Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

bir dua vermek istiyorum bu sitede dua bölümü bulamadim
buraya yaziyim dedim ihtiyaci olan okusun
bu duayi sabah okuyan aksama kadar bütün belalardan musibetlerden korunur ve kisiye yapilan hicbir büyü tutmaz
ama hergün yeniden okunmasi gerek

dua sudur

Türkçe okunuşu;

Bismillahillezi, la yedurru, me'asmihî, şey'un fil ardi, ve lâ fissemâ, ve huves-semîul Alîm.

Bu duanın anlamı:

Yüce Allah'in ismiyle hareket ederim. O yüce Allah ki, O'nun mübârek ismiyle hareket edildigi (O'nun ismi söylendigi) vakit, yerde ve gökte hiçbir sey okuyana zarar veremez. O yüce Allah, her seyi en iyi isiten ve en mükemmel bir sekilde bilendir.

abla sana özel mesaj atdim bi bakiver

Canım özeldeki resmi gördüm.bana biraz zaman ver yarın cevap vereceğim şu anda bişey hissetmiyorum.Çok şaşırıyorum ilk defa birinin resmini görünce hiçbişey hissedemedim.Arkadaşında çözemediğim bişey var önun için hemen cevap veremiyorum.yarın muhakkak cevabını veririm inşallah.çok öptüm opuyorumnanaktan

tamam canim cok sagol zorlama kendini
nezaman bisey hissedersen yaz
ben resmi kaldirabilirmiyim yoksa kalsinmi ?

benim de rüyamı yorumlasanız olur mu?odamı temizlerken camı açıyorum açar açmaz bi tane masmavi muhabbet kuşu geldi odama girdi,ben de kafese kattım onu,tam temizliğe başlıcam camdan bi tane daha muhabbet kuşu bu sefer yeşil renkte,onu da kattım kafese,anneme haber vermeye gittim geldim bi baktım odam rengarenk muhabbet kuşlarıyla dolmuş hiç biride kaçmıyo.çok şaşırdım umarım hayıra çıkar...

merhaba bu rüyayi gecen hafta görmüstüm.rüyamda izindeyiz.ve tanimadigim bi evde cok kalabalik var kuran-i kerim okunuyor.evin balkonu varmis ben arada balkona cikyiorum.kayinvalidemler,kayinvalidemin akrabalari.kendi annemler filan var.ve görümcemlerde orada.görümcem bana bakiyor ama konusmadan yanimdan geciyor.biz esimle tatile gidecekmisiz,gidemiyoruz.(görümcemlerle aramaiz fazla iyi degil ve kayinvalidemin babasi cok rahatsiz.)

Merhaba mahsumdeğiliz ben nazsevda nın kızıyım belirtmek istedim çok rüya görmem hatta hiç görmem kaydirigubbakcemile3 ama bazı şeyler sorabilirim anneme sorduğun gibi olur mu sempatiksalakcinni

arkadaş olarak ekledim kabul ederseniz resimlerim var orada.Annem benimle ilgili fazla bişey söleyemiyo sizinde hisleriniz çok kuvvetli benimle ilgili bişeyler hissederseniz özelden mesaj atarmısınız :kedi:

bir ara sürekli rüyamda hamile olduğumu ya da öldürüldüğümü görüyordum.

bu aralarda da ilk aşık olduğum çocuğu görüyorum. kendisini geçen sene kaybettik.

yorumlarınızı bekliyorum.

arkadaş olarak ekledim kabul ederseniz resimlerim var orada.Annem benimle ilgili fazla bişey söleyemiyo sizinde hisleriniz çok kuvvetli benimle ilgili bişeyler hissederseniz özelden mesaj atarmısınız :kedi:

canim resmini gördümde ben annen kadar iyi degilim bu konuda
suan hisslerim yok onlari kontrol edemiyorum malesef bir anlik geliyor ama sana söz hisslerimin yogun oldugu bir zamanda tekrar resmine bakip yorum yapcagim
ama nezman olur onu kestiremiyorum malesef
eyvahedigeldismileopuyorumnanaktan

canim saka yapiyorsun galibakaydirigubbakcemile3
ne demek rüyan coooookkkk hayirli
sen allahin sevdigi kullusun galiba
mükembel bir yügreyin var bunu hissediyorum
insallah cok iyi yerler geleceksin
sikintin varsa sabun gibi eriyim gidecek
kismetin acilacak cok kismetlisin ya ne diyim seni cok güzel seyler bekliyor süprizlere acik ol
sen kendini farkinda degilisin ama sende cevher var unutma bunu kaydirigubbakcemile2

canim yine Allah bilir Allah gecinden versin
ama sizin evde sanirsam yakinda mevlüt okuacak
:sinifsinif:

rüyada hamilelik sikintidir dogum yapmak sikintii atmaktir

Allah rahmet eylesin ilk askini görmüssün
senden dua istiyordur belki

ama sunuda diyim gecmisteki bazi olaylar yine gündeme gelecekakannehir

sana sadece şunu söyleyeyim arkadaşın çok iyi niyetli biri fazla verici üzülmüş ama üzmemiş kırılmış kırmamış çokkkk ama çokkkk ağlamış yaşadıkları onu çok yormuş şimdilik bunlar yarın yine konuşuruz canım

günaydin,dün gece rüyamda kocaman bir kova vardi ama camdan,ici zeytin yag dolu iciydi,bende oglumunu bezlerini yani kirli bezlerini icine atiyorum zeytin yagin icine,sadece onu hatirliyorum simdilik :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…