- 29 Temmuz 2009
- 481
- 0
- 316
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
canım arkadaşın için bana biraz zaman ver henüz hiç bir şey his etmiyorum ya arkadaşını düşündüğümde nasıl anlatsam bilmiyorum ama hani hipnoza girer ya biri aynen öyle his ediyorum yani ne yaptığını o anda anlamıyor sonrada neden yaptım diye pişman oluyor ben şu anda bunları his ediyorum arkadaşınla yazışmadığım için o elektiriği alamıyorum benimde hislerim ancak konuştuğum kişiler ile ilgili daha net oluyor kusura bakma olurmu canımopuyorumnanaktan
evet dogru hissetmisin suanki vasiyeti öyle
sende haklisin senide zorladigim icin kusura bakma
ya abla ben tam bir körüm ben gercekten dün arkadasima sordum benim yüzümde gamze varmi diye oda bir cukur var elmacik kemiklerinin orda ama gamze diyemem dedi
sonra aksam esim gelince ona sordum gamzem varmi diye oda evet sag tarafina var dedi
özür dilerim benim kör gözümden anliyyamadimsempatiksalakcinni
Canım özeldeki resmi gördüm.bana biraz zaman ver yarın cevap vereceğim şu anda bişey hissetmiyorum.Çok şaşırıyorum ilk defa birinin resmini görünce hiçbişey hissedemedim.Arkadaşında çözemediğim bişey var önun için hemen cevap veremiyorum.yarın muhakkak cevabını veririm inşallah.çok öptüm opuyorumnanaktan
tamam canim cok sagol zorlama kendini
nezaman bisey hissedersen yaz
ben resmi kaldirabilirmiyim yoksa kalsinmi ?
canım şimdi kaldırma fotoğrafı ben mesaj yazıym sonra kaldır olur mu
Merhaba mahsumdeğiliz ben nazsevda nın kızıyım belirtmek istedimçok rüya görmem hatta hiç görmem kaydirigubbakcemile3 ama bazı şeyler sorabilirim anneme sorduğun gibi olur mu sempatiksalakcinni
arkadaş olarak ekledim kabul ederseniz resimlerim var orada.Annem benimle ilgili fazla bişey söleyemiyo sizinde hisleriniz çok kuvvetli benimle ilgili bişeyler hissederseniz özelden mesaj atarmısınız :kedi:
benim de rüyamı yorumlasanız olur mu?odamı temizlerken camı açıyorum açar açmaz bi tane masmavi muhabbet kuşu geldi odama girdi,ben de kafese kattım onu,tam temizliğe başlıcam camdan bi tane daha muhabbet kuşu bu sefer yeşil renkte,onu da kattım kafese,anneme haber vermeye gittim geldim bi baktım odam rengarenk muhabbet kuşlarıyla dolmuş hiç biride kaçmıyo.çok şaşırdım umarım hayıra çıkar...
merhaba bu rüyayi gecen hafta görmüstüm.rüyamda izindeyiz.ve tanimadigim bi evde cok kalabalik var kuran-i kerim okunuyor.evin balkonu varmis ben arada balkona cikyiorum.kayinvalidemler,kayinvalidemin akrabalari.kendi annemler filan var.ve görümcemlerde orada.görümcem bana bakiyor ama konusmadan yanimdan geciyor.biz esimle tatile gidecekmisiz,gidemiyoruz.(görümcemlerle aramaiz fazla iyi degil ve kayinvalidemin babasi cok rahatsiz.)
bir ara sürekli rüyamda hamile olduğumu ya da öldürüldüğümü görüyordum.
bu aralarda da ilk aşık olduğum çocuğu görüyorum. kendisini geçen sene kaybettik.
yorumlarınızı bekliyorum.
evet dogru hissetmisin suanki vasiyeti öyle
sende haklisin senide zorladigim icin kusura bakma
ya abla ben tam bir körüm ben gercekten dün arkadasima sordum benim yüzümde gamze varmi diye oda bir cukur var elmacik kemiklerinin orda ama gamze diyemem dedi
sonra aksam esim gelince ona sordum gamzem varmi diye oda evet sag tarafina var dedi
özür dilerim benim kör gözümden anliyyamadimsempatiksalakcinni
sana sadece şunu söyleyeyim arkadaşın çok iyi niyetli biri fazla verici üzülmüş ama üzmemiş kırılmış kırmamış çokkkk ama çokkkk ağlamış yaşadıkları onu çok yormuş şimdilik bunlar yarın yine konuşuruz canım[/
cok dogru gercektende öyle
abla bide onun evlilik icin sectigi kisiyle güzel bir gecim hissedebiliyormusun?süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?