- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
Merhaba hanimlar ruyami yorumlayabilirseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler...
Simdi ruyamda yeni bir eve tasinmisim annemle. birinci yada ikinci kat gibi bi daire. evin esyalarini hatirlamiyorum ama cok guzel bir ev. kocaman küvetli banyoda aynaya bakiyorum sanki oyle kalmis hatirimda.
Odanin birinin kapisini acinca direk bahceye cikiyor. Bahce yemyesil cimenli, cimenlerin uzerinde de bir cardak var yemyesil….
Evde korkuyormusum ama. Bu evin eski erkek arkadasim ile bi baglantisi varmis sanki…
Tanimadigim bi adamla konusuyorum tum duvarlarin icine kamera konulmus diyor…
Sanki oturmak istemiyormusum o evde; dedim ya bi korku varmis…
Sonra elime piriltili bi makyaj malzemem var yuze surulebilen onu aliyorum aynasina bakarak yanaklarima suruyorum, ben oyle bakarken boyle yuksekte baska bi evin balkonunun ucunda oturan eski erkek arkadasim ile karsilasiyorum goz goze geliyoruz…
Dahasini hatirlamiyorum uyanmis olabilirim…
bende kaç gündür rüyamı yorumlamaya çalışıyorum benimkini de yorumlar mısnız
rüyamda annemi kardeşimi ve kendimi görüyorum yemek yiyormuşuz
sanki yemekten saç çıkıyor ben saçı çekiyorum gelmiyoru uzadıkça uzuyor sanki içimden çıkıyor boğulacak gibi oluyorum boğazımdan çekmeye çalışıyorum korkuyla uyandım
canım rüyamı yorumlarsan yine çok sewinrim..
aslında çok karışık bişeyler gördum tam anlamıyla hatırlamıyorum... Böyle evimizin önu çok kalabalıktı ben bizim arabamızı kullanıyorum yanımda tanımadığım 12 13 yaşların iki çocuk vardı bi kaçtane köpek vardı görduğüm. daha sonra annemle bi yere gidiyoruz bi tanıdığımız mış ama ben tanımıyorum.. Bu kişinin dükkanı var Oğlu ölmüş o gun dükkanı açık kadınlar falan var pilav yiyorlar ben orda tuvalete gidiyorum tuvaleti falan göruyorum.. Ben bi anlam katamadım yorumlarsan sevinirim canıma.s.
selam canım çok kısa rüyaydı benimki..,
dügünümde taktıgım inci hakkında yorum yapıyorlardı ..işyerindekiler
bir kargasadan ve düsmanlardan zararli cikmamak icin mevlüt okuturmaniz gerekiyor
tuvalet görmek
sonunda rahata ereceksin sikintini atacaksin
senin evliligin hakkinda dedikodu laf ediyorlar a.s.
sunuda ekliyim inci cocuk anlamina da gelebiri
kaplan iyi kuvvetdir
düsmanlarin var ama san bir zararlari dokunamiyacak
cok güzel bir haber alcaksin bir dileyin gercekleseceka.s
benimde rüyami yorumlarsan cok cok sevinirim cünkü bugün gördügüm
bir rüyaya benzer rüyayi yine gördüm..
benden hoslanan bir arkadasim vardi.. tartistik ondan sonrada bir daha görüsmedik
bir - iki ay önce rüyamda kapali bir kiz kardesi varmis güyya, gelip bana ondan
mektup verecekti senin icin yazmis diye ama verdi mi bilmiyorum .. okuyamadim yani..
bugünse yine onu gördüm.. ortak arkadasimiz dediki barisin bak o seninle konusmak istiyor
filan, sonra baktim böyle alip kagidi 2 ye katlamis mektup yazmis.. ama belliki 3-4 kagit birden
katlamis ve disinada biseyler karalamis yazmis..
elinde tutup kagitla oynuyordu sIKIntIdan..verdimi bilmiyorum yani yine okuyamadim..
acaba ne anlama geliyor ?
simdiden tesekkürler..
senle iltibata gecmeye calisiyor ya kendi ya birilerin araya sokabilir
mektup haberdir
duygularini sana aciklayabilir:asigim:
Kızlar deniz kenarında bi evdeyim nasıl gök gürlüyo yağmur yağıyo balkonda ıslanıyorum..
deniz kabarıyo izliyorum filan.. Sonra annem geliyo güya kuzenin düğünü varmış gidiyoruz bi bakıyorum gelinliğin içine siyah sütyen gitmiş şaşırıyorum sonra bi kargaşa çıkıyo ve uyanıyorum..
Sizce ne demek bu CADIARZU
benim rüyamda şöyle bir kalabalığın içindeyim bir tarafta dansözler var dansöz kıyafeti giymemişler üzerlerinde sadece normal kıyafet var birisinde mavi tişört var onu hatırlıyorum sadece renk olarak napıyorsunuz diyorum siz burda oynuyoruz sende katılsana diyolar ama kendimi bu sefer başka bir yerde görüyorum bir sürü çocuk var çoğunlukla erkek hepsi birbirinden tatlı halının üzerlerinde oynuyorlar bir sürü hediyeler var onları açmayı çalışıyolar ama aralarından bir tanesi sarışın ağlıyor onu kucağıma alıyorum sen neden ağlıyorsun diyorum ben babamı istiyorum diyor baban nerde senin diyorum yurt dışında diyor sonra kendimi yine başka bir tarafta buluyorum bu seferde bir sürü nikah şekerleri var her yer kalabalık hazırlıklar yapıyolar nikah için nikah şekerlerinde kimisinde şeker kimisinde lokum var ama bir tane nikah şekeri dikkatimi çekiyor etrafında güller var ama gerçek gül değil kumaştan gül dikmişler büyük büyük renk renk çok güzel olmuş kendimce diyorum iyi bir fikir aklımda bulunsun diye bu rüyamın anlamı ne olabilir?
Erkek çocuğu ses demektir.
Bir haber alacaksınız.Bu haber sizi mutlu edebilir
Bence bu iyi görünen şeylerin aslında iyi gitmediğine ya da gitmeyeceğine işaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?