- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.701
o özelden yazdığınız kişilerden biri benimay o 2 kıza yiyecek vermesi falan benziyor rüyama
Normal yaşamdada bu kadar sıcak biri misiniz ? Güzel bir enerjiniz var.
....
Yok.. Kendi bir rüyası vardı arkadaşın, işte o rüyanın yorumunu yapmıştık..Rüyasında ki kişiler ile ilgili bir yorum yapmıştık..Rüyasıyla bağlantılı diye düşündüm..
Evet benziyor rüyanıza.. :)
Hayır olsun inşaallah.. Çok yakında babanız sizinle iletişime geçecek..Rüyanızın yorumu aynı olduğu gibi.Babanız size karşı bir mahçubiyet hissedecek, sağlık durumunda ufak bir problem yaşayacak.
Yok şuanda ki bir durum bu.. Çevrenizde, ciddi bir nişan atlatanda olabilir bu.. Bilmiyorum kim ama işte bu kişinin iyi bir evliliği görünüyor.
Sevgili Birsen gordugum bir ruyayi ozel mesaj olarak gondermistim geldimi bilmiyorum.Bu ikinci ruya yorumu isteyisim.Cok olmuyorum demi
Özel mesaj yollarken 10 dk. beklemek zorunda kalıyorum..Bu yüzden sizin rüyanızı yollamak için süre bekliyorum. :) Sırayla yolladığım için , sizin ki sondan ikinci sırada. :)
Oncelikle merhaba =)
Eger vaktiniz olursa bende dun gece cok sacma bir ruya gordum onu yazmak istiyorum:97:
Universiteden cok yakin bir arkadasimin arkadasini gordum ruyamda.Ayni yatakdaydik bana sariliyordu ama ustumuz falan giyinikti sadece sariliyordu yani ve o bana sarilinca ben sevgili oldugumuzu anliyordum.Sonra kendimi tuhaf hissedip yataktan kalktim.. Elinde bir sigara gordum, Gercek hayatta sigara iciyor ama ben ruyamda sigara mi iciyorsun diye soruyorum, O da bu iliskimiz icin bir sorun yaratir mi diyor ben buna cevap vermedim .. gerisi baglantisiz ruyalar iste ama uyaninca kendimi cok tuhaf hissettim ..
Gordugum kisi benden 5 yas buyuk ve boyle hoslanma vs gibi bir durum soz konusu degil , hatta ayni sehirde yasiyoruz ama sadece arkadasim geldiginde 3'lu olarak bulusuyoruz. Normalde ne telefonla ne de baska sekilde gorustugum birisi degil.
Eger bir yorumu varsa tabii bunun simdiden tesekkurler :)
Merhabalar yıne ben farklı ruyayla burdayım :)
hayır olsun..
şimdi ben ve tanımadıgım birkaç kişi bır ofisteymısız bırını beklıyoruz, yuruyuse cıkıcakmısız. neyse oyalanıyoruz falan daha sonra 30 40 lı yaslarda kısa boylu bır amca gelıyor neselı sen sakrak bırı. benımle cok ılgılenıoo sankı yenı bırıymısım gıbı daha sonra ben tuvalete gıdıyorum kapıyı kapatıyorum o da arkamdan gelıoo hadı hazırlan der gıbı ve kapının delıgınden içeri bakıyo ama ben bişi yapmıyorum buna, sonra dısarı cıkınca soyluo ben senı gordum baktım dıye, cıkıyorum dısarı hala aldırıs etmıyorum adamı ama adamda arkamdan gelıo yıne ve bana gercekte ofıste olan arkadasımın alyansını ve altın gıbı kalın olan kol saatını bana takıyor senı boyle gorsunler falan dıyor anlamıyorum, cıkıyoruz bız yuruyuse patıka yol gıbı yollar arasında yuruyoruz bı taraf daglık, calılık falan bı taraf da ucurum gıbı orda kardesımde var yanımda, bende dıyorumkı kendı kendıme ya bunları çalarlarsa benden dıye dusunuyorum nıtekım yuruyus kalabalık tabıı bız kardesımle önden hzılı gııdyoruz benım elım cebımde falan dıger grup gerıden gelıo o sırada onumuzu 2 delıkanlı kesıyor eyvah dıyorum ben, gecemezsınız dıyolar ben elımı cıkarmıyorum cebımden hala neden falan dıye tartısıyoruz bız onlarla yok dıyor bana sarılıp opmen gerekıyor bır kız tarafından sevgı, sefkat beklıyorum tarzında bı laf edıyor ama anlamıyorum hiçbişi yapmıyorum tabı hala tartısıyoruz bız..
ordada uyandım ne demek acaba bıraz karısık ve alakasız ama merak edıyırum yınede :))
Hayır olsun..
Özel mesajdan atacagım cevabınızı.
Hayır olsun ınşaallah..Bu rüya sevince delalettir.. Bağırmadan ağlamanız ise yersiz kuşkuya delalettir.. Kıskanılmaya değmez yani. :)
Merhaba.. :)
Rüya genel itibariyle bir yorum taşımıyor. Fakat, sizin rüyanıza göre sigara ferahlık, sarılmak ise istediğiniz bir iş için destek alarak sonuca ulaşmaya dalettir..
Hayır olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?