Geleneksel gelin delirtme senlikleri (kv bize geldi)

Ben de o kısmı anlayamadım gerçekten, salon bunun için oluşturulmuş bir oda değil mi
Salon bütün gün kp ye tahsisli.muge anli biter esra Erol baslar Didem aslan biter yok bilmem kim baslar. Tüm gün son ses kadin programi izliyor. Bacaklarını açmış yayılmış ben rahatsiz oluyorum açıkçası o gorunumden

Sanırsın konu sahibi yatak odasına girmiş ve bir bakmış hepsi yayılmış televizyon izliyormuş gibi anlatmış:) öyle bir tavrı var.
oyle olmuş gerçekten. Ama dediğim gibi tüm gün TV açık kadin programlarından bana fenalık geldi

Pandemide misafir olayına karşıyım o ayrı mesele de. Ne yapmalarını beklediniz orayı anlamadım. Size laf sokmuyorlar, eşinizle aranızı bozmuyorlar, huzursuzluk çıkarmıyorlar. Ne istiyorsunuz, sizde salın kendinizi çocuklarınızla ilgilenin, hoş vakit geçirmeye çalışın. Ne diyelim yani

Ben niyeyse habersiz geldiklerini bile sanmıyorum. Eşinizin haberi vardır diye düşünüyorum. Başka şehirden habersiz gelinir mı ki?
Bu iki oldu. Gecen sefer de kavga ettik bu sefer de. Ben de esimin haberi olduğunu düşünüyorum. Bana emrivaki yapılıyor

Kayınvalidem geldiğinde biz kanal 7 hint dizisi izliyoruz

Her isime destekler ama bu her isime de karışma hakki veriyor onlara. 2 ay da kalınır mı yaa

Rahatsız olursanız başka odaya geçersiniz. Misafir gelmiş insanlar, birlikte yaşamıyorsunuz. Yılın her günü böyle değiller sonuçta. Azıcık tahammül . Benim de babam salonda yayılıp uyuyor horluyor biz bir şeyler izlerken. Toparlanıp kalkıp odama geçiyorum.

Habersiz gelmeleri konusunda ve uzun kalmaları konusunda siz haklısınız. Evinizde istemediğiniz için batıyor herhalde her yaptıkları, sizi rahatsız ediyor. Bunu anlarım ama "salonda oturup yayılıyorlar, tv izliyorlar, ben davranışlarımla rahatsız ettim bir bir dağıldılar" dediğinizde kulağa haksız ve biraz komik geliyorsunuz.

Benim babam gelince çıkıp esnafla sohbet eder, gezer bu bizim hoşumuza gitti her zaman. Yaşadığımız yeri sevdiler diye. Kayinvalidem bizdeyken , bir gün okuldan geldim ki komşuya oturmaya gitmiş. ( pandemiden önce) sevindim kendine arkadaş bulmuş diye . Ne desem bilemiyorum size gerçekten. Eşinizin ailesi onlar. Esiniz hatırına idare etmelisiniz. Kendi kendinizi doldurmayın. Çok mutluyum diye kendinizi telkin edin . Huzursuzluğunuz geçer bence.

Gerçekten çok akıllıca
Geldiklerinde 2 aydan önce gitmiyorlar sagolsunlar. Özel hayat yok zaten onlar gidene kadar da olmayacak
Özel hayatı bırak eşin düşünsün, stres yapma ya sabır de , sorunu eşinle hallet mesafe koyarak

Benim ailem degil yatili gunu birlik bile cok sık gelmezler rahat edemezler biz gideriz hep.esimin ailesi bayilirdi kalmaya.hatta deseydim ki gitmeyin bana yerlesin ölürlerdi sevincten:)
ilk yillarda hep sorun yasadik bu gelip gitmelerinden.cok sukur simdi rahatim kendi evleri var artik burda da.bazilari kendini bilmez, oglumun evi sen de kimsin mantigiyla hareket ediyor.kim olursa olsun ben hic sevmiyorum yatili misafiri.kendim de kalmam baska yerde kolay kolay.

ben konu sahibine hak verdim herkes normal karsilamis ama.
kaldiklari sure bi kere cok fazla zaten.her geldiklerinde o kadar kaliyorlarsa sonrakilerde gozunun ustunde neden kasi var modunda oluyor artik insan haliyle.

Habersiz misafir gelmesi doğru değil ama bunun haricinde takıldığınız şeyler aşırı saçma. Ne yapsınlar salonda oturmayıp bunu gerçekten anlamadığım için soruyorum. Yani salonda oturup televizyon izlemelerinden daha doğal ne olabilir, nesi rahatsız etti sizi? Komşu tabağı götürmeleri de normal, teşekkür edeceğinize bozulmuşsunuz. Esnafla, komşuyla muhabbet kurmalarının ne zararı var onu da anlamadım?

İnsanlar evinize geldiyse tavır yapma hakkınız yok. İstemiyorsanız en baştan evinize almayacaktınız. Eve gelmiş size yardımcı olan misafire de televizyon izledi diye tepki göstermek garipmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…