Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

canım rüyamı yorumlarsan yine çok sewinrim..
aslında çok karışık bişeyler gördum tam anlamıyla hatırlamıyorum... Böyle evimizin önu çok kalabalıktı ben bizim arabamızı kullanıyorum yanımda tanımadığım 12 13 yaşların iki çocuk vardı bi kaçtane köpek vardı görduğüm. daha sonra annemle bi yere gidiyoruz bi tanıdığımız mış ama ben tanımıyorum.. Bu kişinin dükkanı var Oğlu ölmüş o gun dükkanı açık kadınlar falan var pilav yiyorlar ben orda tuvalete gidiyorum tuvaleti falan göruyorum.. Ben bi anlam katamadım yorumlarsan sevinirim canıma.s.

selam canım çok kısa rüyaydı benimki..,

dügünümde taktıgım inci hakkında yorum yapıyorlardı ..işyerindekiler

seni yaniltan biri yada bir olay olacak bu erkek arkadasinla iligi muhtemelen
birinin ayrilk haberini alabilirsin

birseylerin cabuk gelismesini isterken hata yapabilir sikintiya düsebilirsin

bir kargasadan ve düsmanlardan zararli cikmamak icin mevlüt okuturmaniz gerekiyor
tuvalet görmek
sonunda rahata ereceksin sikintini atacaksin

benimde rüyami yorumlarsan cok cok sevinirim cünkü bugün gördügüm
bir rüyaya benzer rüyayi yine gördüm..
benden hoslanan bir arkadasim vardi.. tartistik ondan sonrada bir daha görüsmedik
bir - iki ay önce rüyamda kapali bir kiz kardesi varmis güyya, gelip bana ondan
mektup verecekti senin icin yazmis diye ama verdi mi bilmiyorum .. okuyamadim yani..

bugünse yine onu gördüm.. ortak arkadasimiz dediki barisin bak o seninle konusmak istiyor
filan, sonra baktim böyle alip kagidi 2 ye katlamis mektup yazmis.. ama belliki 3-4 kagit birden
katlamis ve disinada biseyler karalamis yazmis..
elinde tutup kagitla oynuyordu sIKIntIdan..verdimi bilmiyorum yani yine okuyamadim..
acaba ne anlama geliyor ?
simdiden tesekkürler..

Bu arada bugün rüyamda abimi ve ablamı gördüm.Bir sürü insanın olduğu kapalı bir mekana giriyorum.Asansörle çıkıyorum.4.kata basacağıma 5 e basıyorum.o kat boş çıkıyor geri iniyorum 4 e bu kezde bir anneyle bir kız yanıma asansöre biniyorlar.Girdiğim mekandada bir sürü mevsim meyveleri var her yerde.Ama ben yeşil üzüm yiyorum...
Hayır olsun iinş.

senle iltibata gecmeye calisiyor ya kendi ya birilerin araya sokabilir
mektup haberdir
duygularini sana aciklayabilir:asigim:

Kızlar deniz kenarında bi evdeyim nasıl gök gürlüyo yağmur yağıyo balkonda ıslanıyorum..
deniz kabarıyo izliyorum filan.. Sonra annem geliyo güya kuzenin düğünü varmış gidiyoruz bi bakıyorum gelinliğin içine siyah sütyen gitmiş şaşırıyorum sonra bi kargaşa çıkıyo ve uyanıyorum..

Sizce ne demek bu CADIARZU

benim rüyamda şöyle bir kalabalığın içindeyim bir tarafta dansözler var dansöz kıyafeti giymemişler üzerlerinde sadece normal kıyafet var birisinde mavi tişört var onu hatırlıyorum sadece renk olarak napıyorsunuz diyorum siz burda oynuyoruz sende katılsana diyolar ama kendimi bu sefer başka bir yerde görüyorum bir sürü çocuk var çoğunlukla erkek hepsi birbirinden tatlı halının üzerlerinde oynuyorlar bir sürü hediyeler var onları açmayı çalışıyolar ama aralarından bir tanesi sarışın ağlıyor onu kucağıma alıyorum sen neden ağlıyorsun diyorum ben babamı istiyorum diyor baban nerde senin diyorum yurt dışında diyor sonra kendimi yine başka bir tarafta buluyorum bu seferde bir sürü nikah şekerleri var her yer kalabalık hazırlıklar yapıyolar nikah için nikah şekerlerinde kimisinde şeker kimisinde lokum var ama bir tane nikah şekeri dikkatimi çekiyor etrafında güller var ama gerçek gül değil kumaştan gül dikmişler büyük büyük renk renk çok güzel olmuş kendimce diyorum iyi bir fikir aklımda bulunsun diye bu rüyamın anlamı ne olabilir?

Bence bu iyi görünen şeylerin aslında iyi gitmediğine ya da gitmeyeceğine işaret

Erkek çocuğu ses demektir.
Bir haber alacaksınız.Bu haber sizi mutlu edebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…