- 4 Temmuz 2010
- 469
- 1
- 296
- Konu Sahibi sonsuzask55
-
amaaan boşver iyikide olmamışsın ben liseyi ve üniversiteyi tekstil okudum sürekli kumaşlar, kalıplar, iplikler vs. ile birlikteydim bende çizimi severdim hatta neslihan yargıcıdan kurs bile aldım ama iyikide çalışma gibi bir atılıma girmedim tekstil işi çok pis. İyikide böyle olmuş hayırlısıdır diye bak mutlu ol ama eğitimine de devam et. Bir kadının ekonomik özgürlüğü ve eğitimi çok önemlidir. Çizimlerin konusundada hiç eğitim almadığın için çizimlerin iyi sayılmaz ama tasarım açısından değerlendirirsek kimileri gerçekten güzel ve çarpıcı. Ben sende umut gördüm kendini geliştir derim tecrübe sahibi biri olarak
çok başarılı kıskanılacak bi yetenek canım maşallahbende ancak cin ali cizebilen biri olarak tasarımların hayat bulur inş. hayallerinin peşinden koş başarılar
tasarımların çok hoş :) umarım hayallerini qerçekleştirme fırsatın olur cnm :)
Dikmeyi seven arkadaşlara ilham vermesi açısından iki elbise çok hoşuma gitti süfer değil mi..
çok güzel çizimlerin,ne kadar güzel şeyler çizmişsin yetenek böyle bir şey işte :)) ellerine sağlık
çok güzel çizimlerin mutlaka devam et ve mücadele et hayalini gerçekleştir
olamadım diye bir şey yok canım, bence insan asla umudunu kaybetmemeli ve vazgeçmemeli. bence bir yerlere gönder tasarımlarını, asla denemeden vazgeçme. bir bakmışsın hayallerin gerçek olmuş, modacı olmuşsun. denemenin yaşı ve zamanı yok ve kaybedecek bir şey de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?