geliiin gelinnn ... !!!

gerçekten hayatı kendi elinde olmadan kötü gitmeye mahkum bırakılan kızlarımız için üzülmediğimiz ne malum?

Höönk???

Dur hele bir sizin gelini kurtarsaydık önce?
Daha altınlar var?
Sonra senin arkadaşa ne takacağın var?
Sevgilin var ?
Oooo bunları halledene kadar....

şimdi buraya yazılan yorumları okuyup oh istedigim oldu oh diyip duruyordur yazık sana canım benim vallahi ne diyeyim
ha yalan konular açmanı geçtim neden banlandıgın bir siteye devamlı geri dönüyorsun
ıSTENMıYORSUN

ne desteginden bahsediyorsun sen beeeee...... dagda odun kesene , inek güden kizlara mademki destek olmak istiyorsan ilk önce kendi gelin kiziniz olacak kiseye öncelikle SAYGI DUYYYY VE ADAMIN ASABINI BOZMA..... konu acilldigindan beri kizi kötüleyip duruyorsun . yok yasam sarti söyle, yok görmemisin biri, yok tuvaleti evin disinda! olabilir belki maddi durumlari yok, belki iyi bir evi yok! belki senin gibiiii YALANLARLA DOLU bir hayati olmaktansa varsin görmemis olsun!!! haaaa ozaman söyle bana nerde senin destek anlayisin! cevapppp verrrrrr!

arkadasına 1 milyoncularda satılan altın gibi seylerden almıs onu takacakmıs
eee kendi sahte hayatı sahte altnda sahte olsun:roflol:

efsane döndü onunla birlikte tuhaf ilginc konular artmaya basladi derdim varda:sinifsinif:

kolonya gülsenbx 2. nikinmi , o konuyuda pek tutmadimboshayallersmile

yaa arkadaşlar öyle yorgunumki 36 sayfa yorumu okudum sonrada kendime çok kızdım artık okumuycam bence boşverin okumayın böyleleri yüzündende iyi niyetli insanlar zarar görmesin ona prim vermeyelim hepinize iyi geceler uyku resmen gözümden aktı kocacım beni yatağa almıcal şimdikaydirigubbakcemile3

okula gtme yerıne dagda odun kesen,koyun ınek guden kızlarımızın haklarını savunmak ıcın bıraraya ..

szn gelin okula gtmeyip sze satılırken, aaa bu kız okula gideceğine kocaya mı varacak anne küçücük çocuğu mu alacağiz abime, dememişsiniz ama. akannehir
ilginçsiniz yani.

ya anlamadım kız doğru düzgün temizlik yapmıyorsa size ne?evlenince o sorumluluğu alınca öyle bi yaparki..abinize de çok güzel cvp vermiş.benim eşim de limonu yıka diye akıl verse ben de dışını mı yicen derim :roflol: ki size göre yanlış bile olsa çokta göze batan bi durum değil.arkadaş muhabbetlerinde bizim gelin abimi böyle g.. etti diyip gülenesi bi konu..kızın odasına girdiğindeki tepkisi de normal.ne hakla o kapıyı çalmadan girebiliyor abiniz?sonuçta o kız her ne kadar nişanlı da olsa ailesine karşı bi sorumlulukla o eve geliyor ve bu bi anlık tepkisi de bu duygularla korkularla olmuştur...eee bacım sen öyle bi örnek ver ki, biz de diyelimki bu kızın altınlarını gece uyurken çalın kızı da kapı dışarı edin :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…