gelen talip ve kayinpederle kaynana ile yaşamak

kayınvalide ile kayinpederle yaşamak.

• evet

OY: 2 0,7%
  • hayir

OY: 273 99,3%

• Ankete Katılan
    275
ablana okuttun mu bu yorumları ve en önemli oy sonucunu??
o bir kişi de eminim yanlışlıkla evete basmıştır. (ben bebk topiğinde oğlum olacak yerine kıza oy vermiştim de ordan tahmin ediyorum )

evli biri olarak diyorum ki aynı ev olmaz olmaz olmaz.
bir aile kuramayacak, hazır bir ailenin içine gidicek.
onlara yaranmaya çalışacak.
hiç evde kural koyamayacak, zaten kuralları olan yere gidecek.
yemek zevki önemli olmaycak, evdeki büyük çoğunluk ne yiyorsa onu yiyecek.
yemek yapmak istememe gibi bir lüksü olmayacak, çünkü o evde illa yemek bekleyenler olacak.
kocasıyla birikim yapamaycak, zira maaşın yeri belli olacak.
yani eş değil de evlat edinilmiş gibi olacak. başını yakmasın bence.
bir de tek oğlan şımarıklığı varsa aday da siniri de bozulur ablanın.

Tanımadığı etmediği bir insan için acaba demek bile saçma.

Yıllardır sevdiği falan olsa hadi iknaya uğraşsın, ne gerek var birlikte oturmak istediğini baştan söyleyen adamla görüşmeye?

Hem görücü usulü olacak evlilik,huyunu suyunu bilmeden,arada yaşanmış bir aşk olmadan evlenilecek hem de kv ve kp ile yaşanacak. Ve bu konuda da acaba olsa mı diye kararsızlık yaşanacak(!)
Bu kadınların nedir bu koca merakı anlamadım arkadaş... Koca sahibi olacaklar diye hayatlarını kendi elleriyle mahvediyolar.

Bi de konu sahibi senin de acabalara düşmen saçma,bi tane mi akıllı olmaz bi ailede.
Ablanı saçma sapan bir evliliğin içine atmayın, konuş ablanla;bu adamla evlilik ihtimalini bile düşünmesin..Yazık günah b.ktan bi yaşama sürüklenmesin kadın..

Olmaz diye tepki verdim.

Çok zor olur, insan tatilde bile rahat edemiyor. Evime geldiklerinde yatak odamda bile fısırtıyla konuşuyorum sesim giderse yanlış anlarlar diye. Onu da geçtim ağız tadıyla sorununu bile tartışamıyorsun duymasınlar diye. Bu iki tarafın evinde kalırken de böyle. Özel hayat diye bir şey olmuyor doğal olarak bence evliliğin de ruhuna aykırı. Ota çöpe anne baba müdahil olunca eşler kendi sorunlarını kendileri çözemez konuşamaz hale geliyorlar. Allah kimseyi birlikte yaşamaya mecbur etmesin. Ablan da mecbur değil evlenmeye

Kabul etmesin tabikide helede bu zamanda öyle bir şeymi kalmış ben gittim bundan 21 sene önce ama evliliğimi bile anlayamadım ilk gecem bile berbattı düşunün gerisini çok çekmiş birisi olarak kabul etmesin diyorum benim oğlusumda büyüdü askerde tabiki evlenecek ama asla yanıma istemiyorum misafirliğe gelsinler dimi ama yaaa herkes evcezinde rahat etsin yaa yapmayın Allah aşkına ben 21 senelik evliyim yaşlanıyoruz artık evliliğin tadı yeni çıkıyo

namazında niyazında diye kimseyle gül gibi geçinilmiyor.
bazı insanlar yaptıklarının karşısındakine zarar verdiğini düşünmeden iyilik yaptıgını sanarak herşeye burnunu sokuyor sonuç yeni evli çift perte çıkıyor.

aman diyim sakın ama sakın kabul etmesin yaşı daha genç gönlünü verdiği biriyle olsun yada görücü usulu bile olsa şartı siz koyun ayrı ev diye erkek tarafı niye koyuyor ?

Evli biri olarak diyorum sakın sakın sakın.
Isterse dunya iyisi olsun ev uzerine ev olmaz.

Ablaya talip olunca ilk şartları beraber oturmak isteğimi oldu..

Kabul etmemeli tabiki.
Kaç senelik aşık çiftlerin bile bu yüzden aşkı sevgisi bitiyor birbirlerinden soğuyorlar. Kaldı ki ablan görücü usulü evlenmeyi düşünüyor. Elin adamının annesi babasıyla yaşamayı düşünmek bile saçmalık bence.

Yani karşısında ki bir erkek , evde babasıgil falan varken nasıl bunlar kaynaşacak, öpüp koklayacak
Biraz gerçekçi olmak lazım
Ablanız bu yönleri de düşünsün ve karşı tarafa düşündürsün
İnsan evin içinde rahat kalkmak oturmak giyinmek ister onlar varken bunlar nasıl oalcak ?

Tek cocukmus e bide annesini babasini birakmamak icin evlenicegi insanla annesini babasini beraber ayni evde oturtcakmis cok bariz anneci babaci kadin icin problem olabilir mesela insan esiyle sarilip film izlemek ister sakalasmak ister arkadaslarini cagirip basbasa dedikodu yapmak ister ama evde anne baba olunca bence hepsi hayal olur yinede ben buyuk konusmym cevremden gordugum kadariyla anlatilanlari diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…