- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
merhaba arkadaslar
dun bir misafirlikteydik. esimin arkadaslari ve hanimlari var.
oglumla yasit kizi olan bir arkadas yarin musaitsen size gelmek istiyorum cocuklar oynarlar dedi. ben de tabii dedim beklerim. belli bir zaman soylemedi gelmeden once ararim dedi.
neyse bugun esim bir yere gidelim dedi misafirim gelecek dedim ama saat 3 ten sonra gelsin dedi. ben de kiza 12 gibi mesaj attim.
biz bi is icin disari cikiyoruz.3 e kadar donucez ondan sonra istedigiin saatte gelebilirsin. gorusuruz diye.
kiz ok yazdi cevaben
2.30 da kostur kostur eve geldim hazirlik vs .
kizdan ses seda yok en son saat 6 da tekrar yazdim. geliyor musun diye.
hayir kusura bkma yazmis.
ben de gicik oldum. en azindan bi mazeret soyle, bir haber ver gelmeyecegini.
hic cevap yazmadim. sizce saat 3 ten sonra musaitim diye mesaj atmam kirici bir hareket mi?
bu kizi hic anlamiyorum bir gun sicak davraniyo bi gun buz.
bana bir akil verin hele, nasil davraniyim buna ben ?
dun bir misafirlikteydik. esimin arkadaslari ve hanimlari var.
oglumla yasit kizi olan bir arkadas yarin musaitsen size gelmek istiyorum cocuklar oynarlar dedi. ben de tabii dedim beklerim. belli bir zaman soylemedi gelmeden once ararim dedi.
neyse bugun esim bir yere gidelim dedi misafirim gelecek dedim ama saat 3 ten sonra gelsin dedi. ben de kiza 12 gibi mesaj attim.
biz bi is icin disari cikiyoruz.3 e kadar donucez ondan sonra istedigiin saatte gelebilirsin. gorusuruz diye.
kiz ok yazdi cevaben
2.30 da kostur kostur eve geldim hazirlik vs .
kizdan ses seda yok en son saat 6 da tekrar yazdim. geliyor musun diye.
hayir kusura bkma yazmis.
ben de gicik oldum. en azindan bi mazeret soyle, bir haber ver gelmeyecegini.
hic cevap yazmadim. sizce saat 3 ten sonra musaitim diye mesaj atmam kirici bir hareket mi?
bu kizi hic anlamiyorum bir gun sicak davraniyo bi gun buz.
bana bir akil verin hele, nasil davraniyim buna ben ?