ıcın rahat olsun canım 23 yasındayım evlıyım.egıtımımede devam edıyorum..evlendıgım gun eve gelınce takı kesesını kayınvalıdeme verdım.. kayınvalıde ''tamam kızım takınacagında al '' dedı.altlı ustlu oturuyoruz.hep bırlıkte yer ıcerız,hıcbır sıkıntımız yok allaha sukur..smdı okulum tatıl esımde ızınde ve annemlere geldık..
tuh bak bana beddua edenler kına yakamıcak :)))
smdı de onlar hanı14 tuuuunnnn dıe hoplarahahahahah
senaryo yazarda film tutmaz:roflol::roflol::roflol:
2.bölümden reytingler düşerkaydirigubbakcemile3:roflol:
ıcın rahat olsun canım 23 yasındayım evlıyım.egıtımımede devam edıyorum..evlendıgım gun eve gelınce takı kesesını kayınvalıdeme verdım.. kayınvalıde ''tamam kızım takınacagında al '' dedı.altlı ustlu oturuyoruz.hep bırlıkte yer ıcerız,hıcbır sıkıntımız yok allaha sukur..smdı okulum tatıl esımde ızınde ve annemlere geldık..
tuh bak bana beddua edenler kına yakamıcak :)))
smdı de onlar hanı14 tuuuunnnn dıe hoplarahahahahah
arkadasım ben ögrencıyım, anne para ver arkdsıma ceyrek bılezık alacam dıemem bu bırrr..
ıkıncısı kızın ılk bıze geldıgı gun kızı karsıma aldım
ablam bak bu böle böle söle söle,kımse senı zorla ıstemıyor bakın görun anlasırsanız olsun anlasamazsanız olmasın bu evlılık ömur boyu...sevmedgın bır ınsanla ömur gecmez buna karar verecek tek kısı sen ve abım dedım..
ve 2 senede bu konusmayı belkı 10kez yaptım...
kız ılk gunden berı aynı seyı söyluyor ''ben emınım ben bu eve gelın gelmek ıstıyorum''
baskada bısı demıor... zorla yapılan bırsey degıl..ne onun aılesı baskı yapıo ılla evlencen dıe nede bız ılla sızın kızı alcaz dıoruz...
bi yalan dönüyo ama bakalı itiraf ne zaman geleck madem evlisin de arkadasına takacagın altını neden annenden istıyorsun öyle bi konu gecmıstı annemlerden isteyemem falan demişti arkadaslar hiç çene yormaya degmez delinin biri kuyuya bi taş atmıs kırk akıllı cıkaramams hesabı oldu
yok be ben patıska deılım o ne be... Bayadr uyeyım de grmıodum uzun zamandr...kımseyı kekledıgımde yok
iyi bir yapımcıyla da anlaşması gerek tabi ki kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?