- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
Megryann canım hayatında ani iniş çıkışlar yaşayabilirsin.
Bir müddet sonra bu durum lehine olacak mutlu olacaksın
günaydin
rüyamda
yan yana bircok otel gördüm
kaynim ve bi iki kisiyle hangi otelde kalsak diye bakiyorouz bi birine girirp odalara bakiyoruz geri cikip digerine
yanlis hatirlamiyorsam havuz felanda vardi
esimin aylik kagitini maasini gördüm 600 rakami gördüm
birde esim saclarini kestirmis ,benim hic hosuma gitmemisdi ,o asagidaydi ben camdan gördüm onu ,gülerek geliyordu.
rüyamda
saz çalıyordu,ve şarkı söylüyodu gelin ve damat,gelinni başında kırmızı örtü,damattta vizon renkli damatlık gıymıştı,
etraf yeşillik,büyüdüğüm şehirdeyız,içimden acıyorum,gideyim bir miktar para takayım diyorum...
ben tv seyretmıyorum,ve düğüne falanda gitmedim,yanı çok alakasızdı..ve hiç gelin damat gördüğümüde hatırlamıyorum..
Dünkü rüyamda bir petshop a giriyordum.Bir sürü büyük akvaryum var içindede balıklar var.Hepsi temizlenmiş ama biri daha temizlenmemiş.Onun içindede kocaman iri mavi balıklar vardı.Nemo ya benziyordu.İçinden bir tanesini resmen çıkarıp kucakladım.Sonra bizim akvaruma sığmaz diye düşünüp vazgeçip.Diğer yandaki temiz suyun içinde çim adama benzeyen saçlı balıkların akvaryuma sığacağını düşünerek onlara yöneldim.Ordaki bir adamda bana Pembe bebek çorabıyla beyaz bebek ayakkabısı veriyordu...
canim sanki bu rüyani daha evvel yorumlamisim gibi geldi bana sositososito
rüyan cok güzel
nalik para kismet dir
birtanesi bulanik olmasi bir vaktit daha sikinti olacak ama sonrasi cok iyi para gececk elinde
baligi kucaklaman cok istedigin birseyin gerceklececek
misal bu cocuk da olabilir sanki bir hamilelik olacak:1rolleyes:
canim hayir olsun
rüyan
evli bir ciftin sikintili bir zamaninda yardim edecksin
tabi bu rüya senin kismetin cikacaginida gösterebilir
bir muradin olacak
insallah:kedi:
bu arada beni merak etdigin icin saolasin seni görmedim ama kendime cok yakin hissediyorum
bu aralar bir huzursuzlugum var icim daraliyor bende anlamdim
boslukdan sanirsam
ama demin beni aradilar bir is teklifi aldim cok sevindim insallah hayirlisiyla olur pazartesi is görüsmesine gidecem dua et benim icin emieyvahedigeldismile
elinize bikac firsat gececek secim yapacaksiniz bu ev secimi olabilir misal
600 rakami sansini acilacak
esinin saclari kestirmis olmasi sikintidir belki bir rahatsizlik olabilir
buda senin hakinda hissetdiklerim
senin esinle ilgili bir takim sorunlarin var
kendini yalniz hissediyorsun zaman zaman
desteye ihtiyacin var
aslinda güclü birisin ama bazen kendini zayif hissediyorsun derman kalmiyor gibi yanindada güclü birini istiyorsun arkanda duracak kale gibiboshayallersmile
sacmaladiysam özür dilerim eyvahedigeldismile
bak tatlım sana demedim,ama araba kullanıyodunya,araba iştir:))
Estagfirullah ,yok canim,tabirlerin hep cikiyor ,sagol canim
canım yorumladığın rüyam gerçekten de çıktı çok sağol a.s.
ben dün gece 2 kez rüya gördüm.1. si teyzem, her tarafı yeşillik olan, çiçeklerin,böceklerin olduğu geniş bi alanda duruyordu. o alanda tek bir şey vardı, o da mezardı. teyzem de onun yanıbaşında oturmuş gözleri bir yere dalmış,öylece duruyordu.
sonra ben uyandım bi ara su içmeye kalktım, yattığımda yine teyzemi gördüm. bu kez yine aynı yeşilliklerin içerisindeydi, ben de onun yanındaydım. bana ''sedef cennetteyim galiba, ben öldüm ama sen yaşıyosun.ikimizin de aynı yerde olduğu bu güzel yer neresi acaba? bence sen de cennettesin''diyordu.
sonra uyandım,üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. teyzem sağ çok şükür, ama çok etkilendim bu rüyadan.
yorumlarsan çok sevinirim canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?