- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.601
Ah Birsen.Geçti mi kızgınlığınız?
Ben neden kızdığımı dile getirmiştim yukarıdaki yorumumda.. İyi geceler.
kızlar benim rüyamı da yorumlar mısınız?
rüyamda iş yerinden bir kaç arkadaş geziye gitmişiz ama bu arkadaşlar erkek yemyeşil bir yerdeyiz hatta çeşmelerin yanında oturuyoruz o arkadaşlardan birisi bana diyor ki sen face neden kapattın doğruyu söyle diyor bende eski sevgilimden haber almamak için diyorum bana boşver falan diyor sonra bir tane tepe gibi bir yer var oraya çıkıyoruz ama tepenin altında dupduru bir göl o kadar güzel ki rüyamda bile şaşırıyorum gölün yanına iniyoruz arkadaşlardan bir tanesi sudan içmeye çalışıyor bende bu su derin düşeriz çok yaklaşmayın diyorum o sırada bir çocuk bisikletiyle sudan geçiyor bende derin değilmiş diyorum hadi sende yürü diyorlar suda yürümeye çalışıyorum bende ama o sırada su bulanıyor mu tam hatırlamıyorum kızlar ne olur bunu yorumlayın çok merak ediyorum...
Birsen82;
Ölü bir kişinin rüyada elini uzatıp tutması ne anlama gelir?
Dediğim kişi elini uzatmıştı bana doğru hasta yatağında..
Eli böyle esmer kararmıştı.Bende elinden tuttum
Allah nurlar içinde yatırsın İnşAllah..
Sürekli hüzünlü görüyorum o yakınımı.
Hiç gülmüyor çok üzgün..
Birde rüyamda ikidir çok güzel evlerin içindeyim.
Böyle ferah bir ev..Orda bile eşimin ailesinden rahatsızlık duyuyorum ama:)
Hissettim o sıkıntıyıda..
banada cevap nolur birinci rüyamda kelimde 4 büyük yumurta vardı ikincide yine yumurta gördüm.birde koluma adana burması takmışım yorum nolurrrrrrrrrr
Kızlarr rüyamda feci derecede ağlıyodum hıçkıra hıçkıra ama bagırmıyodum sessizce ağlıyodum. Sebebide sevgilimin bi kızın yanında konuştuğunu görmekti . Ve o kızı gerçek hayattada sevmiyorum/kıskanıyorum.. Yorumlarsanız çok sevirimm
bu sabah 6-7 sıraları bir rüya gördüm petshopa gidip hamster alıyordum kendime baya büyükçe bir şeydi elime alıyordum sımsıkı tutmasam kaçıcak ama biraz korka korka tutuyorum sonra birden evde görüyorum kendimi yanımda da bir kız arkadaşım var.hamsterda balık sanki baya su dolu fanusun içinde yüzüyor şeklini değişmiş kaygan bir yapıdaydı.ekmek parçacıkları atıyorum ona yesin diye.hem ekmekleri yiyor hemde suyun üstündeki köpükleri baloncukları yiyordu.sonra tvde gördüğüm bir kadın küçücük olmuş suyun içinde beni kurtarın gibisinden yardım istiyordu.bu arada bu hamster öldürücü bir hayvanmış ve kadına geçiyordu bu öldürme şeysi.sonra bu kadın fanustan bir şeklde çıkıyor ve yerde yatıyor.titreme gibi bir şey oluyor ve şekil değiştiriyor ve benim adeta nefret ettiğim matematik hocama dönüşüyordu.matematik hocamda bizim yanımızda beliriyor birden gülümseyerek bakıyor öyle.neyse sonra yerden kalkıyor hocama benzeyen insan ve arkadaşımla beni öldürmek için yanımıza doğru geliyordu.bende üstmdekini biraz yırtıp onun üzerine doğru sarmaya çalıştm biraz oyalansın ende rahatça hamsterı öldürüp bunlardan kurtulalım diye.burada da uyandım ve çook merak ediyorum ne bu rüyanın anlamını.lütfeen yorumlarmısınız
Birsen 82 rüyamı yorumlarmısın çok tskler ;
Çok yakından tanıdıgım,sürekli gördügüm bir erkegi sürekli rüyamda görüyorum ilk rüyamda onun arabasındayım kucagımda 1 yasında bebek var o benim bebegim ama o da babası gibi davranıo sonra benim bebegimi kaçırıolar sonra buluyoruz herkes çok seviniyor bu 1.rüyamdı...
2.rüyam da bizim evdeyiz kardesimle o bilgisayarda yarıs yapıolar ben de uyumaya çalısıorum sonra beni öperek uyandırıo elimi tutuo hep ben senin yanındayım dio sonra ikimiz bir evin içerisindeyiz ama ben neden bu kişiyi görüyorum onu anlayamıyorum?
Ben de yanağımın sağ tarafında kırmızı benekler olduğunu gördüm bugün.
Bu ne demek olabilir? :26:
Sadece sağ tarafında vardı kırmızılıklar.
Görünce çok şaşırdım, aniden çıkmıştı o kırmızı şeyler.
rüyamda bir erkek görüyorum annem ben ve o bir yerde oturuyoruz erkeğin öyle bir saçı var ki bildiğin bülbül yuvasısaçları gür ve kıvırcık böyle bir saç görmedim
Hayır olsun inşaallah.. Size bir yardımı olacak bu kişinin..Bir konuda sizinle iletişime geçecek, sevineceğiniz ve karışacagınız bir durum olacak.. Yalnız bu kişinin yorumlayamadığım bir durumu var ya evli ya da geçmişten gelen derin bir ilişkisi olmuş..Burayı tam anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?