- 29 Temmuz 2009
- 481
- 0
- 316
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
bende anlatayım rüyamı;
eşim yanıma geliyor ama ne için dediğini bilmiyorum seninle boşanalım diyor bana ama imam nikahında sonra hemen tekrar evleneceğiz diyor. kabul ediyorum ve ayrılıyoruz.sonra eşim gidiyor ve beni korku kaplıyor bu beni ya kandırıyorsa diyorum başlıyorum ağlamaya. eşime telefon ediyorum çabuk ol imam bul gel yeniden nikah yapacağız diyorum.sonra annemlerin evindeyiz ama yabancı bir ev .eşim imamı alıp geliyor nikahımızı kıyıyoruz.
bekledigin bir haber varsa gelecek
ayriyetden bir kisi hakinda yanilip hayalkirikligi yasiyip biraz sikilacaksin
sunuda ekliyim temiz kalpliliginden dolayi Allah sana yardim ediyor son anda basina gelebilecek sikintilardan musubetlerden kurtuluyorsun
Valla eger rüyallarin ciktigi oluyorsa dikat et evliliginde bir patirti atlatabilisin derim
yoksada genel yorumu BU;
bir haber alip sevineceksin
ve evliliginizde yeni bir heyecan yeni bir baslangis olacak derim
ayy canım Allah razı olsun , vallaha dogrudur hep iyi dusunuyorum ama oyle olmuyor..benneyaptımki
insallah hayırlısı olur , tekrar sagol canım , artık hep burdayım , ben her gece film gbii ruya goruyorum
teşekkür ederim yorumun için. inşallah güzel şeyler olur. eşimle Allaha şükür şuanda bir sorunumuz yok ama sadece eve 3. bir kişiyi istiyoruz.
selamlar canım
rüyamda teyzem ..dayım. erkek kardeşim ..ablam..bir masada oturup çay içiyorduk..o kadar..
teşekkür şimdiden..
masum değiliz evlilik gibi bı durum yok,çıktığım hanı öle bi oluşumda yok,hiçbir kına daveti almadım,gitmedım,görmedımde,yanı kına ile ilgili hiçbir şey olmadı,geçen hafta elime kına yaktılar,yanı kına gecemmış,bir erkek gördüm,sence nedir?
Gunaydın kızlar..
rüyamda; nikahımı gördum damadın yüzünu hatrlamıyorum nikah memurunu göruyorum açıklık yüksek bi yerde nikahım kılıyormuş.. Yorumlarsan sevinirim canıma.s.
hayir olsun canim
yaksinda bir kismetin cikabilir zemuszem
bide bir kisi rüyasinda kina yakkildigini görürse ve kalkinca elleri kinali olursa diyiyorlarki 3 harfliler yakmis eyvahedigeldismile
ya kızlar bende bugün rüyamda parmak arası terlik giyiniyordum :)) rüyaya bak..bi de çok yakın bi arkadaşım var bodrum da yaşıyo ben bodrum a ona kalmaya gidiyorum rüyamda sabah kalkıyoruz bana sadece peynir veriyo peynir yiyorum aşkolsun ben oılsam sana mükellef bi kahvaltı hazırlardım o kadar yoldan geldim bi peynir veriyosun bana diyorum öylece uyandım zaten..nedir acaba?
terlik giymek biraz sikintiyla yorumlanir hayirolsun
arkadasinin bir üzüntüsü kafasina taktigi bir problemi olabilir onla biraz daha ilgilenmen gerekirakannehir
canim rüyan insallah hayra cikar
kredi isiniz olacak gibime geldi (belki ama belki ufak bir pürüz cikabilir)
gördügün rakamlar 1 basari ,4 rakimada biseyleri sabitlestirme yerine oturtdurma
Askda ; iliski tazeleme,sevinc,talibin cikmasi,yeni bir ask
genel: basari,yükselme ,is anlasmasi,devlet kapisinda bir isin olumlu sonuclanmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?