Geleneksel gelin delirtme senlikleri (kv bize geldi)

Ben de sevmem yatılı misafir ama eğer eşinizin ailesi başka şehirdeyse yapacak bir şey yok. Mecburen gelip kalacaklar. Onları toptan oturduğunuz yere getirmeniz gerekiyor. Ne yapılabilir bu durumda bilemedim. Ailenize gidin diyeceğim ama o da çok kaba olur. Şu durumda ancak sürelerini kısaltabilirsiniz yada siz onlara gideceksiniz. Yoksa evlendiniz diye oğullarından vazgeçemezler. Bu arada şuna katılıyorum; pandemi döneminde bu durum çok daha zor. Bir yere gidilip, gezilmiyor. Herkes aynı evin içinde. Eşimi çok sevmeme rağmen benim bile tahammülüm azaldı. Allahtan eşim bana karşı sabırlı da sorun yaşamadık. Yani sizi anlıyorum ve hak veriyorum. Lakin bu durumun bir çözümü yok.

Ouwww düşüncelerim burda yazılmış zaten hemfikiriz

Vay terbiyesizler.
Tuvaletinizi de kullandılar mı?
Ne büyük suç(!)

Konu sahibine neden bu kadar yüklenilmiş ki kadın yerden göğe kadar haklı kim olsa rahatsız olur 1 ay nedir allah aşkına?
Komşusunu kahveye almak istemeyenler toplanmış haftalarca misafirle dipdibe oturacak ev sahibini eleştiriyor

Her sey normal ama esnafla ahbaplik etmeleri,salonda oturup tv izlemeleri,komsu tabagina yiyecek koyup goturmeleri mi anormal yani?
Anlamadim? Sanirim ben de anormalim. Veya siz uzun sureli zorunlu misafirlikten dolayi kafayi tirlattiniz. Artik hangisiyse. Ben olsam habersiz gelinmesine ve uzun sureli yatili kalinmasina kizarim. Bu safsatalara degil.

Konu sahibine neden bu kadar yüklenilmiş ki kadın yerden göğe kadar haklı kim olsa rahatsız olur 1 ay nedir allah aşkına?
Konu sahibi eşimin ailesi geldi ve çok uzun kaldılar artık sıkılmaya başladım bunalıyorum vs. Şeklinde kendini ifade etse benim açımdan sorun yok. Ancak çok olağan davranışlardan yakınması garip geldiği için eleştirdim ben. Yani salonda rahat oturmak, esnafla muhabbet etmek, komşuya tabağını dolu iade etmek olumsuz davranışlar mı gerçekten? Buraya takıldım, üstelik kendisi de inkar etmiyor yardımları oluyor diyor. E hem yardım etsin bu insanlar hem de evde yok gibi mi davransınlar konu sahibinin gözüne gözükmesinler rahat etmesinler mi. Çelişki yok mu burada.

Dedigim gibi şu an her şey batiyor ama asil sorun bu kadar birlikte olmak.

Dedigim gibi şu an her şey batiyor ama asil sorun bu kadar birlikte olmak.
Valla hic sevimlilik yapamayacagim,ben de sevmem bunca uzun sureli misafir. Ama her seye takmayin,yoksa o zaman gecmez bir turlu. Allah sabir versin. Esinize hava hostur eminim.

Belki ben yanlış ifade ettim kendimi haklısınız. Ama salonda 3 haftadır rahat oturuyorlar ve ben rahat değilim. Esnaf olayi da şöyle. Gorumcemle bir dükkana girdik kadinla muhabbet ediyorlar. Kadin dedi ki gittiniz geldiniz ama bu sefer çok uzun sureli gittiniz.yani sanki burasi evleri oraya misafirliğe gittiler. Ayrıca ben kimseden yardimtalep etmedim kendileri emrivaki şekilde geldiler ve bu bir sefer degil kaçıncı sefer oldu. Sanırım epey bunaldım her şeylerinden rahatsiz oluyorum

Komşusunu kahveye almak istemeyenler toplanmış haftalarca misafirle dipdibe oturacak ev sahibini eleştiriyor

Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz. Almamak farklı alıp sonra da salondan gitsinler diye çaba harcamak farklı. Konu sahibi takıldığı noktalar yüzünden eleştirildi bu kadar, yoksa habersiz ve uzun gelen misafire normal yazan olmadı, vardıysa da benim gözümden kaçmıştır. Eğer konu eşimin ailesi habersiz geldi bunaldım onlardan şeklinde açılsaydı ve içerik bu şekilde olsaydı yorumlar da ona göre olurdu

Valla ben davet etmedim kendileri cat kapi geliyorlar

Valla ben davet etmedim kendileri cat kapi geliyorlar

Ben davet ettiniz demedim zaten. Öyle bir imada bile bulunmadım. Üstteki arkadaş komşusunu kahveye almak istemeyenler yazmış sizde evinize uzun süreli misafir almak istemeyebilirsiniz en doğal hakkınız ama neticede gelmişler siz de kapıdan çevirmemişsiniz şimdi küçücük şeylerden bile tavır yapıyor olmanız garip. Gerçekten takıldığınız şeyler çok saçma. He diyin ki bunaldım sürekli aynı evde olmaktan uzun misafirlikten hoşlanmıyorum anlarız ama siz kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…