Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

konuyu görünce sevindim, belki bi anlam bulabiliriz diye...

benim ara ara gördüğüm bişey var. yani bi rüyayı tamamen aynı şekilde görmüyorum da, şöyle,

dün gece gördüğüm rüyada dar bi binanın merdivenlerindeyim. alt katı kafe, üst katı kuaförmüş. ben kuaföre gitmek istiyorum ama çok erken gitmişim, daha açmamışlar. kafedekiler beni görüp içeri davet ediyorlar beklerken oturmam için. yalnız bu kafenin ve kuaförün kapıları çok ufak. yani normal kapı gibi değil. önce kollarımı uzatıp üst kısmımı sokuyorum, ondan sonra bacaklarımı alıyorum içeri.

rüyalarımda ara ara gördüğüm bu işte. evimiz dubleks. bazı rüyalarda da merdivenin çok daraldığını görüyorum. yani aşağı inmek isterken bakıyorum, geçiş yok gibi gözüküyor. iyice yaklaşıp elimi kolumu sokuyorum, öyle geçiyorum içinden. rüyamda bunu normal karşılıyorum tabii ama bu geçişler aslında bana sıkıntı veriyor. sabah uyandığımda da aklıma bu takıldı.
nasıl bir anlamı vardır acaba...?

Hayır olsun.. Annenizin rüyası kötü değil ki , ayrılığa delalet değildir bu rüya, bir konuda ufak bir münakaşaya delalettir.. Yani bir konuda fikir ayrılığı yaşayacaksınız..
çok sağolun, içimi rahatlattınız, inşallah o fikir ayrılığı da kısa sürer :13:

Hayır olsun inşaallah..

Sizin için iyi olmayan bir konuda ısrar etmenize, mücadele etmenize delalettir rüyanız..

merhabalar herkese kızlar,bugün rüyamda benim parmağımı deve ısırıyodu ve çok korktum.sonra kovalamaya başladı..baktım anlamına ama hiç açıklayıcı bişey yoktu... bilen varsa lütfen yorumlasın çok tesekkür şimdiden:))

Hayır olsun..Deve görmek, onlarca güzel şekilde yorumlanır rüyalarda.

Sizin rüyanızda göre ; eğer evliyseniz çocuga, eğer evli değilseniz hızlı şekilde gelişecek çok hayırlı bir düğüne..

Birde o yılın bolluk ve bereketli geçmesine işarettir..

Sizi ısırması ve kovalaması ise ; bunun beklenmeyecek kadar yakın zamanda olmasıdır..

çok heycanlandım şimdii:))çok teşekkürler hayırlısı olsunn....

Süpersin canım. İçime su serptin gerçekten. Çooook teşekkür ederim, eline ağzına yüreğine sağlık...

rüyamda almanyaya gitmişim,elimde sözlük alışveriş merkezindeyim,hem yaşamaya gitmişim oaraya hem dil öğrenmeye sanırım.insanlara laf anlatmaya çalışıyorum sözlükten bakıp bakıp,o ara anneme ulaşmaya çalışıyorum telefonla ama yurtdışında olduğum için ulaşamıyorum bi türlü,sora bi avizeciye giriyorum,annemi tekrar arıyorum düşüyo bu kez telefon.anneme diyorum ki;burda çok güzel avizeler var çok değişik,alcaktık ya zaten ben burdan alıyım nası bişey olsun diyorum.annemde kendi odan için al alcaksan diyo,bende beğeniyorum bi tane.sora türkiyedede şubesi olan bi giyim mağazasına giriyorum.kotlar var 80-90 euro yazıyo etiketindeadam diyo ki bana biz burda imal ettiğimz için daha ucuz türkiyede pahalı satıyoruz diyo,bende hayır yaa türkiyede bu kadar pahalı satmıyobu mağaza diyorum.o ara türkiyeye geliyorum bakıyorum gerçektende türkiyede daha pahalıymış,adam haklıymış ya falan diyorum
anneme anlattım sabah,o da bende dün kendimi japonyada gördüm dedimjaponlarla kavga ediyomuş,sora bi adam yardım etmiş, iyi bu adam bana destek olur bari burda diyomuş
almanyaya hiç gitmedim,gitme gbi bi niyetimde yok,eş dost da yok zaten,daha öncede almanyada görmüştüm kendimi,yine birileri bana almanca öğretiyodu.bugünde görünce merak ettim,yorumlar mısın birsen

merhaba, annem dün gece bir rüya görmüş, yorumlarsanız çok sevinirim
öncelikle ön bi bilgi vereyim: annemle babam 18 yıldır ayrılar, ben 2 yaşımdan beri babamla görüşmüyorum, daha doğrusu her yolu denememe rağmen o benimle görüşmüyor, maddi manevi ilgi yok, yüzünü hiç görmedim, tanımıyorum
annem rüyasında onu görmüş, o bizi annemle kendi evine çağırmış, biz gitmişiz, bana merhaba ben x demiş, ben de ben sedef demişim, sonra oturmuşuz, biz annemle ona bakıyomuşuz ama onun yüzü hep yerdeymiş, boynu eğikmiş. ben neden öylesin baba demişim. o da sana yaptığım hatalardan dolayı senden çok utanıyorum, yüzüne bakamıyorum, çok eziliyorum demiş
rüya bu kadar..
yani rüyamda görsem inanmam diyeceğim bişeyi görmüş annem

Birsen82;
Ben üst üste rüya yorumlattım sana arkadaşım bir sakıncası var mı bilmiyorum.Hani sınırı aşmak istemem.
Ben genede yazayım rüyamı belki müsait olunca yorumlarsın.

Benim çok sevdiğim iki küçük kız kardeşler var.Çok tatlıdırlar iki kardeş.
Onların eski evine gidiyorum.Şu anda taşındılar o evden neyse,
Wc dde buluyorum kendimi bi anda.Wc küçük dardı çıktım hemen oradan.
Sonra o iki kıza ekmek arası yiyecek alıyorum falan,onlarla ilgileniyorum.
Acıkmışlar daha doğrusu..Çok anlamlı bir rüya değil ama belki içinden bir anlam çıkar..
Teşekkürler.

Ben de rüyamda puzzle yapmıştım. Kocaman bir puzzleı tek başıma yapıp bitirmişim.
Çok şaşırdım kendime onu yalnız yapabildiğim için; çünkü puzzle yapmak kolay bir iş değil benim için. :)) Ortaya çıkan tablo bir erkek suratıydı.
Ama tam anlamıyla nasıl bir yüzdü hatırlamıyorum.
Sonra da anneme gösterdim yine şaşkın bir ifadeyle bak bunu ben yaptım diyerek. :))

Hayır olsun inşaallah.. Rüyanız iki şeye delalet; birincisi size çok iyi gelecek bir iş,ikincisi ; evlenip boşanan bir kişinin yeniden bir hayat kurmasına delalettir.

Hayır olsun inşaallah.. Çok yakında babanız sizinle iletişime geçecek..Rüyanızın yorumu aynı olduğu gibi.Babanız size karşı bir mahçubiyet hissedecek, sağlık durumunda ufak bir problem yaşayacak.

Hiç sakıncası yok tabııkı.. Burada olduğum, vakit bulduğum sürece elimden geldiğince yorumlarım..

Hayır olsun inşaallah.. Bu rüyanızı okuyunca, size özelden yazdığım kişiler geldi aklıma nedense.. Yardımla ilgili, hatırladınız mı ? Bence bunlar onunla ilgili..

Hayır olsun.. Çok istediğiniz bir konuya, adım adım zaferle ulaşacaksınız.. Annenize bunu söylemeniz ise bu zafer konusunda annenizin olumlu yönde onayı olacak..

o özelden yazdığınız kişilerden biri benim ay o 2 kıza yiyecek vermesi falan benziyor rüyama

inşallah ilk yazdığındır cnm,evlenip boşanan biri yok şuan için,gelecekte evlenip boşanacak biri mi acaba?

Yok şuanda ki bir durum bu.. Çevrenizde, ciddi bir nişan atlatanda olabilir bu.. Bilmiyorum kim ama işte bu kişinin iyi bir evliliği görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…