum bu aralar.Calisiyormusunuz? Cocugunuz varmi
O nee ya. Adam kuzeniyle fanfinfon yapmak icin ablayi size mi kitliyor? Konuda adamin kuzenine yürümesi bi bana mi battiMerhaba kızlar başlıktan sorum belli eşimin erkek kardeşi kayınvalidem şehir dışında olduğundan şuan yalnız ve 2 kız kuzeni bugün yanına gitcekmis küçüğüyle arkadaş ablasını da benle yaşıt diye benim yanıma gönderme niyeti varmış önceden haberim olsa neyse de. Bugün tüm gün dışarda işlerim vardı eve gelince ders çalıştım evimi çok toparlamadım yarına bırakma düşüncem vardı. Kayınvalidem olmadığından yemeği bizde yiyor bazen bugün gelcek mi diye arayınca öyle söyledi kızın gelmesine 2 saat vardı ben yemek işini bitirdikten sonra evi temizliğe girsem zor yetiştircektim.
Bilmiyorum bana göre aşırı yakınlar birbirine sevgili gibi kalpli paylaşım yapıyorlar aşk şarkıları vs evde yalnız takilmalar olsun ister istemez şüpheleniyor insan ama kuzen oldukları yakıştırıp dile getirip yorum yapmıyorum fesat görünmemek için. İlişkilerini bilmiyorum ben kuzenimle öyle değilim onların normali buysa bilmiyorum kiKaynınız kuzenine mi asılıyor netice olarak ?
Kayınvalidem gitmeden eşime söylemişti yemeği sizde yesin diye eşim de düşünmeden tamam demişti ilk başta bana sormadığı için sinir olsam da sonra geçici bir süre idare edilir diyerekten kabul etmek zorunda kaldım.
Yani evde olmayadabilirdiniz cok sacma olmuş. Kalıcakmıydı bideCalisiyormusunuz? Cocugunuz varmi
Bu şartlar altında diğer kuzeni misafir olarak kabul etmemeniz isabet olmuş. Gün olur aralarındaki ilişki başka bir şeye dönüşürse: "Bilmiyorum bana göre aşırı yakınlar birbirine sevgili gibi kalpli paylaşım yapıyorlar aşk şarkıları vs evde yalnız takilmalar olsun ister istemez şüpheleniyor insan ama kuzen oldukları yakıştırıp dile getirip yorum yapmıyorum fesat görünmemek için. İlişkilerini bilmiyorum ben kuzenimle öyle değilim onların normali buysa bilmiyorum ki
Kaynınız, kendi kuzeniyle mi birlikte? O kısmı anlayamadımama sen diğeriyle yanlız kalmak için onu bana yönlendirme" dedim
Kayniniz kac yasinda? Ve sizler kac yasindasinizYani evde olmayadabilirdiniz cok sacma olmuş. Kalıcakmıydı bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?