- 9 Aralık 2009
- 17.209
- 54.947
- 1.123
- Konu Sahibi simonskitty
-
Salon bütün gün kp ye tahsisli.muge anli biter esra Erol baslar Didem aslan biter yok bilmem kim baslar. Tüm gün son ses kadin programi izliyor. Bacaklarını açmış yayılmış ben rahatsiz oluyorum açıkçası o gorunumdenBen de o kısmı anlayamadım gerçekten, salon bunun için oluşturulmuş bir oda değil mi
Sanırsın konu sahibi yatak odasına girmiş ve bir bakmış hepsi yayılmış televizyon izliyormuş gibi anlatmış:) öyle bir tavrı var.
Bu iki oldu. Gecen sefer de kavga ettik bu sefer de. Ben de esimin haberi olduğunu düşünüyorum. Bana emrivaki yapılıyorBen niyeyse habersiz geldiklerini bile sanmıyorum. Eşinizin haberi vardır diye düşünüyorum. Başka şehirden habersiz gelinir mı ki?
Kayınvalidem geldiğinde biz kanal 7 hint dizisi izliyoruzSalon bütün gün kp ye tahsisli.muge anli biter esra Erol baslar Didem aslan biter yok bilmem kim baslar. Tüm gün son ses kadin programi izliyor. Bacaklarını açmış yayılmış ben rahatsiz oluyorum açıkçası o gorunumden
Habersiz gelmeleri, uzun kalacak olmaları dışında herhangi bir sorun yok bence birinin evine gittiğinizde sizi diken üstünde oturtsalar hoşunuza mı gider ? İyi veya kötü eşinizin ailesi gelmişler ve gidecekler ki sizin tavırlarınız sayesinde çok da fazla kalmazlar herhalde ben de eşimin ailesinden uzakta yaşıyorum gelirler kalırlar 20 saatlik yolu bi çay içip kalkmaya gelemezler herhalde ki sizinkiler gibi herhangi bir ev işi bakımından destek de olmazlar
Haklısınız. Su an yaptıkları her şey ama her şey batiyor. Ozel hayata da ara verdim onlar gidene kadar. Kendi evimde kendimi rahat hissetmiyorum ki
Rahatsız olursanız başka odaya geçersiniz. Misafir gelmiş insanlar, birlikte yaşamıyorsunuz. Yılın her günü böyle değiller sonuçta. Azıcık tahammülSalon bütün gün kp ye tahsisli.muge anli biter esra Erol baslar Didem aslan biter yok bilmem kim baslar. Tüm gün son ses kadin programi izliyor. Bacaklarını açmış yayılmış ben rahatsiz oluyorum açıkçası o gorunumden
Geldiklerinde 2 aydan önce gitmiyorlar sagolsunlar. Özel hayat yok zaten onlar gidene kadar da olmayacak
Ben erkek olsam beni seksle cezalandıran kadına tepki vermezdim. Ben de sana ceza veriyorum hadi bakalım derdimNe kadardır ara verdiniz?
Eşiniz ne tepki verdi ve de?
Gerçekten çok akıllıcaBazen konu sahipleri kendilerini anlatırken yanlış argümanlarla haksız ediyorlar.
Siz de şuan öylesinizsimonskitty
Kök ailemizden birileri bazen gelip bizde uzunca kalabilir, bu normal.
Şahsen annem gelsin iki ay kalsın bu hoşuma gider.
Ama aranızda bi samimiyet gelişmemişse şuan zorlanmanızı anlarım.
Kendi evimde köşe kapmaca oynamak zor olurdu bana da.
Hele ki özel hayat iyce zorlaşırdı benim için.
Oyüzden o samimiyet gelişmeden o kadar uzun kalmaları biraz gerebilir sizi.
Ama tepkileriniz yanlış noktalara ve yanlış biçimde.
Çocuk gibi laptop açıp pasif agresif tepki vermek yerine kadınca reaksiyon gösterin.
Mesela özel hayatınıza biraz ara verin, zorlanıyorsanız.
Bırakın kocanız halletsin ondan sonrasını.
Özel hayatı bırak eşin düşünsün, stres yapma ya sabır de , sorunu eşinle hallet mesafe koyarakGeldiklerinde 2 aydan önce gitmiyorlar sagolsunlar. Özel hayat yok zaten onlar gidene kadar da olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?