- Konu Sahibi mahsumdegiliz
- #2.081
Kızlarrrrrrrr benim rüyalarımı da yorumlayınMerhaba kızlar bende rüyamda iki arkadaşımla bir yere gidiyorum ikisininde üzernde siyah mont vardı kol kolaydılar ama normalde birbirlerini tanımıyorla sonra gittiğim yerde onlarla ayrılıyoruz,ben biraz kırılıyorum onlara ikisi beraber gidyo ben tek kalıyorum gittiğimiz yer çok enteresandı alışveriş merkezi ya da kampüs gibiydi yağmur yağıyodu bende kapşonlu bir üstüm var pembe rüyamda kapşonla başımı kapatyorum ardından orada bir yere giriyorum annemin arkadaşı bana çok güzel bir çizme veriyor değişik bir fermuarı var çok beğenip giyiyorum fermuarını çekiyorum çizme yarım çizme ardından lokanta gibi bir yerdeydim yemekler var hatırladığım salçalı mantı vardı sanki ama ben aç deildim ve yemiyorum sonra çok büyük bir yere daha gidiyrum labirent gibiydi gittiğim yer erkeklere aitmiş çokta büyük beni şöyle gideceksin diye yönlendiriyor bir erkek ben bir tarafı kız bir tarafı erkek olan bir alana gidiyorum bunlar güneşleniyo bikinileri var benim üzerimde etek var ben yukarı çıkmak istiyorum çok yüksek sanki tepede havuz var sonra vazgeçip geri dönüyorum oradaki bir kız bana yardımcı olmaya çalışıyo ama ben size iyi güneşlemeler deyip çıkıyorum ardından çeşitli sesler duyuyorum sonra beyaz önlüklü biri geliyo bana nasıl çıkacağımı gösteriyo bende işaretleri takip edip bir delikten dışarı çıkıyorum. Ha birde rüyamda iki bardak gördüm birini çok net hatırlıyorum üzerinde kırmızı kalpler vardı. Rüyam çok karışıktı hiç bir anlam veremedim