- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.641
Hayır olsun inşaallah..
Enteresandan öte çok güzel ve ferah bir rüya..
Patlıcan görmek zahmetle gelen güzel rızka yahut murata delalettir.. Bunu yemek ise bu rızkın hayır getirecegıne delalettir..
Dans etmek sevinçli habere, havuz içerisinde ki yeşil su, durgun bir döneme gireceğinizi, küçük bir sıkıntıyla yeniden ferah bulacagınızı gösterir..
birsen cnm meraba;
sana bi iki kere rüya yorumlattım burdan,okadar isabetliki yorumların,çoook teşekkür ederiz bizi kendinden esirgemediğin ve sabırla yorum yazdığın için..
artık bu eski erkek arkadaşımdan bıktım,sürekli ya kendisi ya ailesi rüyamda,artık hiç bir bağımız kalmamasına rağmen,sürekli rüyamda görmekten bıktım.
geçen gece gene böyle bi rüya gördüm.rüyamda yataktayım perdenin üstünde 2 tane mavi ama çook güzel kuş var,uçuyolar etrafta,sonra biri geliyor omzuma konuyor.ben anneme anne gel yusufcuk kuşu omzuma kondu diyorum..annemde o güzel bi kuş gibi görüne bilir ama iyi kuş değil onlar diyor.
sonra dolaptan 2 tane gömlek çıkarıyor,bunları eski erkek arkadaşına almıştın,madem tatilegidiyosun orda onu görürsün götür ver diyor..gömleklerin biri siyah üzeri kırmızı çizgili diğeri mavi.yok diyorum ben ona hiç bişe vermem artık,kalsın kardeşlerim giyer diyorum.
sonra onlarda misafirlikte oluyoruz.annesi poçalar felan yapmış,arkadaşımda onlara yardım olsun diye sehbaları siliyor.bana diyoki iyiki bunlarla olmamışsın,çok pis bunlar,sehbaları köpüklü suyla zor temizledim.
yorumlarsan sevinirim cnm.
daha önceki rüya yorumu i.in teşekkürler
rüyamda kardeşimle ben kokoreç yiyecekmişişiz kardeşim doymaz diye orta boy sipariş ediyoruz parasını ben veriyorum ama babamla kardeşim kokoreçleri yemiş bana da bırakmamışlar bende onlara kızıyorum nasıl bırakmazsınız diye kokoreçide sevmem ama?
birde rüyamda ellerim yaraydı ama yaralar kabuk bağlamış
yorumlarsan sevinirim
birsencim geçen rüyamı tabir etmiştin.dediğin hepsi doğruydu ......bu gecede bi rüya gördüm.rüyamda önce bir kuaföre gidiyorum.kaş bıyık aldıracakmışımama kuaför tanıdıkmış güya ama benimle ilgilenmiyor benden sonra gelenlerle ilgileniyor.ben tepki gösterince bana gelip kalımı almaya çalışıyor ama yanımdaki kaşını bilerek bozdu diyor.bende kavga edip çıkıyorum.sonra bir özel bir yere gidekcekmişim güzel bir kıyafet,şık bir ayakkabı giyip tekrar başka kuaföre gidiyorum.fön istiyorum.onlarda bu kıyafete fön olmaz sana özel birşey yapalım diyorlar vede saçlarımı omuzlarımda kesip bir şekil veriyorlar.ben bunada tepki verip çıkıyorum.yolda birileri bana sataşıyor....başka tanımadıklarım beni koruyor.ama giyim kuşamımdan dolayı değil....yani anlayacağın hep kuaförle uğraştım.hemde hep tartıştım,hemde birileri beni korudu...aklıma takıldsı.yorumlarsan sevinirim..........yorumlamazsan canın sağolsun....
Geçen sabah kısacık bir rüya görmüştüm.nedense sabahları görüyorum rüyalarımı.Neyse bizim evin karşısında okul var bende bu okulda okumuştum.Rüya da ilkokul arkadaşımı görüyorum yalnız onu tanımıyormuşum gibi knuşuyorum gülüşüyoruz falan.sonra adımı söylüyor bende aa şeyma senmiydin diyorum.sonrada okuldan çıkıp evime doğru gidiyorum.
Rüyamı yorumlarsan sevinirim canım
inanki o sonucu gördüğüm anda hemen buraya yazıcam ve eşime büyük sürpriz olcak eşime
Amin..Allah sizden de razı olsun..Ay inşaallah olur.. Güzel haberlerini bekliyoruz..
Az sabır , elbet o müjdeyi yakalayanlardan olursun..Yeter ki, iste ve inancını hiç ama hiç kaybetme..[/QUO.
s.a birsen hanımcım ben yine dün gece rüya gördüm acele cevaplarsan çok mutlu olcam benm arkadaşım var yeni bebeği oldu rüyamda onun annesi ve babası yanyana duruyolar ve önlerine seccade sarmışlar seccade pembe ve aynı kız battaniyesi gibi kurdeleli ve süslüydü bende yanklarındaydım öyle güzeldiki seccade nedir nolur bekliyorum
s.a birsen hanımcım ben yine dün gece rüya gördüm acele cevaplarsan çok mutlu olcam benm arkadaşım var yeni bebeği oldu rüyamda onun annesi ve babası yanyana duruyolar ve önlerine seccade sarmışlar seccade pembe ve aynı kız battaniyesi gibi kurdeleli ve süslüydü bende yanklarındaydım öyle güzeldiki seccade nedir nolur bekliyorum hemen
Hayır olsun..Kusuruma bakmayın, geç gördüm sanırım.. O anne babası yaşıyor mu arkadaşınızın ?..Birde cinsiyeti ne bebeğinin normal hayatta ?..
Bir eski sevgili vakası daha ne yazık ki. :S İçimi kararttı çok. :/
Rüyamda bizim olduğumuz şehre gelmiş, ki biz şimdi olduğumuz şehirden başka yerde ve başka bir evdeymişiz. Yani onunla görüştüğümüz yer gerçekte bizim buralara hiç benzemiyor. Onu ağırlamışız, o da gideceği gün annem ve benim karşıma geçmiş bize teşekkür ediyor. Artık kendi yaşadığı şehre dönecekmiş çünkü. Gitmeden hemen önce anneme ortası boş bir demet mavi gül veriyor. Dallarından yanlara doğru düşüyor güller, çünkü orta kısmında gül yoktu. Bana ise bir tane dalı kırık mavi gül uzatıyor. Annem 'alma kızım, at onu yere' diyor ama ben 'babane' deyip elimde tutuyorum gülü. Annem de 'ne yaparsan yap, kendin bilirsin' der gibi bakıyor bana ve önemsemiyor pek artık. Sonra bu gül elimde krem rengi gonca bir güle dönüşüyor. 'Aaaa nasıl oldu bu şimdi' diyorum. Annem de görüyor. Sonra yine mavi gül oluyor, ardından yine gonca gül... Bu şekilde devam etti bir kaç kez. Sonunda bana sarıldı ve yanımızdan ayrıldı. Yaşadığı şehre dönmeden önce de bir düğüne gidecekmiş. Ben de onu son kez görebilmek için annemle o düğüne gidiyorum. Maslar hazırlanmış, dans ediliyor, bir şeyler yiyilip içiliyor vs. Benim gözlerim ise sadece onu arıyor bir kez daha görebilmek için. Arkadan görebiliyorum çabalarım sonucu. Meyve suyu içmeye başlıyorum beni farketsin istiyorum ama farketmiyor. Hiç bakmıyor bana doğru. :S
iyigeceler arkadaşlar bende rüya gördüm bitlenmişim rüyamda ne anlama geliyo acaba bilen varmı..geçen gün kkda bitle ilgili bişiy okumuştum etkilenmiştim bilnç altımamı yerleşti naptı acaba
bildiğim kadarıyla yani ben bit gördüğümde mutlaka bereket oluyo ve para geliyo
birsenciğim benim rüyada gördüğüm kişiler sağ ve arkadaşımın bebeği kızHayır olsun..Evet aynen öyle işte. Bereketli ve bol kazançlar oluyor bu rüya görülünce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?