- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.721
Birsen82
Merhaba
Rüyamda duvara asılı ve sallanan bir poşet pirinç gördüm:44:
O pirinçler babanneme ait miş.
Bu ara bazı hesap işleride vardı kadıncağazın.
Hayırlı birşey sanırım bu pirinçler.
yine o rüyamda..
elime bir kagıt alıyorum beyaz ve üzerinde ... partisi ... milletvekili adı (onun ad) soyadı var kase gibi ve üzerinde imza ve kırmızı mühür görüyorum adının soyadının üzerine atılmıs imza ki onun imzasıymıs bu imza diyorum ki kendi kendime allah allah milletvekilliğine adaylıgını koymayacaktı ama benden habersiz mi yaptı bunu diyorum ve uyanıyorum .. tuhaf :))
ardında uyuyorum yine ve dislerimi fırcaladıgımı görüyorum aynaya bakıyorum o kadar düzgün ve beyazlar ki harika olmus diyorum bu dis macunun adı ne acaba ben hep bunu kullanayum adete pırıl pırıl parlıyorlar ..
esimin gordugu bir ruyayi anlatmak istiyorum.Esim ruyasinda oglumla beraber bir yangindan kaciyomus ve sonunda bir duvardan atlayarak yangindan kurtuluyolarmis.Arkasina baktiginda koca sehrin yandigini gormus.(bi tane daha var onuda anlatayim yine esimin gordugu bir ruya)Esim ruyasinda siyah golge seklinde sapkali bir adamin kendisine dogru geldigini gormus.Siyah golgeden kacmak icin pencereden atlayip bir ormana dusmus ama bisey olmamis.adamdan kurtulmus.(yorumlarsan sevinirim Birsencim tskler...
Hayır olsun..Birinci rüyayı yorumlayamadım. :)
İkinci rüyada ise ; diş hayırlı ve mutlu bir ömre delalettir.. Bu günlerde hayatınızla ilgili önemli olan olumlu yönde bir karar vereceksiniz.
selam ben rüyamda felak ve nas sureleriyle ilgili bir şey gördüm tam hatırlayamıyorum ama sanırım içimden okuyodum rüyamda
rüyamda arabayla gidiyoruz,önümde bi kamyonet gibi bişi var,bakıyorum içine eski erkek arkadaşımnese sonra yoluma devam edip gidiyorum babamın işyerine.bakıyorum kapıya bi araba parketmiş,o araba.kapıdan şöyle çaktırmadan bakıyorum içinde mi acaba diye,ama içinde değil,yan tarafa çıkmış beni görüyo. beni sevdiğine tekrar birlikte olmak istediğine dair bişiler söylüyo tam hatırlamıyorum ama inanmıyorum ben.biz ayrılalı kaç sene oldu hiç arayıp sormadın şimdi tesadüfen gördün diye bişiler olacağını mı zannediyosun diyorum,kızıyorum
sora başka bi rüyaya geçiyo.askere gidecekmiş bu.arkadaşları var asker uğurlaması gibi bişey.bende varım.ama bu sefer o kadar sert değilim.normal bi şekilde konuşuyorz.onun bilgisayarında benm fotoğraflarımı görüyorum,bide ses kaydı var.bu pcyide yanında götürcek misin diyorum.içimden düşünüyorum iyi diyorum silmeyim de fotoları bakar orda yazık falan diyorum
Hayır olsun inşaallah..Bilinç altı rüyalarından biri..Rüyanın bir hükmü yok.
Rüyamda annemi görüyorum.Telefon ediyor bana.Telefonda da ağlıyor. Bizim bir akraba ile Eminönüne gitmiş diyorki ordan biyere uğradım senin ve benim devlete 48 milyar borcumuz varmış diyor nasıl ağlıyor ama orda da tık diye uyandım.
Zaten yarı uyur uyanık gibiydim kalkıcaktım sabah 7de gördüm bu rüyayı ama nasıl sıçramışım 48 milyarı duyunca bide annem çok ağlıyoduu
merhabalar herkese,dün çok tuhaf rüyamda en yakın arkadasımla inanılmaz kavga ediyorduk,birbirimize hakaretler ediyorduk.birbirimizin kafasına meyvesuyu döküyorduk.bir diğer arkadasımızda bizi ayırmaya çalışıyordu.sizce yorumu ne olabilir??
Bi sınava girecekmişim. sınava annem ve babamla gidecekmişim ama bir türlü gidemiyoruz.. annem oyalanıyor sürekli. başka şeylerle uğraşıyor.12deymiş sınav.ben başlıyorum ağlamaya.zaten beni kimse düşünmüyor. hayatımı etkileyecek bu sınav diye.. sınavın başlamasına son beş dk kalıyor ve ben hala sınav yerine gidemiyorum..ve sürekli ağlıyorum. sonra kendi başıma gidiyorm. ben giderken babam arıyor beni.. beni alıp öyle gidecekmişiz.ama o da arabasız geliyor benim yanıma.araba nerde diyorum annende diyor.nasıl çabuk gidecez diyorum.gelecek bekleyelim diyor..ben daha çok ağlamaya başlıyorum.rüyamda ağlayarak uyandım..uyandığımda ağlamanın yorgunluğu vardı üzerimde.. sürekli ağladım rüyada.. Yorumlarsanız sevinirim
Birsen sana bir rüya daha soracagım;rüyamda hangi eve gidersem gideyim sürekli beni kediler kovalıyordu ben kediden kaçıyorum o da beni kovalıyordu ve etraftan sürekli minik büyük kediler çıkıyordu kapıyı kapatıyorum bu sefer de kapıyı tırmalıyorlardı yorumlarsan çok sevinirim tskler...
Bugün rüyamda bizim eski evdeymişiz. Yanımda bir kız ve bir erkek var. Tanımıyorum ikisini de. Evden çıkıp bir yere gidecekmişiz. Tam çıkarken bir bakıyorum tv uydusu açık. 'E ben bunu kapatmıştım' diyorum; 'nasıl oldu da açıldı yine.' Bir daha kapatıyorum onu. Sonra tam kapıdan çıkarken o iki kişi bana holümüzü gösteriyor 'baksana şu eşyalar buraya kadar gelmiş' diyerek. Bir bakıyorum ki holde bir piyano, birkaç başka eşya daha var. Yani bunlar kendi kendilerine hareket ederek oraya kadar gelmişler. Korkuyoruz, çok şaşırıyoruz. Ben 'hadi hemen çıkalım bu evden' diyorum; çıkıyoruz.
Ardından kendimi tek başıma gördüm. Bulutlu, kapalı bir havada yürüyorum, çok durgun ve sessizim, biraz da üzgün bir halim var. Yanımdan bir sürü insan geçip gidiyor. Özellikle de bir tane sarışın güzel bir kadın dikkatimi çekiyor, o da bana bakıyordu; hatta konuştuk sanırım. Yabancı insanlar da vardı çok. Türk değillermiş. Kocaman bir gemi varmış oraya kadar geliyorum epeyce yürüdükten sonra. Bu gemide de bir sürü insan var. Çok zengin insanlar, elit kesimden hepsi ve yine yabancılar çoğunluktaydı. Burada ne işim var, nerden geldim böyle zengin insanların içine diye düşünüyorum. Onların yanından geçip gidiyorum, denizi görüyorum. Deniz aşağıda kalmış, ona bakıyorum. Ve 'bari oraya kadar uçarak gideyim diyorum ve yerden havalanarak aşağı doğru giderken, biri diyor ki 'denize iniş yapabilirsin böyle giderek' ama ben denize girmek istemiyorum hava soğuktu çünkü, biraz da korktum tabi boğulurum diye dneize düşersem. Geminin alt kısmına iniyorum, yerler ıslak. denize bakıyordum öyle.
Bu rüyadan birkaç gün önce de çok lüks bir evde, çok zengin bir ailenin yanındaydım. Evlerinin etrafı camdan; her yeri görebiliyordum. Deniz kenarında bir evdi bu. Hava yine bu rüyamda olduğu gibi kapalı. Ben yine durgun, sessiz ve biraz üzgündüm. Karşımda oturan kadın kocamdan ayrılıyorum diyor bana; çok çok şaşırıyorum. Çünkü çok mutlu bir aile onlar. Sonra yine denize doğru bakıyordum evin camından.
Ne olabilir bunların anlamı? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?