Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

sen o kadar güzel yorumluyosunki susayım dedim tatlım,bu iş için bi yorum yaparsan sevinirim..ama bende yorumlayayım inş

Kötü bir rüyamı?

Rüyamda bizim bütçeci bayan.. müdüre benim dogum günüm oldugunu hatırlattı nedir acaba cnm.
yarın dogum günü dedi o kadar

merhaba kızlarr rüyalarımla geldim a.s.

brincisi
yazlıktan bi arkadasımın dugunu varmıs , kuafore falan gıdıyoruz kızla , sonra bırılerı kacırıyor onu olduruyor ama olusu de kayıp , ben nedense kilise kilise gezip onu arıyorum (ikimiz de müslümanız) en sonra bi akrabasıyla (sözde akrabası adamı tanımıyorum) cenaze işlemlerini konusuyoruz.

ikincisi
abim rüyasında beni sarı üzerine lacivert yün örerken görmüş-ki ben hiç örgü falan örmem.

ücüncüsü
babam bize yalan soyluyormus sozde.sonra böyle ayet gibi bi cumle duyuluyo yalan söyleyenler kötü yerlere giderler tarzında, itiraf ediyor meger adam oldurmus azıcık aglıyor falan.

dördüncüsü

babam 3-4 gun once ruyasında annemin kaza gecirdigini , sol gozunun cıktıgını gormus , gecen gun de ablam annemın gozunden amelıyat oldugnu gormus..

başınızı agrıttım a.s. yorumlarınızı bekliyorum kızlar a.s.

yün örmek sıkıntı...ağbim fenerli(kızma sakın)kılısede çok hoş değil..

kaza kader vuku bulacağı zaman gün kararır,alem susar,dua dua dua

kaplan iyi kuvvetdir
düsmanlarin var ama san bir zararlari dokunamiyacak
cok güzel bir haber alcaksin bir dileyin gercekleseceka.s

evet tatlım lafım yapılıyor,bende böle biliyorum yanı ruyadan önce ve öle yorumladım,süpersinde

canim sana cok faydali bir dua veriyorum is yerinde okursun ben kendimde okumustum bana düsman gibi bakan davranan kisleri bir anda can ciyer gibi oldular bana cok sasirmisitim yani cooookkk etkili bir dua

dua; illa men etallahe bi kalbin selimin

ezberleyip okudugunda düsmanlarin sevgiyle bakar

iyi günler arkadaslar bende esimin rüyasini yazmak istedim insallah yorumlarsiniz
esim türkiyede oluyo rüyasinda silahla iki yerinden vurulmus karin bölgesinden ama bizim kasabada ameliyati yapamiyolar sehre götürüyolar esimde rüyasinda hadi ameliyat edinde gidiyim biseyim yok benim diyo
bu kadar arkadaslar
biz carsamba günü yola cikicaz izin icin uzun bi yol avusturyadan ege bölgesine icimi bi tedirginlik kapladi sormayin sonucta 2.400 km iki gün yolda geciyo
insallah hayirlara gelir

günaydin
dünkü yorum icin sagol canim
bugün rüyamda ben baskasinin vücudundaydim yani tv den birinin ama benim biliyorum eve 3-4 kisi geliyor bizi sakasina korkutmak iicn maskelerle geliyorlar ,
sonra annemin yengemle konusmasina sahit oluyorum telefonda ,yengem a(dayimin esi) annemden biseyler istiyor
o sira esim ariyor bir ev bulduungu söylüyor semt disinda,bende ona diyorum kizarak ,ben sana kac kere dicem semt disina tasinmak istemiyorum diye ,bunun icin arama birdaha deyip telefonu kapatiyorum,(buaralar biraz limoniyiz 2 gündür rüyama giriyor ,normal hayatta görmüyormusum gibi hahahhaha)

kan görmüşmü eşin,kan rüyayı bozuyor diyolar..

bitakimhaberler geleck kulagina
baskasinin vucudtunda oldugunu görmek senin kendinle bir kavgan oldugunu bir huzursuzluk oldugunu icinin daraldigini gösteriri birde kendinde birtakim degisiklikler yapman gerektiginide aciklayabilir bu rüyan

cevrende sana samimi olmayan birileri var arkkandan seni cekistiren güvenme onlara
esinle olan kizginligin bilincalti

boshayallersmile

cok sagol canim tabirin icin,uyandikdan 2 saat sonra sicakdan tekrar uyumusum :)) ,bu kez 50-60 yas arasi biriyle evlenmisim cok zenginmis ama ben ona bakiyorum diyorumki ya gencim ama evlendigim adam bana uygun degil diyorum bosanayim en iyisi diyorum,okadar sacmaki esimlede konusuruyoruz yani flört eder gibi ondan o adamdan bosanmak istiyormusum
ikincisii
bir arkadasima gittim evinde koltuklarini degistirmis mavi koltuklardi ,
hamile bir kadin gördüm yan yatmis karni acikdi en az 7-8 aylik vardi
yaninda onun göbegi kadar büyük bir adam gördüm
kirmizi giyimli bir adam gördüm

cok karisik rüyalardi zor uyandim
sana zahmet olmasa tabir edermisin bunuda ,en cok ben yaziyorum herhalde bu topicde heheh

Merhaba hanimlar ruyami yorumlayabilirseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler...

Simdi ruyamda yeni bir eve tasinmisim annemle. birinci yada ikinci kat gibi bi daire. evin esyalarini hatirlamiyorum ama cok guzel bir ev. kocaman küvetli banyoda aynaya bakiyorum sanki oyle kalmis hatirimda.

Odanin birinin kapisini acinca direk bahceye cikiyor. Bahce yemyesil cimenli, cimenlerin uzerinde de bir cardak var yemyesil….

Evde korkuyormusum ama. Bu evin eski erkek arkadasim ile bi baglantisi varmis sanki…

Tanimadigim bi adamla konusuyorum tum duvarlarin icine kamera konulmus diyor…

Sanki oturmak istemiyormusum o evde; dedim ya bi korku varmis…

Sonra elime piriltili bi makyaj malzemem var yuze surulebilen onu aliyorum aynasina bakarak yanaklarima suruyorum, ben oyle bakarken boyle yuksekte baska bi evin balkonunun ucunda oturan eski erkek arkadasim ile karsilasiyorum goz goze geliyoruz…
Dahasini hatirlamiyorum uyanmis olabilirim…

bende kaç gündür rüyamı yorumlamaya çalışıyorum benimkini de yorumlar mısnız
rüyamda annemi kardeşimi ve kendimi görüyorum yemek yiyormuşuz
sanki yemekten saç çıkıyor ben saçı çekiyorum gelmiyoru uzadıkça uzuyor sanki içimden çıkıyor boğulacak gibi oluyorum boğazımdan çekmeye çalışıyorum korkuyla uyandım

evlilignde biraz huzursuz sikintili bir dönem atlatacaksin

arkadasin üzerindeki sikintilari atacak ama kendini toparlamasi gerek

bir kadinin yasadigi ask ona agir gelmesi sikintiya düsmesidir ama bu kadin kim bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…