şuan konuyu okuyor bir türlüde cevap yazamadu hnm efendi bu bzmle egleniomu ne
bu senaryoyla bihterde oynasa tutmaz
çağan ırmak bile kurtarmaz kaydirigubbakcemile3
Yazık ya bu ve bunun gibiler yüzünden kime inanacağımızı şaşırdık :umursamaz:
Yönetim bu tür kişilere kesinlikle ceza vermeli :enbuyukkk:
Sanki kendisi çok zekiymiş gibi bir de dalga geçiyor ya atladılar filan diyelmaz:
Çok yazık :umursamaz:
ya kizlar bu kiz evliyim felan dedimi?
Yazık ya bu ve bunun gibiler yüzünden kime inanacağımızı şaşırdık :umursamaz:
Yönetim bu tür kişilere kesinlikle ceza vermeli :enbuyukkk:
Sanki kendisi çok zekiymiş gibi bir de dalga geçiyor ya atladılar filan diyelmaz:
Çok yazık :umursamaz:
bu gidişle derdim var bölümü kapanır
bu gidişle derdim var bölümü kapanır
himmmm demek evli yaaaa...evliyim dedi kaynanasıyla altlı ustlu oturomus altınlarını evlendigi gun kaynanasına vermiş ama 3 ay öncede sevgilim var ama baskasından hoslanıyorum diye konu açmıs
Bu tür şeyler olduğu sürece kapanması kaçınılmaz tabi. :umursamaz:
İnsanların iyi niyetini suistimal ediyorlar böyle.
ulkemızın kanayan yarası... daha neler neler var ulkemızde.... berdel,besık kertmesı,baslık parası....ve daha bılmedıgımız duymadıgımız nelerrr neleerr... surda masumane bı yazıya bu kadar tepkı gösterecegımıze okula gtme yerıne dagda odun kesen,koyun ınek guden kızlarımızın haklarını savunmak ıcın bıraraya gelıp bu kanayan yaraya bı parmak basılsa...ama yook bu ulkede bırlık beraberlık sıfır,bırlık olup bırseylerı deıstrmektense herkes bırbırını sucluyor... yazıkk..
canım coktan bulduk onu kendi dünyasında işte napcanhimmmm demek evli yaaaa...
ozamn alin okuyun anacimmmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...en/353924-ikilemde-kaldiniz.html#post12158469
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...en/353924-ikilemde-kaldiniz.html#post12151722
simdi siz kara verin arkadasimizin nekadar dürüst olduguna... gerci bunun gibi bircok seliskilerini daha yakaladim ama simdi ugrasasim yokkk! böyle seviyesiz kisiler icin ugrasmaya degmez!
ulkemızın kanayan yarası... daha neler neler var ulkemızde.... berdel,besık kertmesı,baslık parası....ve daha bılmedıgımız duymadıgımız nelerrr neleerr... surda masumane bı yazıya bu kadar tepkı gösterecegımıze okula gtme yerıne dagda odun kesen,koyun ınek guden kızlarımızın haklarını savunmak ıcın bıraraya gelıp bu kanayan yaraya bı parmak basılsa...ama yook bu ulkede bırlık beraberlık sıfır,bırlık olup bırseylerı deıstrmektense herkes bırbırını sucluyor... yazıkk..
Bu şekilde mi birlik beraberlik olacak?ulkemızın kanayan yarası... daha neler neler var ulkemızde.... berdel,besık kertmesı,baslık parası....ve daha bılmedıgımız duymadıgımız nelerrr neleerr... surda masumane bı yazıya bu kadar tepkı gösterecegımıze okula gtme yerıne dagda odun kesen,koyun ınek guden kızlarımızın haklarını savunmak ıcın bıraraya gelıp bu kanayan yaraya bı parmak basılsa...ama yook bu ulkede bırlık beraberlık sıfır,bırlık olup bırseylerı deıstrmektense herkes bırbırını sucluyor... yazıkk..
bazen buraya giriyorm.reel hayatta kimseye anlatamadığım(ız) olayları yazıp rahatlıyoruz
şimdi böyleleri yüzünden kapanırsa çok üzülrüm boshayallersmile
inşallah kazen kapatmaz :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?