gelicem deyip gelmeyen misafir

bir gün önce görüşüp yarın geleceğim desem bir daha ev sahibini arama gereği duymam.heberimi vermişim çünkü.ayrıca konu sahibi mesaj yerine telefonla aramalıydı.misafir önemsenmediğini düşünmüş bence:KK66:

aynen cnm. bir keresinde bana da oldu bir arkadaşıma gidicem adresini bile bilmiyorum. aradım dedim size gelcem bir hafta önceden. saatine kadar verdim. ben arayım dedi aramadı msj attı müsaitiz gel diye. sonra ben msj attım pek müsait olamıyorsun çocuklardan tel bile edemiyorsun başka zaman gelelim dedim

yok dedi. ararım yine gelmeden dedi. gideceğimiz güne kadar ne aradı ne sordu ne adres verdi . tam gideceğimiz saat aradı. ki ben ev aldıkları için hayırlı olsuna gidecektim. açtım teli gelemeyeceğim dedim nedenini de söyledim

sence bu kaaale almamak değilde ne?

merhaba arkadaslar
dun bir misafirlikteydik. esimin arkadaslari ve hanimlari var.
oglumla yasit kizi olan bir arkadas yarin musaitsen size gelmek istiyorum cocuklar oynarlar dedi. ben de tabii dedim beklerim. belli bir zaman soylemedi gelmeden once ararim dedi.
neyse bugun esim bir yere gidelim dedi misafirim gelecek dedim ama saat 3 ten sonra gelsin dedi. ben de kiza 12 gibi mesaj attim.
biz bi is icin disari cikiyoruz.3 e kadar donucez ondan sonra istedigiin saatte gelebilirsin. gorusuruz diye.
kiz ok yazdi cevaben
2.30 da kostur kostur eve geldim hazirlik vs .
kizdan ses seda yok en son saat 6 da tekrar yazdim. geliyor musun diye.
hayir kusura bkma yazmis.
ben de gicik oldum. en azindan bi mazeret soyle, bir haber ver gelmeyecegini.

hic cevap yazmadim. sizce saat 3 ten sonra musaitim diye mesaj atmam kirici bir hareket mi?
bu kizi hic anlamiyorum bir gun sicak davraniyo bi gun buz.
bana bir akil verin hele, nasil davraniyim buna ben ?

Yanlış anlamış belliki.
Aman sallayın ya dengesiz biriyse düşünmeye dahi deymez ..

Biz ev oturmalarina dahi saat vererek gidip gelince annem ayıp olmuyor mu saat vermeniz diye demişti. Bende hayat böyle gerektiriyor yoksa hepimizin bir programi var ve gün icine sıkıştırmak durumunda kaliyoruz böylesi hepimiz icin rahat oluyor demiştim. Artık onlar da arkadaşlarıyla saatlesiyorlar yoksa oglen gelcem deyip ikindin gelen misafirleri beklemekle geciyordu ömür :) bosverin cok sert olmamakla birlikte belli bir mesafeye ihtiyac var sanirim.

belki sizi yanlış anlamıştır
bidakine siz davet edersiniz
o gün görüşemedik yarın görüşelim diye davet edersiniz

malesef herkes aynı düşünemiyor ben uyuz olurum bu misafir işlerine. Ararlar size geliyoruz derler 20 dk geçmeden gelirler yada haber verirler gelmezler yada haber vermez gelirler. Gelmesinler diyeceğim ama misafiri sevmemekte iyi bir şey değil. Vallahi ben evimde kocamla mutluyum aslında keşke insanlar davet edildikleri yere gitseler sadece.

Hiç sevmem böyle durumları. Çok yazılmış ama baştan saat konuşsaydınız keşke. Bazıları çok rahat, anlamıyorum. Hiç saat planlamadan tin tin milletin evini geziyolar. Ben on kere sorarım kaçta diye. Kaçta gelecek, kahvaltıya mı çaya mı yemeğe mi? Kaç kişi gelecek? Belirsiz bişey olursa arar sorarım hemen. Kendim giderken de aynı şekilde. Beş dakika erken gitsem kapıyı çalmam. Arabamda falan oturur beklerim. Kendim çok dakik hazırlandığım için herkesi öyle düşünüyorum, belki daha hazır değildir diye beş dakika bile olsa zili çalmıyorum. Ama millette bu hassasiyeti ara ki bulasın. Adam gelicem diyo sonra yok vazgeçtim. Neymiş saat üç demişler de ona kırılmış. Baştan deseymiş o zaman şu saatte gelicem diye. Teallaaam ya..Hiç takmayın kafanıza, böyle gereksiz insanlarla da görüşmezsiniz olur biter..

Yabancılar hür alışmış istiyor hep sen ona uy ,

bunların zaten aile kavramı sıfır

normal bence

En nefret ettigim tip
Bir tane arkadasim vardi gerci kizla yeni tanismistim bi anda kaynasmistik

Cat kapi geldi bi kac defa ben hic evine gitmedim hep gel falan diyodu

Sonra 2 defa sana gelicem demesine ragmen bekletti ve gelmedi uzerine tlf kapaliydi o gunlerde

Birinde kardesim hastalandi dedi digerinde cat kapi misafirim geldi dedi kiii baya bozuldum
Sarjim bitti bahane dgil hattini rica eder takarsin yanindakinin tlf. Bi haber verirsin

Ben ona gitmek isedim aradim sana gelicem diye ki evini bilmiyorum tarif etti annesinin eviymis beni orda agirladi

Ben bu hatunu cozemedim cozmeklede ugrasamdim telf. Cvp vermedim geri donmedim oylece kaybolup tarihe gomdum

Back
X