- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
muhtesem insan sen nesin ya yer yüzündeki melek hihoyyyt
gercekten gözümü actin sagol bu rüya olayina ben bidaha kesinlikle baskasi icin yatmicagim ugrasamam sonuclari kötü olabilir diyorsun
gerci masallah seytanlar rüyamda benle ugrasiyor zaman zaman ama hic korkmuyorum Allahim var rüyamda bile duallarla yeniyorum onlari kafamçokkarıştı
bikeresinde iblis bana biseyler firlatdi bardak mi ne ama bana deymedi yerden aldim ona geri firatdim kötükedihüsokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyse cenem düstü yine kafani sisirdim özür
bu kaza olayi varya evet ben 5 yasindayken kamyonun altinda kalacakmisim bizim köyden komsular görmüs beni takip etmisler tam yoldan karsiya gececekmisim yani tam kamyonun geldi anda komsular yakamdan cekmisler beni son anda tahtali köye gitmekden kurtulmusum -tatlicadiarzu-[/QUOcanım yaşayacağın güzel günlerin varmış inşallah hayat mucizelerle dolu bunu sende biliyorsun arada bir şeytanı kahreden duayı oku lütfen senden bir ricam var sakın kahve falına sık sık bakma mükemmel çıkar falın ama zor kurtulursun kötülerden eğer bakıyorsan sana duasını söyleyeceğim baktıktan sonra ne yapacağını söyleyeceğimki üzerinde etki kalmasın olurmu gamzeli güzel
bu aralar sürekli rüya görüyorum Allah hayırlara çıkarsın düşmanlarımla uğraşıyodum rüyamda ve hepsinin hakkından geliyodum eziyodum onları ahahha ben galip geliyodum bu ne demek arkadaşım
selam kızlar ruyamı yorumlarmısınız cok rıca edıyorum
3 gun once ruyamda eskı arkadasımı gordum arabadan ındık tartısıorduk
bırgun sorna yıne gordum hatırlamıorum ama ruyamda bırsuru ayakkabı vardı
dun gece ruyamda yıne onu gordum kalemı almıs elıne kagıda cop adam cızıyordu
ben bı magazada ayakkabı begendım sıyak benelerı var cogu beyaz gıydım oyle rahattıkı almak ıstedım aynaya bakıorum sıyah dıuruo ayagıma bakıorum beyaz sıyah beneklerı var
sonra tepsı tepsı tatlı gordum kadın aban 5 verdı oo bu cok dedım 2 sını gerı verdım
bu arada ben evlıyım bır kızım var
canım unuttum sormayı dün gece bir rüya gördüm yorumlarmısın tavada 2yumurta pişirdim kendime tam yiyecektim kızkardeşim geldi açım dedi 1çatal yedim diğerini ona verdim hem yiyor hem konuşuyoruz bana yeşil kağıt para verdi annemle eblamda yanımızda ama kızgınlar bize niçin bu kadar samimiyiz diye birden anneme bakıyorum o kadar çirkin olmuşki saçları kızıl başörtüsü tam kapatmamış saçını yüzüne dökülmüş saçları anne sen ne kadar çirkinsin ya diyorum annem tam bana bağıracak toprağın altından yeşil bir ejderha kafasını çıkarıp bağırıyor bu neydi diyor annem bende yerin altında yaşıyor bak altımda hareket ediyor diyorum annemde toprağı yumrukluyor gitsin diye korkuyla uyandım sence ne anlama geliyor canım şimdiden teşekkürler
selam kizlar,rüyamda regl oldugmu görüyorum cogu kez bu ne anlama geliyor,normalde 6 ay önce dogum yaptim hala regl olmadin hergün bekliyorum ama tik yok.ondanmi acaba
canım okudum özelden mesajını ama cevabı ordan veremiyorum yazıyorum 50mesaj olmadığı için gönderilmedi diyor kusura bakma olurmu ben faldan anlamam hislerime ve rüyalarıma güvenirim bu arada gamzen var yüzünde değil ama bunu his ediyorum
merhaba dün gece rüyamda izine gitmisiz,görümcemle eside izindelermis. görümcemin esi izinde herkesin icinde görümce tokat atiyor.bizde saskinla ona bakiyoruz.(ben yurt disinda yasiyorum ve bu büyük görümcemin kocasiyla küsüz konusmuyoruz.ara ara hep rüyalarima giriyor.ve görümcemle esi izindeler simdi bende haftaya gidicem insallah..)
Bende rüyamda çok yüksek sivri bir tepeye çıkmışım.
Ama o kadar yüksekki aşağıya bir bakıyorum her şey ufacık.
ben buraya nası çıktım neden çıktım düşücem ölücem diyorum ve ayağımın altından yavaş yavaş kayalar düşüyor.
o kadar çok korktumki rüyamda anlatamam..
daha sonra bi anda bişi oluyo yavaş yavaş tepe aşağı çöküyo ve bi bakıyorum yerdeyim..
hayatdan beklentilerin biraz fazla olabilir azla yetinmen gerek yoksa hic anlamadan zarar görebilirsin dikkat et
ozman hisslerini yazarmisin arkadsim icin
icinden ne hissediyorsanakannehirakannehir
günaydin
dün rüyamda anneannemi gördüm ,annemde dizinin dibinde oturuyordu,bende hatta sasirdim niye okadar yakin oturmus diye,sonra bir gidanin icinde 2 tane kurt yani solucan gördüm cok igrendim basda.
sonra bir erkek var evimizde ailemde var ,o mutfaka börek yapio babam cig köfte yapcak herhalde diyo ( normalde hic yemez ) bende yok yok börek diyorum inamiyor
icinde bastirdigin belki kabul etmek istemedigin bir seye karsi direneceksin
hata yapmaktan korkuyorsun kafan biraz karisabilir dogru bir secim yapmak adina
anneni bir doktora görünmesinde yarar var
baban senin birseyini onaylamiyor yada onaylamicak kendince
kendini insanlara karsi ifade etmede bazen zorlanacaksin
biraz kendini düsün kendin icin biseyler yapman gerekirakannehir
canım arkadaşın için bana biraz zaman ver henüz hiç bir şey his etmiyorum ya arkadaşını düşündüğümde nasıl anlatsam bilmiyorum ama hani hipnoza girer ya biri aynen öyle his ediyorum yani ne yaptığını o anda anlamıyor sonrada neden yaptım diye pişman oluyor ben şu anda bunları his ediyorum arkadaşınla yazışmadığım için o elektiriği alamıyorum benimde hislerim ancak konuştuğum kişiler ile ilgili daha net oluyor kusura bakma olurmu canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?