Geleneksel gelin delirtme senlikleri (kv bize geldi)

Katılıyorum.

Konu sahibi sizin aileniz gelince salon yerine holde, banyoda, kapı eşiğinde mi oturuyorlar?

Aa pardon ama sizin aileniz onlar gibi değildir, mükemmeldir

Yine de tv açma bence..
Hatta ayakkabılığa tünerdim ben olsam..
Gelin delirmesin
Televizyon kumandasına asla dokunmam zaten. Ben balkonda yatarım diye düşünmüştüm. Yengem rahatsız olmasın da ben Ankara ayazında balkonda yatarım. Çünkü iyi görümcelik bunu gerektirir

Ay ne çirkin tavrınız gerçekten
Tek haklı olduğunuz konu habersiz gelmiş olmaları
Onun dışında kalan hepsi tamamen şımarıklık

İnsanlar çocuğunuza yardımcı oluyormuş
Allah razı olsun diyeceğinize bi de salonda yayılmışlar demişsiniz
Ne yapsınlar mesela?
Gelin hazretleri teşrif eder diye diken üstünde beklemeleri mi gerekiyordu?
Neyden korkuyorsunuz komşularınızı çalarlar diye mi?
Tabak götürme işini bile dert edinmişsiniz önümden iş çekildi diye düşüneceğinize

1 ay kalmaları çok sıkıntı çünkü bu süreç yıpratıcı olacak, bence eşinizin haberi vardı, stres yapmayın bişey demeyin kötü olursunuz evliliğiniz zarar görür sabredin saygılı ve mesafeli olun

Habersiz misafire bende uyuz oluyorum, cünkü hazirliksiz yakalanmayi hic sevmem, ama acikcasi evime geleninde kendi evinde oldugu gibi hareket edebilmesini isterim aile arasinda. Bence duruma bu kadar negatif yaklasmayin. Cocuklara bakiyorlarsa kendi islerinize bakin. Ek olarak: Pandemi sürecinde insanlarin evde kalmamasi yüzünden zaten uzadikca uzuyor. Olan esnafa oluyor. Burdada hala dükkanlar kapali tutuyor.

Bazen konu sahipleri kendilerini anlatırken yanlış argümanlarla haksız ediyorlar.
Siz de şuan öylesiniz simonskitty
Kök ailemizden birileri bazen gelip bizde uzunca kalabilir, bu normal.
Şahsen annem gelsin iki ay kalsın bu hoşuma gider.
Ama aranızda bi samimiyet gelişmemişse şuan zorlanmanızı anlarım.
Kendi evimde köşe kapmaca oynamak zor olurdu bana da.
Hele ki özel hayat iyce zorlaşırdı benim için.
Oyüzden o samimiyet gelişmeden o kadar uzun kalmaları biraz gerebilir sizi.
Ama tepkileriniz yanlış noktalara ve yanlış biçimde.
Çocuk gibi laptop açıp pasif agresif tepki vermek yerine kadınca reaksiyon gösterin.
Mesela özel hayatınıza biraz ara verin, zorlanıyorsanız.
Bırakın kocanız halletsin ondan sonrasını.

Gerçekten çok akıllıca

Geldiklerinde 2 aydan önce gitmiyorlar sagolsunlar. Özel hayat yok zaten onlar gidene kadar da olmayacak

Haklısınız. Su an yaptıkları her şey ama her şey batiyor. Ozel hayata da ara verdim onlar gidene kadar. Kendi evimde kendimi rahat hissetmiyorum ki

Habersiz gelmeleri, uzun kalacak olmaları dışında herhangi bir sorun yok bence birinin evine gittiğinizde sizi diken üstünde oturtsalar hoşunuza mı gider ? İyi veya kötü eşinizin ailesi gelmişler ve gidecekler ki sizin tavırlarınız sayesinde çok da fazla kalmazlar herhalde ben de eşimin ailesinden uzakta yaşıyorum gelirler kalırlar 20 saatlik yolu bi çay içip kalkmaya gelemezler herhalde ki sizinkiler gibi herhangi bir ev işi bakımından destek de olmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…