Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

bende ilginç bi rüya gördüm bugün..

kafesin içinde bir köpek ama geniş bi kafes bu kaniş köpekler olur ya süs köpeği gibi onlardan hamile eliyle telleri tutmuş ayağa kalkmış doğruyodu ama ben sadece bakıyorum ona bebeğin çıktığını görüorum ama ne kan nede başka birşey var yorumlayabilen var mı??

Ben de ilginç bir rüya gördüm bugün. Çok geniş bir yolda yürüyordum, yerler ıslak.
Yağmur yağmış o yüzden öyle. Hatta hafif çiseliyordu ben yoldayken de sanırım.
Neyse işte yürürken sağ tarafta bir ara yer var. Genç erkekler toplanmış.
Hepsi siyah renk ağırlıklı giyinmişti. Çeteymiş bunlar diye düşünüyorum onları
gördüğümde çünkü bazıları da yüzlerini bereyle örtmüş, kapüşonlu bir şeyler
giymişler, şapka takmışlar vs. Ve en önemlisi de birkaçının elinde büyük silahlar
olmasıydı. Yolda benim dışımda kimse olmadığı için korktum o an.
Beni görüp de peşimden gelirlerse falan diye.
En iyisi hızla uzaklaşayım dedim ve koşmaya başladım.
Hava ılık ve hafif yağmurluydu. Etrafta yeşillikler vardı biraz.
Huzur içinde koşuyordum. Ama nasıl koşmak. Bir adım atıyorum sanki 10 adım
atmış gibi ilerliyorum. Çoookkkk ama çooookkk hızlı geçip gittim oralardan.

Ne demektir bunlar?

:92::92::92::92::92: Benimki arkada kalmış. :74:

bende rüyamda görümcemle altlı üstlü oturuyormuşuz benim ailem bize gelmiş misafirliğe ama görümcemin evinin anahtarı varmış onun evine giriyoruz kendiside işte ben diyorumki kız şimdi işten gelicek işi vardır temizlik falan yapar uğraştırmayalım onu bizim eve inelim diyorum tam inecekken görümcem geliyor işten saçlarını çok kötü bir şekilde kestirip kızıllı siyahlı boyatmış ama iğrenç olmuş ben bozuntuya vermiyorum tabi sonra öle kapıda görüşüyoruz görümcem ortadan kayboluyor bir bakıyorum bir köşede oturmuş ağlıyor ne oldu diyorum söylemiyor sonra saçların için üzülüyorsun dimi diyorum üzülme uzar gine renginide tekrar boyatırsın gibilerinden bir şey söylüyorum sonra susuyor ikimiz sışarı çıkıyoruz yolda yürüyoruz benim karnım şişmiş oda eğilip karnımı seviyor bebek varmış gibi bende diyorum içimden aslında bebek yok ama şimdi sölesemde vardır sen sölemiyosundur diye düşünecek diyorum iyisimi bişey söylemiyeyim diyorum işte bukadar biraz karışık oldu ama :37::37: sanırım totom açıkta kalmış :1:

Erhanla (eski eşim) ugrastım durdum, nişanlanacakmışız elbise alternatifi bakıyormuşuz katalogdan 3 tane secenek sunuyor, hepsi siyah, ayhan abi (eski kayınbirader) şu mini etekli olanı al diyor güzel durur diye ben tombişim bacaklarım güzel degil filan diyorum aynur ablayı (eski görümce) da görüyorum sanki ama birşey konuştuk mu hatırlamıyorum
akşam orada kalmışız sabah kayınvalideyi goruyorum kahvaltı icin masayı hazırlayacakmış sanki, ben de bir elime gri renkli corap gecirmişim onu farkediyorum corabı cıkarınca parmaklarımda 4 yüzük var (hiç biri altın degil) bir önceki gün denemişim çıkaramamışım zorluyorum zorluyorum zorla çıkartıyorum
erhan elbise secımı konusunda baskı halınde 5 te otobüsüm var o saate kadar kararını ver modunda ve bir sürü takı var hep siyahlı siyahlı sanki altın yok aralarında gümüş ve siyah taşlı sanki oltu taşı gibi bir sürü takı. sanki bana nisanda takılacakmış gibi...

meraba arkadaşlar
rüyamı kısa geçmeye çalışacağım,yorumlarsanız sevinrim.
rüyamda bi bayan arkadaşımla kuaföre gidiyoruz.saçlarım ıslak ve uzun.kestirmek ve fön çekmek istiyorum.kuaför bana 950 tl fiyat çıkarıyor vazgeçiyorum kestirmeden eve dönüyorum.
evde bi kadın var,uzun boylu güler yüzlü,kapalı bi bayan.tam kalkmış giderken sen ayrıldığın o çocukla evleneceksin diyor.ben senin yıldıznamene baktım,bu çocuk senin kaderin sen bunla evleneceksin diyor,çok şaşırıyorum kadını ilkkez orda görüyorum zaten.tebessüm ederek gidiyor.ama çok net bi şekilde evleneceksin onla demesi beni şaşırttı.
ama gerçekte ise ben o çocuğu artık istemiyorum.rüyamda bunu görünce biraz çekindim işin gerçeği.etkisinde de kaldım.
yorumlarsanz memnun olurum
:71:

bende ilginç bi rüya gördüm bugün..

kafesin içinde bir köpek ama geniş bi kafes bu kaniş köpekler olur ya süs köpeği gibi onlardan hamile eliyle telleri tutmuş ayağa kalkmış doğruyodu ama ben sadece bakıyorum ona bebeğin çıktığını görüorum ama ne kan nede başka birşey var yorumlayabilen var mı??

düsmanindan yada sana zarar vermek isteyen bir kisiden kurtulacaksin yani sana zarar veremiyecek

bende rüyamda görümcemle altlı üstlü oturuyormuşuz benim ailem bize gelmiş misafirliğe ama görümcemin evinin anahtarı varmış onun evine giriyoruz kendiside işte ben diyorumki kız şimdi işten gelicek işi vardır temizlik falan yapar uğraştırmayalım onu bizim eve inelim diyorum tam inecekken görümcem geliyor işten saçlarını çok kötü bir şekilde kestirip kızıllı siyahlı boyatmış ama iğrenç olmuş ben bozuntuya vermiyorum tabi sonra öle kapıda görüşüyoruz görümcem ortadan kayboluyor bir bakıyorum bir köşede oturmuş ağlıyor ne oldu diyorum söylemiyor sonra saçların için üzülüyorsun dimi diyorum üzülme uzar gine renginide tekrar boyatırsın gibilerinden bir şey söylüyorum sonra susuyor ikimiz sışarı çıkıyoruz yolda yürüyoruz benim karnım şişmiş oda eğilip karnımı seviyor bebek varmış gibi bende diyorum içimden aslında bebek yok ama şimdi sölesemde vardır sen sölemiyosundur diye düşünecek diyorum iyisimi bişey söylemiyeyim diyorum işte bukadar biraz karışık oldu ama :37::37: sanırım totom açıkta kalmış :1:

görümcenin sikintisini sana yansimis
ayrica senin duygusal yönde alman gereken bazi kararlar olacak

tamam canım bekliyorum mesajını

estrella malesef özel mesaj kullanma hakim yok burdan yaziyorum

Büyü Testi!
Küçük bir tabağa bir kaşık ince tuz koyup üzerine 1 fatiha 3 ihlas 3 felak 3 nas 7 ayetelkursi ve şu ayet okunur.

iz kale ma ci'tüm bihi's-sihre; innellahe . seyubtiluhu İnnellahe la yuslih amelil mufsidin.
Sonra sağ işaret parmağınızı ağzınızda ıslatıp tuza bandırın. Besmeleyle beraber yutun. Titreme başdönmesi bulantı göz kararması gibi haller yaşarsanız bilin ki büyü vardır...

öncelikle bu testi yapabilirsin

sonra bu duallari oku ve uygula ve inancla yap bunu

herturlu buyuyu anında cozer kımse kotuluk yapamaz!
yagmur suyu uzerıne............

70 ayetel kursı
70 fatıfa
70 ıhlas
70 nas
70 felak
okuyun ve 7 gun bu suyu ıcın ve banyo yapın tertemız olun cınde gıder seytandabana..........
banyo yaptigin suya dikkat et su basilmicak bir yere dökmen lazim en iyisi bir leyenin icinde yikan o suyla

Son düzenleme:
Erhanla (eski eşim) ugrastım durdum, nişanlanacakmışız elbise alternatifi bakıyormuşuz katalogdan 3 tane secenek sunuyor, hepsi siyah, ayhan abi (eski kayınbirader) şu mini etekli olanı al diyor güzel durur diye ben tombişim bacaklarım güzel degil filan diyorum aynur ablayı (eski görümce) da görüyorum sanki ama birşey konuştuk mu hatırlamıyorum
akşam orada kalmışız sabah kayınvalideyi goruyorum kahvaltı icin masayı hazırlayacakmış sanki, ben de bir elime gri renkli corap gecirmişim onu farkediyorum corabı cıkarınca parmaklarımda 4 yüzük var (hiç biri altın degil) bir önceki gün denemişim çıkaramamışım zorluyorum zorluyorum zorla çıkartıyorum
erhan elbise secımı konusunda baskı halınde 5 te otobüsüm var o saate kadar kararını ver modunda ve bir sürü takı var hep siyahlı siyahlı sanki altın yok aralarında gümüş ve siyah taşlı sanki oltu taşı gibi bir sürü takı. sanki bana nisanda takılacakmış gibi...

hayir olsun

birtakim dedikodular var
rüyan biraz sikinitili belki esinin bir baska iliskisini duyabilirsin yada evliligini araniz nasil bilmiyorum umarim hayra cikar rüyan

meraba arkadaşlar
rüyamı kısa geçmeye çalışacağım,yorumlarsanız sevinrim.
rüyamda bi bayan arkadaşımla kuaföre gidiyoruz.saçlarım ıslak ve uzun.kestirmek ve fön çekmek istiyorum.kuaför bana 950 tl fiyat çıkarıyor vazgeçiyorum kestirmeden eve dönüyorum.
evde bi kadın var,uzun boylu güler yüzlü,kapalı bi bayan.tam kalkmış giderken sen ayrıldığın o çocukla evleneceksin diyor.ben senin yıldıznamene baktım,bu çocuk senin kaderin sen bunla evleneceksin diyor,çok şaşırıyorum kadını ilkkez orda görüyorum zaten.tebessüm ederek gidiyor.ama çok net bi şekilde evleneceksin onla demesi beni şaşırttı.
ama gerçekte ise ben o çocuğu artık istemiyorum.rüyamda bunu görünce biraz çekindim işin gerçeği.etkisinde de kaldım.
yorumlarsanz memnun olurum
:71:

haberci rüya gibi geldi bana
hayirlisi ne ise o olur insallah

eskiden daha sık rüya görürdüm şimdi bu sıklık azaldı şimdi hatırlamıyorum bile...

geçen gün rüyamda birini gördüm. bu biride sevgi-nefret arası bir duyguda bir erkek... merdivenden aşagı iniyorduk oda arkamdaydı ağaçların altından geçiyorduk ve benim saçima ağaçtan reçine yapıştı... RÜyamda saçımı tutup uf nasıl çıkacak bu diye düşünüyordum...

Bugünde iki kolumda morluk benzeri şeyler vardı sabah kollaarıma baktım gerçekmi diye...

her tarafında solucan benzeri morluklar korkuyordum bunlar ne diye anneme gösteriyordum..
:59::59:

Hiç bir şey hatırlamıyorum of yaaa.... bu rüyaların bir kısmını hatırlıyorum :1:

öncelikle herkese günaydın.bu gece rüyamda belediye binasının önünde böyle kalabalık var ben geçmeye çalışıyorum dut ağacı falan var bir tane arkadaşım bana dut atıyo kara duttu kırmızıya yakındı.rengi pek iyi değil sanırım.

Back
X