• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelenek ve erkek tarafı

Nesini seviyorsun nisanlinin? Sülalesi sana karışıyor adamın giki çıkmıyor sen gelmiş ben nişanlımı çok seviyorum, annem her erkek böyle diyor yazıyorsun. Sonra kalkmış ailem istemiyor diyorsun. Kafa mı buluyorsun bizimle anlamadım.
Yazdım bakarsınız

Daha az önce bir konu okudum kadın memur olduğu halde kocası aldıklarına karışıyormuş. KPSS ile ne alakası var ? Huy huydur değişmesini beklem

Daha az önce bir konu okudum kadın memur olduğu halde kocası aldıklarına karışıyormuş. KPSS ile ne alakası var ? Huy huydur değişmesini bekleme

Daha az önce bir konu okudum kadın memur olduğu halde kocası aldıklarına karışıyormuş. KPSS ile ne alakası var ? Huy huydur değişmesini bekleme
Haklısınız sadece ekonomik özgürlük olunca insanda boşansa ayakta durabilir eşine bağlı olmaz ama çalışıp doktor olup parasını eşi alanlarda var tamamen karakter meselesi

Haklısınız sadece ekonomik özgürlük olunca insanda boşansa ayakta durabilir eşine bağlı olmaz ama çalışıp doktor olup parasını eşi alanlarda var tamamen karakter meselesi
Daha şimdiden boşanma ihtimalini düşündüğün bir evliliği gerçekleştirme bence. Benim eşim doğulu. Birçok eşi doğulu olan vardır burda. Hiçbirimiz bu muameleyi yaşamamışızdır. Başın çok ağrır bunlarla.

İlerde buraya farklı konular açmak istemiyorsanız
Koşarak bu aileden uzaklaşın deriö

Ama tüm aşkıma rağmen çok soğudum ve nişanılma güvenmiyorum bana diyor ki ilerde böyle bir şey olmaz ama ben ayrılik kararımı çoktan verdim
Arkana bakmadan kaç evlenırsen ellerinde oyuncak ederler seni nişanlınızda asla normal değil

Arkana bakmadan kaç evlenırsen ellerinde oyuncak ederler seni nişanlınızda asla normal değil
Bencede öyle zaten kafamda netti ama sizede danışmak istedim çünkü nişanlıma anlatınca bunlar normalmiş gibi davranıyor ben sıkıntılı biriymisim gibi yapıyor bir an şüphe ettim

Ev eşyasını, boyanın rengini geçtim hadi onlara karışma cüretinde bulundu amma kilona, yaptığın makyaja , yok yüzündeki lekeye varana kadar karışan bu insanlar size hayatı dar eder bu ne be yarın evlenince aldığınız nefese karışır hele birde anne olduğunda vay anam vay kendi doğurduğun çocuğu el gibi büyütürsün acil uzaklaş o eş adayındanda koca olmaz sana kardeşim yakma kendini geleceğini.

Ev eşyasını, boyanın rengini geçtim hadi onlara karışma cüretinde bulundu amma kilona, yaptığın makyaja , yok yüzündeki lekeye varana kadar karışan bu insanlar size hayatı dar eder bu ne be yarın evlenince aldığınız nefese karışır hele birde anne olduğunda vay anam vay kendi doğurduğun çocuğu el gibi büyütürsün acil uzaklaş o eş adayındanda koca olmaz sana kardeşim yakma kendini geleceğini.
Valla haklısınız zaten nişanlıma sürekli diyor bir tane çocuk yap ver ben bakarım diye

Bencede öyle zaten kafamda netti ama sizede danışmak istedim çünkü nişanlıma anlatınca bunlar normalmiş gibi davranıyor ben sıkıntılı biriymisim gibi yapıyor bir an şüphe ettim
Şimdiden sizi sen sıkıntılısın modunda manipüleye başlamış . Genclıgınıze yazık olur

Annem diyor ki her erkek tarafı böyle
Hayır her erkek tarafı böyle değil.
Daha şimdiden anası, danası, dıdısı her seyinize karışıp laf ediyor sizin yaşayacağınız ev için fikriniz dahi sorulmuyor, eşyayı geçin basörtü bağlamanız olsun kilonuz olsun bunlara dahi laf söyleniyorsa evlendikten sonra daha çok karışma hakkı bulacaklar.
Yol yakınken vazgecin.
Ayrıca herseyi anasına anlatan adamdan da olmaz. Çocuk mu bu
Kac yasındasınız

Back
X