gelin arkadaşlar bakmadan geçmeyin !

aralarinda cok farkli modeller var,gercetken baya bi yetenek var sende
bende bi ara boyle ciziyodum sonra sogudum

bi tavsiyem olsun kucuk sirlardaki elbise modellerine,helede arzunun annesinin giydigi modellere bi goz at,bi fikir edine bilirsin belki

tek kelimeyle harika... bu yetenegini geliştir bi yerlere başvur. sonra kafanı duvarlara cokkkk vurursun..!

tesadüfen gördüm tasarimlarini cok begendim, harika cizim yapmissin. Rica etsem benim icinde bi elbise cizimi yapabilir misin???

beğenen arkadaşlarım çok teşekkürler bende birşeyler yapmak istiyorum tabiki ama nasıl yapacağım hakkında bi fikrim yok bana yardımci olun lütfen

Tebrik ederim canım bence tasarımlarını ayrıntılı bir yere çiz ve üretim yapan firmalara sun, umarım değerlendireceklerdir ve belkide sana istediğin bu alanda çalışma teklif ederler.

çizimler gayet başarılı..eğitimini almadan bunları yapan biri eğitimini de alarak harikalar yaratır..

çizimlerin bence çok güzeller..hiçte acemi işine benzemiyorlar...çize çize ustalaşmışın...ben hep derim allah bazı insanların rızkını ellerine vermştir..bence bunun üstüne dur yeteneğini körertme...

çizimler çok başarılı bunun yanında kıyafetlerde kullanılan renkler ve onların tarzları stilleri gayet hoş olmuş ellerine emeğine sağlık canım :)

Back
X