geliiin gelinnn ... !!!

ahhh aynı beni tarif ettin bacım sen ya ben işte bizim keçiye öyleyim aynı ben ya bu arada evli değilim kuzum bekarım ama aşkın ne demek olduğunu bilirim evelallahkaydirigubbakcemile3

en başta abinizle konuşun bnce o niye kabul ediyo ki
çok saçma..hem kız yanıyo hem abiniz...
bide hani anlaşırlarsa olacaktı iş
anlşmamışlarki işte..
ayrıcada yaşı çok küçük daha çoçuk luktan yeni çıkıyor
mandıklı düşünemez ki hareketleride çoçukca
ergenliğe yeni girmiş modunda..
off bu iş baştan sona saçma arkadaşım kusura bakma

öyle valla.
sigara içip yatacam.
kalkamıom pc başından.
bağımlılık yaptın kolonya :)))

ay valla bende öyle bi bakim bakalım bizim kızlar neler kaynatıyo dedim takıldım kaldım lowwwhadi benim yatakta bekleyenim yok kızz ama siz yatın evli barklı karılar aabowwwwwkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

kizzz maksimennnn senin burda ne isin var anammm biz 2010 subat annesinde bu topige mi terfiye etsek,,, burasi pek bi heycanli kaydirigubbakcemile3
ayy valla bu sefer cikiommmm artikkkk kaydirigubbakcemile yoksa kociss sacimdannn sürükleyecekkkk kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay valla bende öyle bi bakim bakalım bizim kızlar neler kaynatıyo dedim takıldım kaldım lowwwhadi benim yatakta bekleyenim yok kızz ama siz yatın evli barklı karılar aabowwwwwkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

benim herif kalktı şimdi baktı geri yattı bişey demeden.
oda alıştı kuzum gece yatmıom gündüz yatıom napsın.
sesi çıkmıyo onunda..
.

canım gunah kısmını anlamıyorum ben ??? altını takan bızız ısteyen bız..nesı gunah kı ??? bilmiyorumkismile

ya bnce altını maltını onda kalsın
böyle anlaşamazlarsa hiç olmasın bu iş..
cana gelcene mala gelsin demişler..

allah seni ne etmesin kıız..çok güldüm delü.
uyku tutmadı napiim:)

vallah ben bu sefer yattım.
iyi geceler kızlar.
kolonya inşallah bi çıkar yol bulursunuz.
hepinizi öptüm.
baş başşşşşzemuszemuszemuszemus

benim herif kalktı şimdi baktı geri yattı bişey demeden.
oda alıştı kuzum gece yatmıom gündüz yatıom napsın.
sesi çıkmıyo onunda..
.

ay ben sevgilimle evli olucam kalkıcak bakıcak bana bende burda pc başında durucam ha ayy olamz ayoLhemen koşarım kollarına bekle beni geliyorum jeyyarım diyerektenkaydirigubbakcemile3ama biz kadınlar ne çok seviyoruz bu dedikoduyu çeneyi yaww uyukuyu bile unutuyoruz baksanadelikafadulden

öyle valla.
dedikodu oldumu konu.
kimseyi görmuyo gözümüz. :))

ayyyy dahaaa buuu pekkk bii gencligin baharindaaaakaydirigubbakcemile3 görürüz anam görürüz senide görürüzzzzsempatiksalakcinni zemuszemus

ahanda herif uyandı namaza bnde kaçıyooom
duyguu topikte görüşürük tatlımmmm::))

ayy valla bende birakamiommmmm kaydirigubbakcemile3 valla bizimki yarimsaat sonra ise gidecek simdi der niye yatmadin diye. bari bende " seni ise göndermek icin yeni kalktimm deyimmm" kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni e evlilikte olur öyle pembe yalanlar aklinialirimsmile

yauvvv delı gıbı gunah boyutunu arastırıom bulamıom nettee bırı bana özetlesınnn
canim ben nihat hatipoglundan dinlemistim, cok günahtir demisti! mesela hadi onu birakk mesela benim kücük altinlarim kayin validemde yani o aldi, ( Allahtan bileziklrim kolumdaydi o an zaten toplam 3 tane taktilar) ,,, mesela gercekten altinlarimi gercekten ama kötü niyetle aldiysa benim öbür dünyada iki elim yakasinda olacak! neysee benimki biraz uzun hikayeee!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…