geliiin gelinnn ... !!!

evlisin ama profilinde bekar yazıyor ve ailenin evinde olan biten herseyi biliyorsun kızın limonun kabugunu yıkamadıgını bile :umursamaz:
sevgilinizlemi evlendiniz diye konu acıyorsun öğrenciyim arkadasıma ceyrek altın alıp takamam diosun
çelişkiler silsilesi

abinle göz göze bile gelmediklerine okadar eminsin ama evlisin ve farklı memlekettesin.abin naptığını sanamı anlattı?

ee o zaman kendi altınlarından birini arkadaşına takıver canımm.. madem altınların emin ellerde

bi yalan dönüyo ama bakalı itiraf ne zaman geleck madem evlisin de arkadasına takacagın altını neden annenden istıyorsun öyle bi konu gecmıstı annemlerden isteyemem falan demişti arkadaslar hiç çene yormaya degmez delinin biri kuyuya bi taş atmıs kırk akıllı cıkaramams hesabı oldu

Vayy be bir de açık açık söylüyorsun. Başın göğe erdi mi bari!...

Canı sıkılan, değişik tatmin yolları arayan bir yeni üye daha. Değişik hikayeler üretip insanları kandırmak hasta bir psikolojinin ürünü olsa gerek...

Bu sefer ki açık açık söylüyorda
Pesss...

bi de konusuna yorum yapanlarla dalga geçiyor, belki de yalan bir konu açmışımdır diye, bu ne zeka, ne zeka!!!

konu sahibinin bu laubali tavrından dolayı ceza almasını istiyorum ey yönetim duy beni!!!

http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/353924-ikilemde-kaldiniz.html

bu konu da size ait.
hey maaşallah 3 ay içinde sevgilinizin okulu btti iş buldu da evlendiniz demek.

hangisiyle evlendiğinizi daha çok merak ettim ama.akannehir

kolonya hadi gerçekleri tamamen su yüzüne çıkar ve git.yalansa yalan de yok böyle bişey uydurdum kafa buldum de.hadi dökül yoksa gitgide köşeye sıkışıyosun.

evliysen kocandan niye istemiyorsun parayıda annenden istiyorsun
senin adına üzülüyorum senin psikolajin bozulmuş

hem üzgün hem neşeli bi kız profili..cnm iki konu arasnda farklı bir kolonya gördük..herşeyi kafya takmayan bi kıza benziosun cnkü diger konuda seni eleştrenlere pek cvp wermemişsin..bence takmıosan tavsiye alma derim

aa evett hatırladımm.. kolonya itiraf et hadi.. çelişkiler yumağı resmen.. kimseyi kandıramıyorsun,eğlence bitti !

Yazık ya bu ve bunun gibiler yüzünden kime inanacağımızı şaşırdık :umursamaz:
Yönetim bu tür kişilere kesinlikle ceza vermeli :enbuyukkk:
Sanki kendisi çok zekiymiş gibi bir de dalga geçiyor ya atladılar filan diye lmaz:
Çok yazık :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…