Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

canım unuttum sormayı dün gece bir rüya gördüm yorumlarmısın tavada 2yumurta pişirdim kendime tam yiyecektim kızkardeşim geldi açım dedi 1çatal yedim diğerini ona verdim hem yiyor hem konuşuyoruz bana yeşil kağıt para verdi annemle eblamda yanımızda ama kızgınlar bize niçin bu kadar samimiyiz diye birden anneme bakıyorum o kadar çirkin olmuşki saçları kızıl başörtüsü tam kapatmamış saçını yüzüne dökülmüş saçları anne sen ne kadar çirkinsin ya diyorum annem tam bana bağıracak toprağın altından yeşil bir ejderha kafasını çıkarıp bağırıyor bu neydi diyor annem bende yerin altında yaşıyor bak altımda hareket ediyor diyorum annemde toprağı yumrukluyor gitsin diye korkuyla uyandım sence ne anlama geliyor canım şimdiden teşekkürler

selam kizlar,rüyamda regl oldugmu görüyorum cogu kez bu ne anlama geliyor,normalde 6 ay önce dogum yaptim hala regl olmadin hergün bekliyorum ama tik yok.ondanmi acaba

merhaba dün gece rüyamda izine gitmisiz,görümcemle eside izindelermis. görümcemin esi izinde herkesin icinde görümce tokat atiyor.bizde saskinla ona bakiyoruz.(ben yurt disinda yasiyorum ve bu büyük görümcemin kocasiyla küsüz konusmuyoruz.ara ara hep rüyalarima giriyor.ve görümcemle esi izindeler simdi bende haftaya gidicem insallah..)

ayakkabi sikinti demek
sen bir hata yapacaksin son anda hatadan döneceksin ama zararinida göreceksin

yinede hayiroldun

-[/SIZE][/COLOR][/B][/QUOcanım yaşayacağın güzel günlerin varmış inşallah hayat mucizelerle dolu bunu sende biliyorsun arada bir şeytanı kahreden duayı oku lütfen senden bir ricam var sakın kahve falına sık sık bakma mükemmel çıkar falın ama zor kurtulursun kötülerden eğer bakıyorsan sana duasını söyleyeceğim baktıktan sonra ne yapacağını söyleyeceğimki üzerinde etki kalmasın olurmu gamzeli güzel[/QUOTE]

canim zaten fal bakmiyorum sempatiksalakcinni
gamzeli güzel demisisin tesekkür ederim ama keske olsaydizemuszemus

sana özelden mesaj gönderdim bi zahmet kizlara söyle acsinlar önemlibilmiyorumkismile

canım okudum özelden mesajını ama cevabı ordan veremiyorum yazıyorum 50mesaj olmadığı için gönderilmedi diyor kusura bakma olurmu ben faldan anlamam hislerime ve rüyalarıma güvenirim bu arada gamzen var yüzünde değil ama bunu his ediyorum

aile icerisinde bir sorun bir cekismen olacak bu bir kavgami yoksa agizmünakasai mi olacak bilemem
Annen bir konuda sana haksizlik ya yapti ya yapacak (senin hakina düsen biseyin verilmemesin annen tarafindan)annen eger hakini vermezse zarar görecek günahaini girecek
ama güc senden yana
ehderha görmek cok güzel Allah tarafinda koruluyorsun ve cok büyük güc ve kuvvetdir.
-tatlicadiarzu-

ozman hisslerini yazarmisin arkadsim icin
icinden ne hissediyorsanakannehirakannehir

tokat yiyen görümcen kocasinda güc alacak
yani gitdigin zaman araniz tatliya baglanabilir ama sen biraz problem cikarabilirsin

Bende rüyamda çok yüksek sivri bir tepeye çıkmışım.
Ama o kadar yüksekki aşağıya bir bakıyorum her şey ufacık.
ben buraya nası çıktım neden çıktım düşücem ölücem diyorum ve ayağımın altından yavaş yavaş kayalar düşüyor.
o kadar çok korktumki rüyamda anlatamam..
daha sonra bi anda bişi oluyo yavaş yavaş tepe aşağı çöküyo ve bi bakıyorum yerdeyim.. bunun ne demek olduğunu merak ediyorum

günaydin
dün rüyamda anneannemi gördüm ,annemde dizinin dibinde oturuyordu,bende hatta sasirdim niye okadar yakin oturmus diye,sonra bir gidanin icinde 2 tane kurt yani solucan gördüm cok igrendim basda.

sonra bir erkek var evimizde ailemde var ,o mutfaka börek yapio babam cig köfte yapcak herhalde diyo ( normalde hic yemez ) bende yok yok börek diyorum inamiyor

Son düzenleme:
ozman hisslerini yazarmisin arkadsim icin
icinden ne hissediyorsanakannehirakannehir

canım arkadaşın için bana biraz zaman ver henüz hiç bir şey his etmiyorum ya arkadaşını düşündüğümde nasıl anlatsam bilmiyorum ama hani hipnoza girer ya biri aynen öyle his ediyorum yani ne yaptığını o anda anlamıyor sonrada neden yaptım diye pişman oluyor ben şu anda bunları his ediyorum arkadaşınla yazışmadığım için o elektiriği alamıyorum benimde hislerim ancak konuştuğum kişiler ile ilgili daha net oluyor kusura bakma olurmu canımopuyorumnanaktan

icinde bastirdigin belki kabul etmek istemedigin bir seye karsi direneceksin
hata yapmaktan korkuyorsun kafan biraz karisabilir dogru bir secim yapmak adina

anneni bir doktora görünmesinde yarar var

baban senin birseyini onaylamiyor yada onaylamicak kendince

kendini insanlara karsi ifade etmede bazen zorlanacaksin
biraz kendini düsün kendin icin biseyler yapman gerekirakannehir

sagol canim tabirin icin

evet dogru hissetmisin suanki vasiyeti öyle
sende haklisin senide zorladigim icin kusura bakma

ya abla ben tam bir körüm ben gercekten dün arkadasima sordum benim yüzümde gamze varmi diye oda bir cukur var elmacik kemiklerinin orda ama gamze diyemem dedi

sonra aksam esim gelince ona sordum gamzem varmi diye oda evet sag tarafina var dedi
özür dilerim benim kör gözümden anliyyamadimsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…