Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Hayır olsun inşaallah..

Enteresandan öte çok güzel ve ferah bir rüya..

Patlıcan görmek zahmetle gelen güzel rızka yahut murata delalettir.. Bunu yemek ise bu rızkın hayır getirecegıne delalettir..

Dans etmek sevinçli habere, havuz içerisinde ki yeşil su, durgun bir döneme gireceğinizi, küçük bir sıkıntıyla yeniden ferah bulacagınızı gösterir..

Hayır olsun ınsaallah..Rüyanıza göre H.böceği ve timsah, kötü niyet ve kötü söze delalettir.. Fakat size büyük çapta zararları dokunmuyor.. Bir dönem ortaya çıkacak fakat ferahlıkla kurtulacaksınız..

Kaptanla evlenicen sen

insaallah Allah razi olsun yorumun icin

benimde vardı:26:

Bekar ise derin bir kalp acısı var. :)

Biraz çetrefilli bir dönem atlatacaksınız.. Fakat bu hızla iyiye dönüyor, hem iş, hem aşk, hemde hane olarak büyük ferahlıklar yaşıyorsunuz..

Şu çok yakın zamanda bir konu hakkında bir karar vermeniz istenecek, fakat sizin kararınız olumsuz olacak..Bu olumsuz kararın ardından çok mutlu olacagınız güzel bir istişare gelecek..Kararınız olumlu oluyor.

Hane içinde bir düğün görünüyor.. Yalnız bu düğünü olacak kişi şuan bulunduğu yerden uzağa gidecek.. Gemiye dönüşmesi buna delalet.

Birazcık oluyor ama gene sıkıntısını yaşamıştım:)
Kayınvalidemin elinde hafif kanlı et çiğ et vardı.
Böyle ona bakıyorum elindeki kanlı biftek etini görüyorum.
Sonra mutfak lavabomun içinde afedersiniz dışkı birikmiş
Eşim onları alıyor atıyor oradan:85:
Çok sıkıldım o rüyayı görürken:95:

Agzın kalbine yüregine saglık ben nişanlıyım nişanlım da ist'da ben de ist'a gelin gidecegim ...iş hayatım biraz sıkıntılı bu aralar inş onu da atlatıp yoluna koyarım herseyi tskler

Hayır olsun ınsaallah.. Kar görmek; sonu hayır olan bir işin tamamlanmasına, kalabalık; eski dost buluşmalarına, araba; uzak bir yere yolculuğa, görmediğiniz birini görmek; geçmişten gelen bir konunun tekrar gündeme gelmesi, çay içmek ise güzel sohbetlere delalettir..

Ayy bu gece rüyamda 2-3 şişe kan veriyordum...Tabii ben normal hayatta kandan bayılan biriyken

bu nasıl yorumlanıyor merak ettim bilen var mı?

Hayır olsun inşaallah..Kan rüyalarının hükmü yoktur. Fakat şişeyi görüyorsanız eğer , uzun zamandır beklediğiniz haberden iyi bir sonuç alıyorsunuz..

Canımm ağzına,yüreğine sağlık çok teşekkür ediyorum yorumladığın için:)) Çokta şaşırdım yaşadıklarımı söyledin bana:))))

teşekkür ederim cnm

Hayır olsun ınşaallah.. Kan rüyalarının hükmü yoktur..

Dışkı v.s bu tür rüyalar para ve zenginliğe delalettir..Bunu alıp atması ise azıcıcık para kaybetmesi ya da sizin istemediğiniz şekilde harcamasına delalet..

Tekrar tekrar baktım; fakat arada kaçırdığım rüya olmuşsa kusuruma bakmayın, arada çalışıyorum çünkü..

Tekrar alıntı yapıp yollarsanız görmemi sağlarsınız..

ağzına sağlık inşaallah bebektir çünkü bu ay çok istiyorum 4 günüm var ve test yapsam çıkarmı bilmiyorum çatladım yaaa ne diyeyim yorum bana öyle güzel geldiki rabbim gönlünde ne varsa versin inşaallah allah razı olsun canımmm

Amin..Allah sizden de razı olsun..Ay inşaallah olur.. Güzel haberlerini bekliyoruz..

Az sabır , elbet o müjdeyi yakalayanlardan olursun..Yeter ki, iste ve inancını hiç ama hiç kaybetme..

Amin..Allah sizden de razı olsun..Ay inşaallah olur.. Güzel haberlerini bekliyoruz..

Az sabır , elbet o müjdeyi yakalayanlardan olursun..Yeter ki, iste ve inancını hiç ama hiç kaybetme..

inanki o sonucu gördüğüm anda hemen buraya yazıcam ve eşime büyük sürpriz olcak eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…