- 2 Ağustos 2013
- 38.652
- 130.720
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece abiye aldıysa iyibizim gelin geldi aklima alisverise cikildi annem bayrama biseyler al deyince en pahalisindan abiye almisti bide tesetturun abiyeleri daha pahali![]()
Böyle yapılınca çok iyi yaptıklarını düşünüyorlar kendilerince ama insanlar ne kadar ayıplıyor onları bir bilseler.Sadece abiye aldıysa iyibizim ki çorabına kadar dolabını doldurdu. Sonra kilo alınca hepsini daha etiketi üstünde dagıttı attı falan
![]()
Hamama giren terler diyorlar bu gibi durumlaraBöyle yapılınca çok iyi yaptıklarını düşünüyorlar kendilerince ama insanlar ne kadar ayıplıyor onları bir bilseler.
Dayımın gelini de öyle, alış verişe çıkınca 30 çift çorap almış yengem şoka girmiş “Hayırdır çorap kıtlığı mı var memlekette ?” demişti. Hala da konuşulur yaptığı görgüsüzlük.
kilo alınca çorap küçük mü geliyor?Sadece abiye aldıysa iyibizim ki çorabına kadar dolabını doldurdu. Sonra kilo alınca hepsini daha etiketi üstünde dagıttı attı falan
![]()
Tabiki çorap küçük gelmiyor çorabına kadar yazdım. Elbiseler takımlar gömlekler falan en küçük beden giyiyordu sonra hemen hamilelik kilo derken giyemedi ki hiçbirinikilo alınca çorap küçük mü geliyor?![]()
satardı hepsini.etiketliyse kolay satılıyor.ya da hamilelik sonrası tekrar zayıflar.çöpe gitmezler ayol sonuçtaTabiki çorap küçük gelmiyor çorabına kadar yazdım. Elbiseler takımlar gömlekler falan en küçük beden giyiyordu sonra hemen hamilelik kilo derken giyemedi ki hiçbirini
15 yıl önceydi yakın zaman değil. Bir süre sonra anneme at yada yak diye vermişti. Aynı kiloya inmedi ki bir daha aşırı zayıftı evlenirkenatardı hepsini.etiketliyse kolay satılıyor.ya da hamilelik sonrası tekrar zayıflar.çöpe gitmezler ayol sonuçta![]()
anladım.o yıllarda herşey fazla fazla aldırılıyordu evlilik öncesi maalesef.iç çamaşırına kadar.sanki evlenince bir daha almazlar mı diye düşünülüyordu bilemiyorum.ama 4 er etek 5 er elbise alındığını görmüştüm akrabalarımda.15 yıl önceydi yakın zaman değil. Bir süre sonra anneme at yada yak diye vermişti. Aynı kiloya inmedi ki bir daha aşırı zayıftı evlenirken
Ben eşimle 2 yıl nişanlı kaldım. Haftada 4-5 kez görüşürdük. Keşke bu adetten haberim olaydıBizim koyde kiz nisanlandi mi
Evlenene kadar nisanlisi her gormede bir kat kiyafet alir
Tabi boyle gardirop duzme falan yok
Kuzenim istemez ama adet boyle dediler yaptilar
Kendini bilen zaten böyle yapmaz. Diyelim ki yaptı daha çok kullanabileceği şeyler alması lazım. Çünkü ister istemez bir kaç kilo alınıyor hamilelik falan. Ve bazı insanlar kendi parasıyla almadığı şeylerin değerini bilmiyor. Kendileri bir çorap alsa değerli ama başkası mağazayı alsa değersiz oluyoranladım.o yıllarda herşey fazla fazla aldırılıyordu evlilik öncesi maalesef.iç çamaşırına kadar.sanki evlenince bir daha almazlar mı diye düşünülüyordu bilemiyorum.ama 4 er etek 5 er elbise alındığını görmüştüm akrabalarımda.
katılıyorum size.kendi alsa bin kere düşünür fiyatını inceler kalitesini inceler 10 mağaza gezer.ama eşi ve eş ailesini bile başkası gören sömürülecek gören kızlarımız var maalesef.onlar alınca fiyata ihtiyaca kaliteye vs bakmadan alıyorlar dolu dolu.takıda da öyle ev eşyasında da maalesefKendini bilen zaten böyle yapmaz. Diyelim ki yaptı daha çok kullanabileceği şeyler alması lazım. Çünkü ister istemez bir kaç kilo alınıyor hamilelik falan. Ve bazı insanlar kendi parasıyla almadığı şeylerin değerini bilmiyor. Kendileri bir çorap alsa değerli ama başkası mağazayı alsa değersiz oluyor![]()
hakkındır her hafta takım takım kıyafet ayakkabı çanta aldır deseydin sen de aaaaaBu hafta yazanlara ne oluyor, çok mu sert giriş yapıyoruz ? Bir gelen bir daha gelmiyor![]()
Öncelikle kendin al derim ama sanırım bu alıp almama meselesinden çok beklenti meselesi gibi duruyor,yani tatlım sen değer görmek,düşünülmek ve birazda şımartılmak istiyorsun eee tabi haklısın ama kvden başta kendini belli etmiş..üzgünüm ama daha çookkk bekleyeceksin tabi istersen,bol şansGelin alışverişine yazın çıktık kıyafet alcaktım kv 1 tane alsın başka almasın demiş bende 1 tane öylesine bi takım kıyafet aldım. Kv öyle söyleyince hevesim kalmadı. Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar. Hiç bişeye ihtiyacın varmı alıncak bişeyin varmı diye sormuyorlar. Etrafımda benim gibi nişanlı kızlar var kıyafetlerini herşeylerini istedikleri gibi aldılar. Hatta yazlık kışlık alışverişleri ayrı oldu.Her ay nişanlıları bi ihtiyacını alıyor. Bende bunları gördükçe sürekli moralim bozuluyor. Artık sürekli bunları düşünmeye başladım. Durumları da iyi ama
vardır montu kabanı zaten ucuzundan da olsa.ama nişanlanınca en pahalısını aldırdıklarını kaç kere gördüm duydum.kendi alsa indirim beklerdi netten araştırırdı aç mağaza gezerdi.ama başkası alınca aa kaban 1000 tl mi al gitsin aa bot 500 tl mi al gitsinnn diye alışveriş yapılıyor.buna içten içten kızan erkek ailesi de evlenince acısını fazlasıyla çıkarıyorlar maalesefNişanlanmasan ne giyecektin bu kış?
Haklıe öyle geline böyle kayınvalide.haksız mı?![]()