geliiin gelinnn ... !!!

kızlar konu basına gelip kötü içeriğe basın yeterli sabah gitmiş olur

bu gidişle derdim var bölümü kapanır

işte bu ve bunun gibiler başkalarının hakkını da gaspediyor..
kendi adıma konuşayım eğer ki konu sahibinin 200ün altında yorumu varsa ve açıklanmayan birşeyler varsa acaba konu "fake"mi diye düşünmekten alamıyorum kendimi...

yazık ya ne diyeyim
benimde lisede böyle bir arkadaşım vardı evlatlığım ben fln derdi ağlardı ama annesinin hamile oldugunu fln ailem biliyor aynı mahallede oturuyorduk
hastaydı oda
ilgiye yoksun hastalıklı kişilikler

evliyim dedi kaynanasıyla altlı ustlu oturomus altınlarını evlendigi gun kaynanasına vermiş ama 3 ay öncede sevgilim var ama baskasından hoslanıyorum diye konu açmıs
himmmm demek evli yaaaa...
ozamn alin okuyun anacimmmmmm

http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...en/353924-ikilemde-kaldiniz.html#post12158469

http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...en/353924-ikilemde-kaldiniz.html#post12151722

simdi siz kara verin arkadasimizin nekadar dürüst olduguna... gerci bunun gibi bircok seliskilerini daha yakaladim ama simdi ugrasasim yokkk! böyle seviyesiz kisiler icin ugrasmaya degmez!

ulkemızın kanayan yarası... daha neler neler var ulkemızde.... berdel,besık kertmesı,baslık parası....ve daha bılmedıgımız duymadıgımız nelerrr neleerr... surda masumane bı yazıya bu kadar tepkı gösterecegımıze okula gtme yerıne dagda odun kesen,koyun ınek guden kızlarımızın haklarını savunmak ıcın bıraraya gelıp bu kanayan yaraya bı parmak basılsa...ama yook bu ulkede bırlık beraberlık sıfır,bırlık olup bırseylerı deıstrmektense herkes bırbırını sucluyor... yazıkk..

Bu tür şeyler olduğu sürece kapanması kaçınılmaz tabi. :umursamaz:
İnsanların iyi niyetini suistimal ediyorlar böyle.

bazen buraya giriyorm.reel hayatta kimseye anlatamadığım(ız) olayları yazıp rahatlıyoruz
şimdi böyleleri yüzünden kapanırsa çok üzülrüm boshayallersmile
inşallah kazen kapatmaz :Saruboceq:

bu ne garii şimdi:bbo:

canım coktan bulduk onu kendi dünyasında işte napcan

ay ya valla seni tebrik ettim he ne kadar duyarlısın

Bu şekilde mi birlik beraberlik olacak?
Kanayan yaraya böyle mi engel olacağız peki?
Yalan söyleyerek,hikayeler uydurarak.
Üff :umursamaz:
bazen buraya giriyorm.reel hayatta kimseye anlatamadığım(ız) olayları yazıp rahatlıyoruz
şimdi böyleleri yüzünden kapanırsa çok üzülrüm boshayallersmile
inşallah kazen kapatmaz :Saruboceq:

evet bazen seni tanımayan kişilerle daha rahat paylaşıyorsun sıkıntını.
Kapanmaz inşallah, bir gün belki benim de işim düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…