- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi simonskitty
-
Ouwww düşüncelerim burda yazılmış zaten hemfikirizPandemide yatılı misafir kötü bir şey olmalı. Ziyarete gelinmemesi gereken bir dönem. Allah kolaylık versinİnsanlarla günnlerrrrce aynı evde vakit geçmek bilmez. Madem uzun kalacaklar , o zaman mecburen evin insanı oluyorlar darlamayın kendinizi. Şimdi üyeler yaşamadıkları şeylerle ilgili üstten üstten konuşacaklar aldırmayın
Vay terbiyesizler.Eveet 6 aydır kafam rahat derken sevgili kvcigim kpcigim ve gorumcecigim evimize teşrif ettiler. Ne oncesinde bir haber verdiler ne de biz davet ettik. Surpriiiz. Cok mutlu oldum gerçekten ne güzel sürpriz bu böyle. Biri 4 yas biri 9 aylık iki küçük cocukla zorlanıyoruz yardımları oluyor haklarını yemeyim. Ama bir rahatlık bir evi sahiplenme halleri beni sinir ediyor. Komşularla etraftaki esnafla muhabbet kurmaları sanki kendi evimde misafirmisim gibiyim. Komşunun tabağı bendeydi az önce baktım benden habersiz biseyler koymuş tabağa götürüyor görümce. Noluyor dedim ben götürürdüm. Tamam canım ben tabakları kalmasın diye şeettim dedi. Ne zaman gidecekleri de belli değil. En az 1 ay daha burdalar. Ne yapicam bilmiyorum. Alttan almaya çalışıyorum sabrediyorum ama dun salona girdim hepsi yayılmış televizyon izliyor. Oyle sinir oldum ki oturdum bilgisayardan film açtım sonra hepsi yavaş yavaş çıktılar salondan. Zaten hep evdeyiz kendi evimde de rahat olamıyorum. Ne yapayim ne edeyim bir akil verin
Komşusunu kahveye almak istemeyenler toplanmış haftalarca misafirle dipdibe oturacak ev sahibini eleştiriyorKonu sahibine neden bu kadar yüklenilmiş ki kadın yerden göğe kadar haklı kim olsa rahatsız olur 1 ay nedir allah aşkına?
Aynen öyle olduSalondan kalkıp nereye gittiler ben ona takıldım en çok. Koridorda hazır ola geçmiş olmalılar
Konu sahibi eşimin ailesi geldi ve çok uzun kaldılar artık sıkılmaya başladım bunalıyorum vs. Şeklinde kendini ifade etse benim açımdan sorun yok. Ancak çok olağan davranışlardan yakınması garip geldiği için eleştirdim ben. Yani salonda rahat oturmak, esnafla muhabbet etmek, komşuya tabağını dolu iade etmek olumsuz davranışlar mı gerçekten? Buraya takıldım, üstelik kendisi de inkar etmiyor yardımları oluyor diyor. E hem yardım etsin bu insanlar hem de evde yok gibi mi davransınlar konu sahibinin gözüne gözükmesinler rahat etmesinler mi. Çelişki yok mu burada.Konu sahibine neden bu kadar yüklenilmiş ki kadın yerden göğe kadar haklı kim olsa rahatsız olur 1 ay nedir allah aşkına?
Dedigim gibi şu an her şey batiyor ama asil sorun bu kadar birlikte olmak.Her sey normal ama esnafla ahbaplik etmeleri,salonda oturup tv izlemeleri,komsu tabagina yiyecek koyup goturmeleri mi anormal yani?
Anlamadim? Sanirim ben de anormalim. Veya siz uzun sureli zorunlu misafirlikten dolayi kafayi tirlattiniz. Artik hangisiyse. Ben olsam habersiz gelinmesine ve uzun sureli yatili kalinmasina kizarim. Bu safsatalara degil.
Valla hic sevimlilik yapamayacagim,ben de sevmem bunca uzun sureli misafir. Ama her seye takmayin,yoksa o zaman gecmez bir turlu. Allah sabir versin. Esinize hava hostur eminim.Dedigim gibi şu an her şey batiyor ama asil sorun bu kadar birlikte olmak.
Belki ben yanlış ifade ettim kendimi haklısınız. Ama salonda 3 haftadır rahat oturuyorlar ve ben rahat değilim. Esnaf olayi da şöyle. Gorumcemle bir dükkana girdik kadinla muhabbet ediyorlar. Kadin dedi ki gittiniz geldiniz ama bu sefer çok uzun sureli gittiniz.yani sanki burasi evleri oraya misafirliğe gittiler. Ayrıca ben kimseden yardimtalep etmedim kendileri emrivaki şekilde geldiler ve bu bir sefer degil kaçıncı sefer oldu. Sanırım epey bunaldım her şeylerinden rahatsiz oluyorumKonu sahibi eşimin ailesi geldi ve çok uzun kaldılar artık sıkılmaya başladım bunalıyorum vs. Şeklinde kendini ifade etse benim açımdan sorun yok. Ancak çok olağan davranışlardan yakınması garip geldiği için eleştirdim ben. Yani salonda rahat oturmak, esnafla muhabbet etmek, komşuya tabağını dolu iade etmek olumsuz davranışlar mı gerçekten? Buraya takıldım, üstelik kendisi de inkar etmiyor yardımları oluyor diyor. E hem yardım etsin bu insanlar hem de evde yok gibi mi davransınlar konu sahibinin gözüne gözükmesinler rahat etmesinler mi. Çelişki yok mu burada.
Komşusunu kahveye almak istemeyenler toplanmış haftalarca misafirle dipdibe oturacak ev sahibini eleştiriyor
3 hafta oldu onlar geleli. Esim de geriliyor tabi ama yan odamızda gorumcem yatarken açıkçası rahat edemiyorum. Yoksa özellikle ona gıcıklik olsun diye böyle davranmiyorumNe kadardır ara verdiniz?
Eşiniz ne tepki verdi ve de?
Valla ben davet etmedim kendileri cat kapi geliyorlarÇok güzel bir noktaya değinmişsiniz. Almamak farklı alıp sonra da salondan gitsinler diye çaba harcamak farklı. Konu sahibi takıldığı noktalar yüzünden eleştirildi bu kadar, yoksa habersiz ve uzun gelen misafire normal yazan olmadı, vardıysa da benim gözümden kaçmıştır
Valla ben davet etmedim kendileri cat kapi geliyorlar
Ben doğru düzgün disari çıkmıyorum kiseyle görüşmüyorum. Annem 5 dklik mesafede ona bile gidemiyorum. Annem geliyor arada bir. Birkaç saat kalıp gidiyor. Bunlar gitmek bilmiyorlarSizin oralarda korona yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?