- 29 Ağustos 2014
- 5.606
- 17.947
- 448
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğünden sonra süslü gelin evi mi olacak peki?Arkadaşlar bu evde yaşanıyor zaten sıfır bi ev değil biz zaten beraber yaşıyoruz nişanlımla eşyayı evi sakındığımız bi durum değil.Hani el değmemiş eşyalar sıfır değil benim bekarşlıktan kalmada var yenide aldık ama eksikler var o yüzden yoksa yeni ev bizimkiler giriyor onlar aman giremez demiyorum ben.erkek tarafının bakacağı tarzda süslü gelin evlerinden değil
Hayır olmaz ama biraz daha dekarosyonu vs daha güzel olabilirDüğünden sonra süslü gelin evi mi olacak peki?
Genelde gelin bırakmaya gidilince merak eden eve bi bakar. Bizde olmadı. Olsaydı da sorun etmezdim.Merhaba arkadaşlar ailem memleketimden uzakta başka bi şehirde yaşıyor bense işim dolayısı ile farklı bi şehirdeyim ( nişanlım ve aileside bu şehirde ) yakında evleniyorum gelin alma işini kendi oturacağım evden yapmak istedim ailemde kabul etti şuan ve ilerde eşimle oturacağım evden beni almaya gelecekler kapının önünde 1 saat eğlence olacak şimdi sorun şu ki kayınvalidem eve bakmak isterlerse gibi bişey söyledi bende böyle bi şey olmayacak sadece gelin alma olacak dedim oda şehir dışından kardeşleri vs akrabaları bakayım derlerse merak ederler ben bişey diyemem nasıl olacak vs diyor.Ben böyle bişeyi kesinlikle istemiyorum bana çok anlamsız geliyor başka birinin evine bakmak hayatımda tanıştığım insanlar değil gelip evime neden bakıyorlar birde evde eşyalar tam değil hem yetişmedi hem maddi anlamda sıkıştık düğünden sonra alıcaz bi çok şeyimizi.Birde şöyle bi ayrıntı var benim ailem kalabalık bi aile şehir dışından gelip bende kalacaklar yani ev inanılmaz kalabalık olacak belki de odalar vs müsait olmaz zaten.Eşyanın eksik olması konusunu da kv me anlatıyorum eşyaya mı bakacaklar sanki diyor ya ben gerçekten anlamıyorum bu Merak neden ?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Konunda düzeltme yap, bütün mesajları herkes okumaz, yorumlar hep o doğrultuda olacaktırArkadaşlar bu evde yaşanıyor zaten sıfır bi ev değil biz zaten beraber yaşıyoruz nişanlımla eşyayı evi sakındığımız bi durum değil.Hani el değmemiş eşyalar sıfır değil benim bekarşlıktan kalmada var yenide aldık ama eksikler var o yüzden yoksa yeni ev bizimkiler giriyor onlar aman giremez demiyorum ben.erkek tarafının bakacağı tarzda süslü gelin evlerinden değil
Yaaa ne gereksiz merak ya bu düğünler cenazeler sıfır anlayış insanlardaNedir bu milletteki ev gezme merakı.ben hiç başkasının yatak odasını merak etmem bakmaya da utanırım.teklif edilmesse eğer.
Bu arada bize cenazeye gelen insanlar o an bile evi geziyorlardı düşün.
Teşekkür ederim Yani ne kadar mantıksız bulsam da bi çok insanın yorumu ile biraz takmamaya karar verdim hayır desem tatsızlık çıkar gerek yok. belkide ben abartıyorumdurBence de gereksiz bir adet. Gelenekçi de bir kv niz var belli. Evini bile göremedik yeni çiftin derler diye ödü kopuyor. Sizin için çok rahatsız edici bir durumsa kesin tavırla ben istemiyorum eve girmelerini, kararım kesin lütfen anlayış gösterin. Bizden yana olun ve eşyaları yetişmediği için evi düzenleyemediler inşallah ileride görün artık evi desin,bunu rica edin. Ha çok önemli değilse de aman işte sevimsiz adetlerden biri, kimseyi kırmaya gerek yok. Girsinler de başları göğe ersindiye düşünüp hiç strese sokmayın kendinizi..zaten açıkcası bu sıcakta kapının önünde bir saat beklemek ve içeri kaçmamak zor iş. Sık sık su içecekler, çocuğun çişi geldi bahaneleri olacak, ay dur ben de bir aynaya bakayım vs vs derken eve giren çıkan kontrolsüz olacak. Kv niz de durun girmeyin, gelin istemiyor naayıırr diye kale kapısı korur gibi kapınıza barikat kuramayacağına göre hiç sinirinizi bozmayın. Girecekler! Siz düğünün anın tadını çıkarın bence. Mutluluklar dilerim
![]()
Ben evlenmeden düğüne yakin esimin ailesi gelip esyalarin alındığı yeni olan bizim evde kaldilar. Ne olmus kaldılarsa diye sorun etmedim. Evi mi yediler. Ben bu konularda aşırı rahatim.. ne olacak evi gezeceklerse. Ne olmus esya eksikse.. varsjn eksik olsun. Hatat kisa, bunlara kafa takip düğün oncesi ne gerek var stres, mutsuzluga. Rahat olun valla.. rahat edersiniz hayatinizdaTeşekkür ederim Yani ne kadar mantıksız bulsam da bi çok insanın yorumu ile biraz takmamaya karar verdim hayır desem tatsızlık çıkar gerek yok. belkide ben abartıyorumdur
Çok haklısın bende istemezdim açıkçası. Çekinirdim Çünkü amaç belli sonrasında evi eleştirmek. Kayınvalidenin iyi bir üslupla gelinim istemiyora getirmesi iyi olurdu ama o da diyemem demiş açıkça . Bir de cidden eşyaya bakmayacaklar da neye bakacaklar duvar boyasına mıYa eve giremezsiniz demek anlamında demiyorum aslında ama 10 tane kadında girip evi dolaşıp yorumlasın istemiyorum
Ya tabiki düzenliycez ama şuanki durum demek istediğim TV ünitesi vs yok bazı şeylerin düzenlenmesi gerekiyor bi yandan düğün hazırlığı yapıyoruz vs vs
Bir de toplamazlar dağınık olur demiş
Gelin evinde kalacağım gelin almaya gelecekler de ben ortalığı toplamayacağım
Kendi evimi b.k götürür ama bu durumda o evi bal dök yala hale getirmeden oturamam
O nasıl anne baba kardeş hem tüm evi çatır çatır kullanıp hem de temizlemeyecek
Aman ne dert ediyorsun. Bırak ne yaparlarsa yapsınlar kim ne derse de desin keyfine bak sen :) beni asıl düşündüren senin kalabalik sulaleden sonra evin hali... Balayında temizlik var anlaşılan :))En son şey dedi tuvalete vs girmek isteyen olursa girme diyemem yani bence onun aklı evi gezdirmekti ama bende hayır cevabını kabullenemedi ya herşeyi geçtim ben ordan gelin çıkıyorum onun heyecanını yaşamak istiyorum başka bişey düşünmek istemiyorum