- Konu Sahibi birtaslaikikus
-
Bazı insanlara denir denmesi lazım saygısızca davranıyor sizi kullanıyor ise evet diyebilirsinizMerhaba kızlar başlıktan sorum belli eşimin erkek kardeşi kayınvalidem şehir dışında olduğundan şuan yalnız ve 2 kız kuzeni bugün yanına gitcekmis küçüğüyle arkadaş ablasını da benle yaşıt diye benim yanıma gönderme niyeti varmış önceden haberim olsa neyse de. Bugün tüm gün dışarda işlerim vardı eve gelince ders çalıştım evimi çok toparlamadım yarına bırakma düşüncem vardı. Kayınvalidem olmadığından yemeği bizde yiyor bazen bugün gelcek mi diye arayınca öyle söyledi kızın gelmesine 2 saat vardı ben yemek işini bitirdikten sonra evi temizliğe girsem zor yetiştircektim.
Ben de şimdi söylenir önceden haber etseydin keşke diye sitemde bulundum. Kibarca "evim müsait değil kız kendi gelmek isterse gelsin ama sen diğeriyle yanlız kalmak için onu bana yönlendirme" dedim.
Ondan sonra kıza ne dediyse o gelmekten vazgeçmiş benim onu istemediğim şeklinde ilettiyse vicdan yaptım kızı seviyorum o gelmesin diye değil de geç haberim oldu ve aramasam hiç haberim olmicakti çat kapı gelcekti. Yanlış mı yaptım kıza mesaj atsam mı yanlış anladıysa diye bilemedim sizce
Dertsiz başına dert alırsın o mesajı atarsan bil.Merhaba kızlar başlıktan sorum belli eşimin erkek kardeşi kayınvalidem şehir dışında olduğundan şuan yalnız ve 2 kız kuzeni bugün yanına gitcekmis küçüğüyle arkadaş ablasını da benle yaşıt diye benim yanıma gönderme niyeti varmış önceden haberim olsa neyse de. Bugün tüm gün dışarda işlerim vardı eve gelince ders çalıştım evimi çok toparlamadım yarına bırakma düşüncem vardı. Kayınvalidem olmadığından yemeği bizde yiyor bazen bugün gelcek mi diye arayınca öyle söyledi kızın gelmesine 2 saat vardı ben yemek işini bitirdikten sonra evi temizliğe girsem zor yetiştircektim.
Ben de şimdi söylenir önceden haber etseydin keşke diye sitemde bulundum. Kibarca "evim müsait değil kız kendi gelmek isterse gelsin ama sen diğeriyle yanlız kalmak için onu bana yönlendirme" dedim.
Ondan sonra kıza ne dediyse o gelmekten vazgeçmiş benim onu istemediğim şeklinde ilettiyse vicdan yaptım kızı seviyorum o gelmesin diye değil de geç haberim oldu ve aramasam hiç haberim olmicakti çat kapı gelcekti. Yanlış mı yaptım kıza mesaj atsam mı yanlış anladıysa diye bilemedim sizce
Kuzenin de annesi şehir dışında yakın zamanda kızın annesiyle kaynımın araları bozuktu sebebini söylememişlerdi . Kız şuan ablasıyla kaldığı için ablası buluşmalarına vs karışmıyor karışmasın da beni ilgilendirmez de rahat takılsınlar diye benim eve gelme niyeti beni rahatsız etti kızın annesinin haberini olduğunu da sanmıyorum ihale bana kalabilir dediğiniz gibi. Kayınvalidem evdeyken kızın hiç yalnız geldiğini görmedim duymadım aile buluşmaları hariç, kayınvalidem gideli bir hafta olmadı eve gelmesi belki de yatıya kaldı. Normal kız arkadaşı olsa gram kafaya takmam da kuzen olması midemi bulandırıyor. Kuzen bile olsa kız erkek yalnız evde takılmak için diğerini bana gönderme isteği ben mi çok fesat düşünüyorum diye düşüncelerimi hep kendime sakladım da burdakiler de normal bulmayınca tuhaflığın ben de olmadığını görüp rahatladım.Kuzenlerin ailesi duysa ne olur acaba? Kayınvalideniz ya da? Düşünce yapılarını bilemem ama kuzen evliliğini normal gören
ailelerde bile böyle şeyler kaos demek. Bir şekilde bulaşmamanız en iyisi. Yarın öbür gün ihale size kalır, siz ayarladı olur adı.
HayırdırAllahım kuzenle flört ne yaAy iyi yapmışsınız kabul etmemekle. Kaynım akrabasıyla evde oynaşsın diye benim iki ayağım bir pabuça girecek yok ya başka.
Bu benim de aklıma gelmişti ama aklıma gelene kadar hemen diğer kız plan dışı olmuştu sadece diğeri gelmiş olduAsla kabul etmeyin aralarında birşey yoksa bile kabul edilmez ama şu durumda tamamen zan altında kalabilirsiniz. Hatta ben olsam ablasını bana gönderme ben gelicem sizin yanınıza hep birlikte otururuz der başlarını ağrıtırdım.
Ay yok ya karışmayın zaten konu size ne alaka gelmiş belli değil söyleyen eden yok karışmayın küsen küssün yaniBu benim de aklıma gelmişti ama aklıma gelene kadar hemen diğer kız plan dışı olmuştu sadece diğeri gelmiş oldudiğer kız iki taraftan da istenmiyor gibi göründü ona üzülerek onluk bir durum olmadığını açıkliyim diye mesaj atma ihtiyacı hissetmiştim ama yorumlardan sonra vazgeçtim.
Gel git akıllı varsa o da sensin herkesi kendin gibi sanma.Kuzenle flört ne ya lafına beğenmedim attım insanlar kuzeniyle evlenebiliyor bu kusmalık bir olay değil nikah düşüyor sonuçta.Habersiz gelme olayına beğenmedim atmadım.Hayırdırleylaagul ? Düne kadar bir konu vardır görümcemde gelecek bir kap yemek fazla yapsam mı konusunda birbirimize girmiştik aşevi mi ne münasebet diyordun şimdi habersiz gelen kuzene mi hak verdin. Ne gel git akıllar var ya forumda
Yani fesatlık değil benimde aklıma bu geldi. Çünkü insan neden kuzeniyle yalnız kalmak için diğer kuzenini şutlamaya çalışır ki?Bilmiyorum bana göre aşırı yakınlar birbirine sevgili gibi kalpli paylaşım yapıyorlar aşk şarkıları vs evde yalnız takilmalar olsun ister istemez şüpheleniyor insan ama kuzen oldukları yakıştırıp dile getirip yorum yapmıyorum fesat görünmemek için. İlişkilerini bilmiyorum ben kuzenimle öyle değilim onların normali buysa bilmiyorum ki
Yok gayette denk geldim. 80 yaşındaki adamada nikah düşüyor hemen nikah mı kıysın gencecik kızlar. Kafaya bak sene olmuş bilmem kaç hala nikah düşüyor. Sanada Allah öyle kayın versin misafir ağırlar ağırlar durursun hem işsizdw kalmamış olırsınGel git akıllı varsa o da sensin herkesi kendin gibi sanma.Kuzenle flört ne ya lafına beğenmedim attım insanlar kuzeniyle evlenebiliyor bu kusmalık bir olay değil nikah düşüyor sonuçta.Habersiz gelme olayına beğenmedim atmadım.
Ayrıca istediğim şeye beğenmedim atabilirim sana açıklama yapmak zorunda değilim, işsiz gibi profilime girip son mesajımı bulup beğenmedim atmışsın Allah akıl fikir versin ne boş insanlar var forumda ya
Kızlar bunlar hep kendimizi sevip saygı duyup kendimize güven duymadığımızdan.Sana sorup izin almadan evin ve seninle ilgili plan yapamaz, saygısız bir davranışını görmedim. Kibarca geri çevirmişsin
80 yaşındaki adamla evlenen kadını zorla mı evlendiriyorlar sanki ne saçma bir örnek ya...kuzenle evlenmeyi ben doğru bulmuyorum zaten kardeşim gibidir benim kuzenlerım ama benim anne babam kuzen mesela birbirlerini çok az görmüşler ve aşık olmuşlar evlenmişler.Tü kaka mı demek lazım...olunca oluyor.sondaki bedduacığına da güldüm allah iyiliğini versin emiYok gayette denk geldim. 80 yaşındaki adamada nikah düşüyor hemen nikah mı kıysın gencecik kızlar. Kafaya bak sene olmuş bilmem kaç hala nikah düşüyor. Sanada Allah öyle kayın versin misafir ağırlar ağırlar durursun hem işsizdw kalmamış olırsın
80 yaşındaki adamla evlenen kadını zorla mı evlendiriyorlar sanki ne saçma bir örnek ya...kuzenle evlenmeyi ben doğru bulmuyorum zaten kardeşim gibidir benim kuzenlerım ama benim anne babam kuzen mesela birbirlerini çok az görmüşler ve aşık olmuşlar evlenmişler.Tü kaka mı demek lazım...olunca oluyor.sondaki bedduacığına da güldüm allah iyiliğini versin emi
He bende diyorum bu güzelleme niye Allah kolaylık versin o zaman sana80 yaşındaki adamla evlenen kadını zorla mı evlendiriyorlar sanki ne saçma bir örnek ya...kuzenle evlenmeyi ben doğru bulmuyorum zaten kardeşim gibidir benim kuzenlerım ama benim anne babam kuzen mesela birbirlerini çok az görmüşler ve aşık olmuşlar evlenmişler.Tü kaka mı demek lazım...olunca oluyor.sondaki bedduacığına da güldüm allah iyiliğini versin emi
Kayinvalidem karsi binamda eltim ayni binamda. Kmsenin karisi baska yerdeyken kocasini cocugunu doyurmuyorum. Boyle bi beklenti bile yok. Bu konuda habersiz is yapilmasinin onune gecin oncelikle. Esas konuda da elbette dogru yapmissiniz.Merhaba kızlar başlıktan sorum belli eşimin erkek kardeşi kayınvalidem şehir dışında olduğundan şuan yalnız ve 2 kız kuzeni bugün yanına gitcekmis küçüğüyle arkadaş ablasını da benle yaşıt diye benim yanıma gönderme niyeti varmış önceden haberim olsa neyse de. Bugün tüm gün dışarda işlerim vardı eve gelince ders çalıştım evimi çok toparlamadım yarına bırakma düşüncem vardı. Kayınvalidem olmadığından yemeği bizde yiyor bazen bugün gelcek mi diye arayınca öyle söyledi kızın gelmesine 2 saat vardı ben yemek işini bitirdikten sonra evi temizliğe girsem zor yetiştircektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?