Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin Başı ve Makyajı

gelinin basi zor cezilecek yapilsinjeyyar damat hemen cozemesin diye:Roflol:

yok yok vazgectim benimki kolay olsun kiyamam ben ona:asigim:

aslında modeller güzel ama hiçbirisi bana gitmez.biraz daha değişik olsa.volümlü ama çokda abarttılı deil

kızlar ben de istiyorum ya ne olur yardım senağlama bazı resimler yüklenmiyo linkler uçmuş çoğunu göremedim bana modellll ne oluyyyyyyyy a.s.

nilbera başta olmak üzere herkese teşekkür ederim sorun benim bilgisayarımdaymış düzenleme yapıp tekrar baktım açılıyo bir kaçı dışında onlarda ölü link sanırım neyse süper modeller buldum tekrar saolun kızlar :asigim:

tabi siz gene bana şöle dağınık dalgalı taçlı modeller bulursanız atıverin olar mı

bende tşk edrim canım ne demek yardımcı olabildiysek ne mutluŞeniz

yaaaa bunların hepsi çook guselller
ama asıl sorun hangi kuafore yaptırılacagı :uhm:

izmirde bilen varmı boyle guzel he sac hemde makyaj yapabılen yerler CADIARZUCADIARZU

gülşah ben senin eklediklerini göremiyorum...kızlar bana bi help me be :çok üzgünüm:

model arıyorum hala önceki sayfalardan var da beğendiğim ben böle topuz istemiyorum dağınık dalga dalga bişi istiyorum

arkadaşlar bu üstteki modeli kuaförüme gösterdim nişanımda bu şekilde bir saç yaptı çok da içime sinmişti

Son düzenleyen: Moderatör:
bunların ayrı bir başlıkta olması gerekiyordu burada ne işi var onu anlamadım

Canim ellerine saglik cok güzel sac modelleri yeniden gelin olasim geldi valla
:asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…