Gelin alışverişi ve kv

Konu sahibi seni anlıyorum aslında etrafta sosyal medyada dolaşan gösterişli düğünler, nişanlar, balayilar, kıyafetler öyle bir hale getirdi ki insanlar artık hep daha fazlasını istiyor. Ama tüketici toplumu olduk çıktik ve ekonomi kötüye gidiyor. Genç insanların çalışıp üretmesi çok önemli.O yüzden bırak olmayıversin bazı şeyler, huzurun varsa gerisini arama. Hatta aramamasina şükret. Benim kayinvalde de düğün arefesi hiç aramadı sormadı biz kına gecesi için ikramları bile onlara guvenmedik kendimiz aldık. Doğumda benim de arkadaşlarima altın yüzük kolye vs alındı bana bir çiçek bile getirmediler hastaneye.
Simdiyse gün aşırı arar ama ben istemiyorum keşke gözünü çekse üzerimizden.
Onlarla ince bir ilişkim olsun diye hayal etmiştim hayal kırıklığı oldu. Şimdi şükür kendi hayatima bir şekilde yetişiyorum isteklerimi canım kendime yapıyorum. Onlar ne kadar uzak ve mesafeli olsa o kadar iyi. Ki eşten bile beklentiyi kestim ben artık sen kendini mutlu et gerisini salla gitsin.

Merak ettim sizin anneniz damata mont aldimi
Bide kaynana kizina gelince tam yaptirdi demissiniz ee o zaman sizin anneniz de yaptirtsin

Kendimde alıyorum ama şuan çalışmıyorum sınırlı oluyor alcaklarım bide insan özeniyor etrafından görünce
çalışın o zaman? dilenci gibi başkasından kıyafet beklemek nedir sırf evleniyosun diye sizi giydirmek zorundalar mı siz aciz misiniz? çok saçma ya. benolsam onlara aldırmam alsalar bile giymeye utanırım ya insanda biraz gurur olur

Merhabalar,
Kendi ihtiyaçlarınızı bile karşılayamayacaksanız şuan için evlenmeyin bence.
Kıyafet almıyorlar sormuyorlar diye biri benim karşıma gelse soğurdum herhalde.
Sizin aileniz yok mu? siz soruyor musun bir şeye ihtiyacın var mı diye ailen soruyor mu?
Yıl olmuş 2021 hala böyle şeyler duymak beklemek üzücü değil mi sizce de..
Arkadaşlarınızın nişanlıları veya aileleri kendileri isteyerek içlerinden gelerek yapıyorlarsa ne mutlu. Böyle talepkar ve beklenti içinde olup insanları suçlamanız üzücü
Allah başka dert vermesin..

canım sen millete bakma onlar bazıları da bu alışveriş konusunu çok abartıyor . yani sanki ne yontarsak kar gibi erkek tarafından. ama kv 1 tane alsın demesi hoş değil tabiki seni baştan aşağı donatmaları gerekiyor alışverişte . ama bu her mevsim sana bi şey alacakları anlamına gelmez tabi ki. arada küçük hediyeleşmeler olur. ama mont falan onlar biraz karşı taraftan menfaat gibi.

8 ay nişanlı kaldım kimsenin bir çorap getirdiğini görmedim. İyi ki de almamışlar eminim şimdi başıma kakarlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…