gelicem deyip gelmeyen misafir

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
merhaba arkadaslar
dun bir misafirlikteydik. esimin arkadaslari ve hanimlari var.
oglumla yasit kizi olan bir arkadas yarin musaitsen size gelmek istiyorum cocuklar oynarlar dedi. ben de tabii dedim beklerim. belli bir zaman soylemedi gelmeden once ararim dedi.
neyse bugun esim bir yere gidelim dedi misafirim gelecek dedim ama saat 3 ten sonra gelsin dedi. ben de kiza 12 gibi mesaj attim.
biz bi is icin disari cikiyoruz.3 e kadar donucez ondan sonra istedigiin saatte gelebilirsin. gorusuruz diye.
kiz ok yazdi cevaben
2.30 da kostur kostur eve geldim hazirlik vs .
kizdan ses seda yok en son saat 6 da tekrar yazdim. geliyor musun diye.
hayir kusura bkma yazmis.
ben de gicik oldum. en azindan bi mazeret soyle, bir haber ver gelmeyecegini.

hic cevap yazmadim. sizce saat 3 ten sonra musaitim diye mesaj atmam kirici bir hareket mi?
bu kizi hic anlamiyorum bir gun sicak davraniyo bi gun buz.
bana bir akil verin hele, nasil davraniyim buna ben ?

''Ok '' diye cevap vermesinden anlaşılmıyor mu tuhaf bir durum olduğu =)
Yanlış anlamış besbelli..
Önce bahane üretti , şimdide çağırıyor ne gidicem bu saatten sonra diye düşünmüştür bence..

Ha tuhaf mı kırıcı mı diye bana soracak olursanız, bana göre değil.
Ne zaman müsaitse o insan, o zaman giderim..
Ama arkadaşınızın vermiş olduğu cevaplar biraz tuhaf..

merhaba arkadaslar
oglumla yasit kizi olan bir arkadas yarin musaitsen size gelmek istiyorum cocuklar oynarlar dedi. ben de tabii dedim beklerim. belli bir zaman soylemedi gelmeden once ararim dedi.
neyse bugun esim bir yere gidelim dedi misafirim gelecek dedim ama saat 3 ten sonra gelsin dedi. ben de kiza 12 gibi mesaj attim.
biz bi is icin disari cikiyoruz.3 e kadar donucez ondan sonra istedigiin saatte gelebilirsin. gorusuruz diye.
kiz ok yazdi cevaben

hic cevap yazmadim. sizce saat 3 ten sonra musaitim diye mesaj atmam kirici bir hareket mi?

bence 3 den sonra gel demene bozulmuş, samimiysen bozulmaması lazım, samimi değilseniz bozulması normal
ama herhalukarda gelmeyeceğini söylemeliydi

böyle buluşmalarda saat belirtmek çok gerekli kesinlikle saat isteyin derim bu konuda iki tarafta haksız açıkcası iki tarafta emrivaki yapmış çirkin olmuş iki tarafta hem haklı hem haksız benden size tavsiye saatli anlaşın :KK28:

''Ok '' diye cevap vermesinden anlaşılmıyor mu tuhaf bir durum olduğu =)
Yanlış anlamış besbelli..
Önce bahane üretti , şimdide çağırıyor ne gidicem bu saatten sonra diye düşünmüştür bence..

Ha tuhaf mı kırıcı mı diye bana soracak olursanız, bana göre değil.
Ne zaman müsaitse o insan, o zaman giderim..
Ama arkadaşınızın vermiş olduğu cevaplar biraz tuhaf..
yok daha once de bana parka gidersen cagir beraber gidelim demisti ne zaman cagirsam boyle kestirme bugun olmaz cdvaplari verdi. ben de artik cagirmiyordum.
kendi kendini davet ettirdi saat de soylemeyince butun gunu evde bekleyerek gecirmek istemedim. acikcasi aksam soylediginde bile gelmeyecegine dair bir ihtimal vardi kafamda.

bence 3 den sonra gel demene bozulmuş, samimiysen bozulmaması lazım, samimi değilseniz bozulması normal
ama herhalukarda gelmeyeceğini söylemeliydi
4 senedir gidip geliyoruz esli olarak ama hic yalniz gelmedi. dedigim gibi bir samimi sicak davraniyor bir buz gibi.
bu arada arkadas irlanda asilli bir ingiliz. kultur yonunden anlam veremiyorum bu sebeple.
böyle buluşmalarda saat belirtmek çok gerekli kesinlikle saat isteyin derim bu konuda iki tarafta haksız açıkcası iki tarafta emrivaki yapmış çirkin olmuş iki tarafta hem haklı hem haksız benden size tavsiye saatli anlaşın :KK28:
bundan sonra kimseye istedigin saatte gel demiycem. akillandim :D
Allah başka dert vermesun
amin cumlemize

4 senedir gidip geliyoruz esli olarak ama hic yalniz gelmedi. dedigim gibi bir samimi sicak davraniyor bir buz gibi.
bu arada arkadas irlanda asilli bir ingiliz. kultur yonunden anlam veremiyorum bu sebeple.

bundan sonra kimseye istedigin saatte gel demiycem. akillandim :D

amin cumlemize

bence başka bir gün davet et ve birşey olmamış gibi davran, nabzını ölçmüş olursun, normalde ailecek anlaşıyorsanız bi arkadaşı kaybetmenin bi anlamı yok basit birşey yüzünden

merhaba arkadaslar
kiz ok yazdi cevaben

Biri bana hayır kusura bakma yazsa böyle bir durumda
Gider bizzat döverdim herhalde
Insan gelmiyorsa bile arar,mesajda bahane bildirir bu ne ya

bence başka bir gün davet et ve birşey olmamış gibi davran, nabzını ölçmüş olursun, normalde ailecek anlaşıyorsanız bi arkadaşı kaybetmenin bi anlamı yok basit birşey yüzünden
yok ya cagirmayi dusunmuyorum hatta gelicem derse bahaneyle geri cevirmeyi dusunuyorum. gelmemesinden ziyade mesajlarindaki sogukluk gicik ediyor. ben 4 satir mesaj yaziyorum o bi ok .
bir kusura bakma isim cikti, kendimi iyi hissetmiyorum bisey dese takmam o kadar.

Biri bana hayır kusura bakma yazsa böyle bir durumda
Gider bizzat döverdim herhalde
Insan gelmiyorsa bile arar,mesajda bahane bildirir bu ne ya

ben de gelmemesine degil tavrina bozuldum en cok.

merhaba arkadaslar
kiz ok yazdi cevaben

şimdi şöyle ki, ben olsam 3 ten sonra gel diyemezdim .Şöyle bir yoklardım önce sabahtan, saat konuşmadık kaç gibi gelirsin canım vs diye. 3 ten sonra gel demene bozulmuştur. o an bişey diyememiş ok demiş , zaten bozulduğu burdan belli. Hatası sonradan gelmeyeceğini bildirmemesi , ki onu da bilerek yapmış gözüküyor.

yok ya cagirmayi dusunmuyorum hatta gelicem derse bahaneyle geri cevirmeyi dusunuyorum. gelmemesinden ziyade mesajlarindaki sogukluk gicik ediyor. ben 4 satir mesaj yaziyorum o bi ok .
bir kusura bakma isim cikti, kendimi iyi hissetmiyorum bisey dese takmam o kadar.

ben de gelmemesine degil tavrina bozuldum en cok.

Benzerini bende yasadim canim

Yeni tanismistik

Birgun size gelmek istiyorum oglen dedi

Hazirlandim bekle bekle yok

Uc oldu aradim bi saate ordaym dedi 4 te aradim yarim saate ordayom dedi

Ve 6 da geldi sinirrr oldum dengesize

Saatkerce oturdu donmek bilmedi

Surekli universite anilarini anlatti

Zaten anladim gorusebilecegim biri degildi

Ama ikinci soku baska bir ortamda esi benim hanim lise terk deyince yasadim

Onca hikayeler yalanmis

Gozune baktim hic birsey olmamis yalanlari anlatmamis gibi gulumsuyordu

Bazen guzel dostluklar kurulabiliyorda bazen boyle dengesizlerde cikabiliyor

Bayramda çocuklar oynasın diye oturmaya gelindiğini ilk defa duydum. Sanırım eşi gelmeyecekti, sizinde hem eşiniz evde hemde (emin değilim ama) bayram için bi yerlere gideceğinizi düşünmesi lazımdı.
Neticede işiniz varmış oda saat vermemiş. Bence hiç düşünmeyin bile hatalı olan o.

merhaba arkadaslar
kiz ok yazdi cevaben

Emrivaki yapmış . Ben önce yokların yarın ne işi var ? Zaten müsaitse karşı taraf gel der . Uzak durun . Anlayışsız insanlar hep bu şekilde insanı yorar huzursuz eder durur . Kaba bencil birinin yapacağı davranış , çünkü sizde art niyet yok , ilgilenip saat veriyorsunuz . Kurşun asker değilsiniz , herkesin işi gücü planı olabilir

Bozulma hakki yok , Sana su saate gelicem dememis...

En azindan sen kibar bir sekilde 3 den sonra musaitin diye meaaj atmissin , kendiside sana gelemeyecegini soyleyebilirdi..

Bosver sende takma.. keyfi bilir..

Back
X