gelin arkadaşlar bakmadan geçmeyin !

amaaan boşver iyikide olmamışsın ben liseyi ve üniversiteyi tekstil okudum sürekli kumaşlar, kalıplar, iplikler vs. ile birlikteydim bende çizimi severdim hatta neslihan yargıcıdan kurs bile aldım ama iyikide çalışma gibi bir atılıma girmedim tekstil işi çok pis. İyikide böyle olmuş hayırlısıdır diye bak mutlu ol ama eğitimine de devam et. Bir kadının ekonomik özgürlüğü ve eğitimi çok önemlidir. Çizimlerin konusundada hiç eğitim almadığın için çizimlerin iyi sayılmaz ama tasarım açısından değerlendirirsek kimileri gerçekten güzel ve çarpıcı. Ben sende umut gördüm kendini geliştir derim tecrübe sahibi biri olarak

sağol arkadaşım bende devam ediyorum artık lise ye

çok başarılı kıskanılacak bi yetenek canım maşallah bende ancak cin ali cizebilen biri olarak tasarımların hayat bulur inş. hayallerinin peşinden koş başarılar

çok güzel çizimlerin,ne kadar güzel şeyler çizmişsin yetenek böyle bir şey işte :)) ellerine sağlık

olamadım diye bir şey yok canım, bence insan asla umudunu kaybetmemeli ve vazgeçmemeli. bence bir yerlere gönder tasarımlarını, asla denemeden vazgeçme. bir bakmışsın hayallerin gerçek olmuş, modacı olmuşsun. denemenin yaşı ve zamanı yok ve kaybedecek bir şey de yok.

haklısın canım bi yere gönderme fikrim vardı ama mesela nereye gönderebilirim canım

çok güzeller banada bi çizim yaapabilsen terziye diktirsem ya özel günlerde resmi kıyafet tarzında değişk ve şık bişy istiyorum zayıfım daha kilolu gösterick bişy..ve abieyelrdede de uzun katlı şekilde şık bişy çizebilirsn sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…