Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Valla eger rüyallarin ciktigi oluyorsa dikat et evliliginde bir patirti atlatabilisin derim

yoksada genel yorumu BU;

bir haber alip sevineceksin
ve evliliginizde yeni bir heyecan yeni bir baslangis olacak derim

ayy canım Allah razı olsun , vallaha dogrudur hep iyi dusunuyorum ama oyle olmuyor..benneyaptımki

insallah hayırlısı olur , tekrar sagol canım , artık hep burdayım , ben her gece film gbii ruya goruyorum

Valla eger rüyallarin ciktigi oluyorsa dikat et evliliginde bir patirti atlatabilisin derim

yoksada genel yorumu BU;

bir haber alip sevineceksin
ve evliliginizde yeni bir heyecan yeni bir baslangis olacak derim

teşekkür ederim yorumun için. inşallah güzel şeyler olur. eşimle Allaha şükür şuanda bir sorunumuz yok ama sadece eve 3. bir kişiyi istiyoruz.

ayy canım Allah razı olsun , vallaha dogrudur hep iyi dusunuyorum ama oyle olmuyor..benneyaptımki

insallah hayırlısı olur , tekrar sagol canım , artık hep burdayım , ben her gece film gbii ruya goruyorum

yeni senaryolarinizi bekliyoruz
bidaki filmde görüsmek üzereşakkıdı

selamlar canım
rüyamda teyzem ..dayım. erkek kardeşim ..ablam..bir masada oturup çay içiyorduk..o kadar..
teşekkür şimdiden..

masum değiliz evlilik gibi bı durum yok,çıktığım hanı öle bi oluşumda yok,hiçbir kına daveti almadım,gitmedım,görmedımde,yanı kına ile ilgili hiçbir şey olmadı,geçen hafta elime kına yaktılar,yanı kına gecemmış,bir erkek gördüm,sence nedir?

Gunaydın kızlar..
rüyamda; nikahımı gördum damadın yüzünu hatrlamıyorum nikah memurunu göruyorum açıklık yüksek bi yerde nikahım kılıyormuş.. Yorumlarsan sevinirim canıma.s.

hayir olsun canim
yaksinda bir kismetin cikabilir zemuszem

bide bir kisi rüyasinda kina yakkildigini görürse ve kalkinca elleri kinali olursa diyiyorlarki 3 harfliler yakmis eyvahedigeldismile

ya kızlar bende bugün rüyamda parmak arası terlik giyiniyordum :)) rüyaya bak..bi de çok yakın bi arkadaşım var bodrum da yaşıyo ben bodrum a ona kalmaya gidiyorum rüyamda sabah kalkıyoruz bana sadece peynir veriyo peynir yiyorum aşkolsun ben oılsam sana mükellef bi kahvaltı hazırlardım o kadar yoldan geldim bi peynir veriyosun bana diyorum öylece uyandım zaten..nedir acaba?

Gunaydın kızlar..
rüyamda; nikahımı gördum damadın yüzünu hatrlamıyorum nikah memurunu göruyorum açıklık yüksek bi yerde nikahım kılıyormuş.. Yorumlarsan sevinirim canıma.s.

Askda ; iliski tazeleme,sevinc,talibin cikmasi,yeni bir ask

genel: basari,yükselme ,is anlasmasi,devlet kapisinda bir isin olumlu sonuclanmasi

hayir olsun canim
yaksinda bir kismetin cikabilir zemuszem

bide bir kisi rüyasinda kina yakkildigini görürse ve kalkinca elleri kinali olursa diyiyorlarki 3 harfliler yakmis eyvahedigeldismile

aa çok ilginç:))ama kız elimde yoktu kına,ama hoş bir çyakışlı gördüm,hiç tanımadığım bir erkekti,ve çok nettı rüyada,sağol bacım,

terlik giymek biraz sikintiyla yorumlanir hayirolsun

arkadasinin bir üzüntüsü kafasina taktigi bir problemi olabilir onla biraz daha ilgilenmen gerekirakannehir

bu aralar sürekli rüya görüyorum Allah hayırlara çıkarsın düşmanlarımla uğraşıyodum rüyamda ve hepsinin hakkından geliyodum eziyodum onları ahahha ben galip geliyodum bu ne demek arkadaşım

selam kızlar ruyamı yorumlarmısınız cok rıca edıyorum
3 gun once ruyamda eskı arkadasımı gordum arabadan ındık tartısıorduk
bırgun sorna yıne gordum hatırlamıorum ama ruyamda bırsuru ayakkabı vardı
dun gece ruyamda yıne onu gordum kalemı almıs elıne kagıda cop adam cızıyordu
ben bı magazada ayakkabı begendım sıyak benelerı var cogu beyaz gıydım oyle rahattıkı almak ıstedım aynaya bakıorum sıyah dıuruo ayagıma bakıorum beyaz sıyah beneklerı var
sonra tepsı tepsı tatlı gordum kadın aban 5 verdı oo bu cok dedım 2 sını gerı verdım
bu arada ben evlıyım bır kızım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…