Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

birsen hanımm banada cevap nolur birinci rüyamda kelimde 4 büyük yumurta vardı ikincide yine yumurta gördüm.birde koluma adana burması takmışım yorum nolurrrrrrrrrr

kar gördüm rüyamda,baya kış vardı,biz arkadaşlarla kalabalığız başkaları da var yürüyüşe çıkmışız,dağ yürüyüşü gibi sanki,ben çok üşüyorum bi yerde dinlenip sonra tekrar yürümeye başlıyoruz.yolda park etmiş beyaz bi araba görüyorum,içinden şu an görüşmediğim biri çıkıyo,yanındada bi arkadaşı varmış tanımıyorum bana çay veriyolar,iç ısınırsın diyolar,bu arada biz sohbet ederken birlikte yürüdüğümüz arkadaşlarda yürümeye devam ediyolar.tekrar dönüşe geçtiklerinde bende bana çay veren adamın yanından ayrılıp onlarla dönüyorum:26:

Ayy bu gece rüyamda 2-3 şişe kan veriyordum...Tabii ben normal hayatta kandan bayılan biriyken

bu nasıl yorumlanıyor merak ettim bilen var mı?

kızlar benim rüyamı da yorumlar mısınız?

rüyamda iş yerinden bir kaç arkadaş geziye gitmişiz ama bu arkadaşlar erkek yemyeşil bir yerdeyiz hatta çeşmelerin yanında oturuyoruz o arkadaşlardan birisi bana diyor ki sen face neden kapattın doğruyu söyle diyor bende eski sevgilimden haber almamak için diyorum bana boşver falan diyor sonra bir tane tepe gibi bir yer var oraya çıkıyoruz ama tepenin altında dupduru bir göl o kadar güzel ki rüyamda bile şaşırıyorum gölün yanına iniyoruz arkadaşlardan bir tanesi sudan içmeye çalışıyor bende bu su derin düşeriz çok yaklaşmayın diyorum o sırada bir çocuk bisikletiyle sudan geçiyor bende derin değilmiş diyorum hadi sende yürü diyorlar suda yürümeye çalışıyorum bende ama o sırada su bulanıyor mu tam hatırlamıyorum kızlar ne olur bunu yorumlayın çok merak ediyorum...

rüyamda; yanımda birisi var.erkek.ama kim olduğunu hatırlamıyorum.bir tepeye çıkıyoruz ,dik bir tepe.yani yürümeye kalksam hemen asagı dogru yuvarlanıcam,oturuyorum bir kayanın üzerine ve de gece.karanlık her yer.birden gökyüzüne bakıyorum,milyarlarca yıldız görüyorum hemen gözlerimi yere çeviriyorum.yanımda o kimliği meçhul kişiye "korkuyorum yıldızlara bakmaktan:18:,ölücem ben(?)" diyorum.
sonrada uyanıyorum.

bu ne demek oluyor kızlar?yorumlar mısınız?

kimse yok muu rüyamı yorumlayacak

Birinci rüyanın yorumunu sana özelden atmıştım..Aynı duygu rüyanın delaleti..Bence dikkate almalın..

Ev alıyorsun ınsaallah.. :) O rahatsızlık ise huzur olsun. :)

banada cevap nolur birinci rüyamda kelimde 4 büyük yumurta vardı ikincide yine yumurta gördüm.birde koluma adana burması takmışım yorum nolurrrrrrrrrr

Sık giremediğim için geciktirdim sanırım..

Rüyada yumurta görmek, istiyor musunuz bilemiyorum ama bebek müjdesine delalettir..

Ya birkaç denemeniz olur tedavi anlamda bu konuda, ya da birden fazla bebeğe delalettir.. Adana burmasını tanımıyorum ama sanırım kalın bileziktir.. Altın bilezik takmak, istediğiniz bir konu hakkında bir para sıkışması yaşıyorsunuz , bu durumun biteceğine delalettir..

Hangisi hayırlısıysa o olsun hakkınızda..

Hayır olsun ınşaallah..Bu rüya sevince delalettir.. Bağırmadan ağlamanız ise yersiz kuşkuya delalettir.. Kıskanılmaya değmez yani. :)

Ben de yanağımın sağ tarafında kırmızı benekler olduğunu gördüm bugün.
Bu ne demek olabilir? :26:
Sadece sağ tarafında vardı kırmızılıklar.
Görünce çok şaşırdım, aniden çıkmıştı o kırmızı şeyler.

Anladıı ben Birsen82
İnşallah..Tüm söylediklerin için..
O kişi içinde birisine bağış yapacağım.
Hadi bakalım..Sende vesile oldun canım sağol.

ben birsuru timsah gordum...... buyuk kucuk. boyle ormana yakin bir evdeyiz. o timsahlari salmislar etfata sonrada topluyorlar...nedemek olabilirki???

bide 3 tane hamambocegi. biri buyuk biri orta biride kucuk. simdi tam hatirlamiyorum kimdi ama ailemden birnin suratindaydilar

Son düzenleme:

Hayır olsun inşaallah.. Hayatımda gördüğüm en karışık rüya..İki üç defa okudum.. :)

Şunu anladım rüyanızdan; bir tercihiniz olmuş geçmişte bu tercihi kendi elinizle olumsuz hale çevirmişsiniz.. Güzel bir durumdayken olumsuz hale gelmesi sizden dolayı olsada bu duruma üzülüyorsunuz..Geriye dönüş isteği var sanki burayı anlamadım ama bu durum geri dönüşü olmayan bir hale girmiş.

Bir kontağı rüyaya görme kurmamanız bile gerekiyor, çünkü sonu hüzün oluyor..

Karmaşık duygularınızdan kurtulmanız gerekiyor sanırım, daha uzağınızı görebilmeniz için..

Hayır olsun inşaallah.. Size bir yardımı olacak bu kişinin..Bir konuda sizinle iletişime geçecek, sevineceğiniz ve karışacagınız bir durum olacak.. Yalnız bu kişinin yorumlayamadığım bir durumu var ya evli ya da geçmişten gelen derin bir ilişkisi olmuş..Burayı tam anlamadım..

Hayır olsun inşaallah.. Rüyada kendi yanağınızı görmek, ferahlık ve bolluğa delalettir.Bu yanakta kızarıklık, benekler görmek ise rütbe yüksekliğine delalettir..

rüyamda bir erkek görüyorum annem ben ve o bir yerde oturuyoruz erkeğin öyle bir saçı var ki bildiğin bülbül yuvası saçları gür ve kıvırcık böyle bir saç görmedim

Hayır olsun inşaallah.. Rüyada uzun saç görmek muradınıza ermenize delalettir..

çok tesekkür ederim rüyamı yorumladıgın için hayır o kişi evli degil bekar ...bir de Birsen benim için çok önemli bir konuda sana sormak istiyorum ...belki batıl gelebilir size ama bizde ilk kez kaldıgımız evlerde yastıgın altına anahtar konulursa kiminle evlenecegini görebilirsin derlerdi...ben de ilk kez teyzemlerin yeni evinde kaldım dün gece denemek istedim...rüyamda bir binanın üst katına çıkıyorum koşarak üst katına geldigim zaman zile basıyorum kapı açılıyor ben de içeriye giriyorum ofis tarzında bir yer sonra bu ofis birden gemiye dönüşüyor gemi yüzmeye baslıyor bizim burdan kurtulmamız gerekiyor kaçmamız gerekiyor deniliyor biz dalgalı denizde kocaman bir gemide yolculuk yapıyoruz böyle bir rüya gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…