guzelım evlımısın bekarmısın sevgılın varmı bılmıom ama sevdıgın bırıne bı baska davranırsın askla davranırsın gözlerının ıcıne bakarsın görunce yuregın tıtrer nasıl memnun etcem dıe pervane olursun dımı...kızda bunların hıcbırı yok.. abım kıza olabıldıgınce kıbar davranıo yparmısın edermısın verırmısın dıo kız abıme al yap et dıo hanzo ökuz ! dıklenıverıo hemen...
ama kendı kuzenlerının yanında kız sekerden daha seker.bıze gelınce donuz( halada ben sevıom nısanlımı evlencem deyıp duruo..ne bıcım sevgı anlamadımkı
öyle valla.
sigara içip yatacam.
kalkamıom pc başından.
bağımlılık yaptın kolonya :)))
kizzz maksimennnn senin burda ne isin varen başta abinizle konuşun bnce o niye kabul ediyo ki
çok saçma..hem kız yanıyo hem abiniz...
bide hani anlaşırlarsa olacaktı iş
anlşmamışlarki işte..
ayrıcada yaşı çok küçük daha çoçuk luktan yeni çıkıyor
mandıklı düşünemez ki hareketleride çoçukca
ergenliğe yeni girmiş modunda..
off bu iş baştan sona saçma arkadaşım kusura bakma
ay valla bende öyle bi bakim bakalım bizim kızlar neler kaynatıyo dedim takıldım kaldım lowwwhadi benim yatakta bekleyenim yok kızz ama siz yatın evli barklı karılar aabowwwwwkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
tabiiiii canimmm zorla almak olurmu? kiz tarafinin " aman aman allah razi olsun yüzügü attiginiz, üzerinede altinlarinizi alin " diyecek halleri yok herhalde. hem canim yüzük atilsa bile altinlar onlarin hakki, bak valla yoksa ahini alirsiniz ki bu cok günah! hadiii anacimmm bak yine benii lafa tutuyoooklava:
kizzz maksimennnn senin burda ne isin varanammm biz 2010 subat annesinde bu topige mi terfiye etsek,,, burasi pek bi heycanli kaydirigubbakcemile3
ayy valla bu sefer cikiommmm artikkkk kaydirigubbakcemile yoksa kociss sacimdannn sürükleyecekkkk kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım gunah kısmını anlamıyorum ben ??? altını takan bızız ısteyen bız..nesı gunah kı ??? bilmiyorumkismile
benim herif kalktı şimdi baktı geri yattı bişey demeden.
oda alıştı kuzum gece yatmıom gündüz yatıom napsın.
sesi çıkmıyo onunda...
ay ben sevgilimle evli olucam kalkıcak bakıcak bana bende burda pc başında durucam ha ayy olamz ayoLhemen koşarım kollarına bekle beni geliyorum jeyyarım diyerektenkaydirigubbakcemile3ama biz kadınlar ne çok seviyoruz bu dedikoduyu çeneyi yaww uyukuyu bile unutuyoruz baksanadelikafadulden
ay ben sevgilimle evli olucam kalkıcak bakıcak bana bende burda pc başında durucam ha ayy olamz ayoLhemen koşarım kollarına bekle beni geliyorum jeyyarım diyerektenkaydirigubbakcemile3ama biz kadınlar ne çok seviyoruz bu dedikoduyu çeneyi yaww uyukuyu bile unutuyoruz baksanadelikafadulden
kizzz su_perisi hani sen yatmadinn mi? kaydirigubbakcemile3 ( diyene bak hatirlarsam bi yarim saat öncesinden güya cikyodum ben)
hadiii gözümmmm cavvvvvvvvvvvvvv............ahanda herif uyandı namaza bnde kaçıyooom
duyguu topikte görüşürük tatlımmmm::))
canim ben nihat hatipoglundan dinlemistim, cok günahtir demisti! mesela hadi onu birakk mesela benim kücük altinlarim kayin validemde yani o aldi, ( Allahtan bileziklrim kolumdaydi o an zaten toplam 3 tane taktilar) ,,, mesela gercekten altinlarimi gercekten ama kötü niyetle aldiysa benim öbür dünyada iki elim yakasinda olacak! neysee benimki biraz uzun hikayeee!yauvvv delı gıbı gunah boyutunu arastırıom bulamıom nettee bırı bana özetlesınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?