Gelen misafire gelme denir mi

yani kayınvalide evde değil diye 20 yaşında eşek kadar kaynın açlığını tokluğunu sen düşünmek zorunda değilsin
yemek yedirmek zorunda da değilsin
arada bi olabilir elbette ama bunu sana görev gibi yüklemişler resmen eşin ve kayınvaliden
oğlunun karnını çok düşünüyorsa gelsin başında dursun elleriyle beslesin dana kadar oğlunu
kayın da ayrı arsız ve terbiyesiz ayrıca
sen kendin aradığın zaman öğreniyorsun sana misafir yolladığını
sebebi de öz be öz kuzeniyle aga nigi naga nigi
yani bunlar bi de hayatı biraz özgür yaşayan insanlara laf eder namussuz derler
ama kendileri maşallah aile içindeki insanlara yan gözle bakmaktan asla utanmazlar!

Bazı insanlara denir denmesi lazım saygısızca davranıyor sizi kullanıyor ise evet diyebilirsiniz
Sakın aramayın

Dertsiz başına dert alırsın o mesajı atarsan bil.

Ne münasebet bir kuzeniyle başbaşa kalmak için diğerini başından def etme? Bir de utanmadan size yönlendiriyor. Kankasıymışsınız gibi size muamelede bulunmuş. Sınırınızı çizin. Bir daha da sizin adınıza plan yapmaması gerektiğini belirtin. Haddini bilsin velet.

Kaynınız kendi evinde yani kayınvalideniz sizinle yaşamıyor. Ayrı evleri. Benim takıldığım nokta kuzenler nerde yaşıyor? Küçüğü neden gelip sizde kalıyor?

Kaynınızın gelip sizde yemek yemesi bana tuhaf gelmedi, sofraya bir tabak daha konur en fazla. Bazen saklama kabı yapar verirsiniz eline ertesi gün için, gelmeyi versin her gün. Tabi olması gereken kendi başının çaresine bakması, bir zahmet yemek yapıp yemesi. Burada tek sorun eşinizde. Madem bir laf etmiş, sizi de katmış, ben olsam sorun çıkarmaz ama eşimle adam akıllı konuşurdum. Sınava çalışıyorsam yemek yapamayabilirim, ev dağınık olabilir vs. Benim adıma konuşmamalı.

Kaynınızın eve misafir çağırması hele ki sebebi düşünüldüğünde çok büyük düşüncesizlik hatta bence terbiyesizlik. Kendinizi kötü hissetmeyin. Kimsenin de gönlünü yapmaya çalışmayın.

Kuzenlerin ailesi duysa ne olur acaba? Kayınvalideniz ya da? Düşünce yapılarını bilemem ama kuzen evliliğini normal gören
ailelerde bile böyle şeyler kaos demek. Bir şekilde bulaşmamanız en iyisi. Yarın öbür gün ihale size kalır, siz ayarladı olur adı.

Kuzenin de annesi şehir dışında yakın zamanda kızın annesiyle kaynımın araları bozuktu sebebini söylememişlerdi . Kız şuan ablasıyla kaldığı için ablası buluşmalarına vs karışmıyor karışmasın da beni ilgilendirmez de rahat takılsınlar diye benim eve gelme niyeti beni rahatsız etti kızın annesinin haberini olduğunu da sanmıyorum ihale bana kalabilir dediğiniz gibi. Kayınvalidem evdeyken kızın hiç yalnız geldiğini görmedim duymadım aile buluşmaları hariç, kayınvalidem gideli bir hafta olmadı eve gelmesi belki de yatıya kaldı. Normal kız arkadaşı olsa gram kafaya takmam da kuzen olması midemi bulandırıyor. Kuzen bile olsa kız erkek yalnız evde takılmak için diğerini bana gönderme isteği ben mi çok fesat düşünüyorum diye düşüncelerimi hep kendime sakladım da burdakiler de normal bulmayınca tuhaflığın ben de olmadığını görüp rahatladım.

Allahım kuzenle flört ne ya Ay iyi yapmışsınız kabul etmemekle. Kaynım akrabasıyla evde oynaşsın diye benim iki ayağım bir pabuça girecek yok ya başka.
Hayırdır leylaagul ? Düne kadar bir konu vardır görümcemde gelecek bir kap yemek fazla yapsam mı konusunda birbirimize girmiştik aşevi mi ne münasebet diyordun şimdi habersiz gelen kuzene mi hak verdin. Ne gel git akıllar var ya forumda

Asla kabul etmeyin aralarında birşey yoksa bile kabul edilmez ama şu durumda tamamen zan altında kalabilirsiniz. Hatta ben olsam ablasını bana gönderme ben gelicem sizin yanınıza hep birlikte otururuz der başlarını ağrıtırdım.

Bu benim de aklıma gelmişti ama aklıma gelene kadar hemen diğer kız plan dışı olmuştu sadece diğeri gelmiş oldu diğer kız iki taraftan da istenmiyor gibi göründü ona üzülerek onluk bir durum olmadığını açıkliyim diye mesaj atma ihtiyacı hissetmiştim ama yorumlardan sonra vazgeçtim.

Ay yok ya karışmayın zaten konu size ne alaka gelmiş belli değil söyleyen eden yok karışmayın küsen küssün yani

Gel git akıllı varsa o da sensin herkesi kendin gibi sanma.Kuzenle flört ne ya lafına beğenmedim attım insanlar kuzeniyle evlenebiliyor bu kusmalık bir olay değil nikah düşüyor sonuçta.Habersiz gelme olayına beğenmedim atmadım.
Ayrıca istediğim şeye beğenmedim atabilirim sana açıklama yapmak zorunda değilim, işsiz gibi profilime girip son mesajımı bulup beğenmedim atmışsın Allah akıl fikir versin ne boş insanlar var forumda ya

Yani fesatlık değil benimde aklıma bu geldi. Çünkü insan neden kuzeniyle yalnız kalmak için diğer kuzenini şutlamaya çalışır ki?

Yok gayette denk geldim. 80 yaşındaki adamada nikah düşüyor hemen nikah mı kıysın gencecik kızlar. Kafaya bak sene olmuş bilmem kaç hala nikah düşüyor. Sanada Allah öyle kayın versin misafir ağırlar ağırlar durursun hem işsizdw kalmamış olırsın

80 yaşındaki adamla evlenen kadını zorla mı evlendiriyorlar sanki ne saçma bir örnek ya...kuzenle evlenmeyi ben doğru bulmuyorum zaten kardeşim gibidir benim kuzenlerım ama benim anne babam kuzen mesela birbirlerini çok az görmüşler ve aşık olmuşlar evlenmişler.Tü kaka mı demek lazım...olunca oluyor.sondaki bedduacığına da güldüm allah iyiliğini versin emi

He bende diyorum bu güzelleme niye Allah kolaylık versin o zaman sana

Kayinvalidem karsi binamda eltim ayni binamda. Kmsenin karisi baska yerdeyken kocasini cocugunu doyurmuyorum. Boyle bi beklenti bile yok. Bu konuda habersiz is yapilmasinin onune gecin oncelikle. Esas konuda da elbette dogru yapmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…