Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde kayınvalidem de bana taktığı kolyeyi geri istemişti biz hayatımızda böyle birşeyle ilk defa karşılaştığımız için şoka uğramıştık ailecek
isterken dedi ki o bana ölen abimin hatırası o almıştı bana dedi
gülsem mi ağlasam mı bilemdim,be kadın madem öyle neden getirdin taktın senden böyle birşey isteyen oldu mu
sonra ortaya çıktı ki ortada ölen abi bile yok
allah böyle insanlara akıl fikir versin,görgü adab öğretsin ne diyim.![]()
demedi işte istedikden sonra bende kalsa ne kalmasa ne bi önemi yok yani
Muhahaha senin ki daha komikmiş
Hem ortda ölen abi yokmuş
Hem olsa bile takarken aklın nerdeydi derler adama
Bir günlüğüne mi takıyosun, hediye o![]()
EVET ANKARALIYIMankaralısın sanırım
nicinden dolayı sorma geregi duydum![]()
yaşlı insanlar. "baba hazırlandım şimdi, sizi bekletirim değiştirmeye kalksam daha sona giyinsem olur mu?" derdin. Onlarda tamam derdi kanımca.
Insanlar elbiseyi sana kırgın olduklarını bil diye geri istemişler. Bence bunları giy dediklerinde dudak büktün.
Ayy tövbe tövbe .
O iki kuruşa mı kalmışlar .
O kadar mı düşmüşler .
DEMEK Kİ MADEM PARAYA İHTIYACLARI VAR NİYE ALIYORSUNUZ DEMİ İSTESEM ALMAZLArdı zaten
Ya ayıp .
Bu kadar düşüncesiz olunmaz ki ya .
Elbiseye ne kadar para vermişler acaba merak ettim .
300 tl ama görsen kesinlikle etmez şifon gibi birsey elbise dıyorum ama sadece etek ve fuları var yani toplasan 60 tl anca eder birde bız onu gerı verelım sana bayramda daha guzel bırsey alırız dedıler ıkı bayram gectı bırak elbıse almayı ortada bayram harçlığı bile yok o derece![]()
Nişanlanalı 4ay oldu kayınvalidelimle çok samimi değilim yapmacık geliyor bana başkalarının yanında kızım kızım gelinim gelinim görseniz bi sevgi abidesiişi gücü gösteriş kayınpeder bana giymem için bi elbise almış nişandan önce giyermisin dediler bedeni olursa (normalde) giyerim dedim modeli bile aklıma gelmedi önem vermedim kırılmasınlar diye giyerim dedim neyse nişan hazırlıkları tamam tum aıleler akrabalar toplandı ben giyinmişim süslenmişim üzerimdeki elbiseyi begenip beraber almışız yuzükler beş dakika sonra takılacak heyecanlıyım kayınpederin aldıgı elbiseyi getirmiş yanıma al bunu giy diye çok güzel dedi baktım giyilecek gibi değil anne hazırlandım beni bekliyorlar normalde giyerim dedim bunu suratı astı gitti zaten nişan elbiseside olmazdı tesettürlüyüm elbise dedikleride bir adet etek ve fular
nişan oldu bitti şükür 2 gün sonra oğlunu arıyor benide aramıyor aldığımız elbiseyi giymedi söylede göndersin aldığımız yere veripde parayı bari alalım diye böyle bişey olabilirmi ya geri isteyeceksen ne niyetle aldın bana onu demi aldıgı şeyleri paketledim güzelce bana verdikleri gibide vermedim oğluna verdim göturmus annesıne hiç bişey demedim ama olayı buyutmedım tuhafıma gıttı normal bişey mi bu tek benmi tuhaf düşünüyorum...