- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
güzel müjdeyle dön mahsum değiiz
nazz nerdesin..
canım hiç msj yok tekrar yolla mahsuma dua ettim bütün gün canım bende dün seninle mahsumu gördüm rüyamda ama anlatamam rüyayı daha zamanı var bence sen nasıl düşündün bizi canım demekki bundan dolayı rüyama girdinizşoktayım yanı yazdıkalrım silinmiş
mahsum değiliz iş görüşmesine gittin biliyorum dua ediyorum,
naz sevda ile ikinizi bütün hafta sonu düşündüm
evden girdim,kablo sorun çıkardı,arkadaştan girdim,laptop çöktü,diğer arkadaştan bakcaktım,orda vakit kalmadı,
ama yazdıklarınız benı çok mutlu etti,
naz sana özelden mesaj attım,geldimi?
mahsum sana mail verdim,resim için atmadın bacım..
,çocuk için sana dua ediyım öğlen namazına durucam
şoktayım yanı yazdıkalrım silinmiş
mahsum değiliz iş görüşmesine gittin biliyorum dua ediyorum,
naz sevda ile ikinizi bütün hafta sonu düşündüm
evden girdim,kablo sorun çıkardı,arkadaştan girdim,laptop çöktü,diğer arkadaştan bakcaktım,orda vakit kalmadı,
ama yazdıklarınız benı çok mutlu etti,
naz sana özelden mesaj attım,geldimi?
mahsum sana mail verdim,resim için atmadın bacım..
,çocuk için sana dua ediyım öğlen namazına durucam
gelelim rüyama
evlenmişim,ama gitmek istemıyorum,korkuyorum,ağbim kızyor gitmcektın endne nıkahladın diye(aslında hiç karışmaz)çocukluk arkaşım(evli ve çocuğu yok)rüuamda erkek çocuğu varmış geliyorlar,arkada yağmur var ben ağlıyorum..çok netti herşey,çok ilginçti
merhaba canım tekrar yazıyorum...
1.rüyamda yine eski kıs arkadaşımı gördüm ..magzada bot giyiyordu bende aynısı giyiyordum bana baktı ve ben sonra aynı botun kırmızısını denedim...
2.başka bir rüyamda yine arkadaş etegini kesmiş mini yapmış..gülüyoruz..kız kardeşide var..sonra dışarı çıkıyorz herkeste hazırlık telaşı giyinmek falan..o kadar..
3.rüyamda yolda yürüyorum..arkamda ayak sesi duyuyorum ve ürküyorum..bir bakıyorum eski erkek arkadaşım..yanım geliyor..yürüyor ve bana diyorki..sen neyapıyorsun..neler yaşıyosun diyor..gözleriyle anlamlı anlamlı bakıp gözleriylede anlatıyor..hayatımı sorgularcasına bakıştı...
4.rüyamda yine eski erkek arkadaşım internet cafedeysi içerde bende dışardaydım..göz göze geldik..o kadar ..bu kadarcıktı...
teşekkürler şimdidena.s.
Ben şu aralar hep doktorlarla hastanelerle uğraşıyorum rüyamda.Dünkü rüyamda kan aldırıyordum.Bugünkü rüyamda ise aynur isimli bir doktora (kadın doğum)hamilemiyim diye sormaya gidiyordum.Genç güleryüzlü bir bayan doktor.Benim sıramı hemşire bir başkasına veriyor sonra unutmuşum diyerek içeri alıyor.Arkamda iki genç erkek varken ve camlı dışarısı görünen bir odada doktora hamile olup olmadığımı soruyorum.Sonra ne alakaysa beraber çıkıp gidiyoruz bir şeyler yemeye doktorla taaa benim çocukluk mahalleme.Orda çocukluk arkadaşımın evi bizim evimizmiş gibi doktoru misafir olarak ağırlıyorum..Çok alakasız tuhaf bir rüyaydı.Bunun arkasındanda o evinize gittiğim çocukluk arkadaşımı gördüm rüyamda.Onunlada müze gibi bir yeri ziyaret ediyorduk.Duvarlarda osmanlı padişahlarının resimleri vardı.Merdivenden yukarı çıkınca ne alakaysa müzede iki kase ve iki bardak daha gördüm.Sonra elimde bir mavi muhabbet kuşu kedi ona saldırmaya çalışıyor.Kafasını dişlemeye çalışıyor elimdeyken.Öyle koruyorumki onu iki kez hamlede bulunuyor biraz hırpalıyor kuşu ama ben onu kafesine koyup koruyorum kediden.Kediyede çok sinirleniyorum...
canım hiç msj yok tekrar yolla mahsuma dua ettim bütün gün canım bende dün seninle mahsumu gördüm rüyamda ama anlatamam rüyayı daha zamanı var bence sen nasıl düşündün bizi canım demekki bundan dolayı rüyama girdiniz
Rüyamda şu anda Amerika'da olan iki arkadaşımla beraberdim. Konuşuyorduk. Bir arkadaşım yerde laptopla uğraşıyordu diğer arkadaşımla ise büyük beyaz çarşaflı bir yatakta oturuyorduk. Sohbet ettik biraz. Sonra biraz uzan istersen dedi ben de yorgundum zaten ve uzandım kocaman yatağa. Bembeyazdı üstündeki örütler ve çok yüksek bir yataktı. Uzandım, tam uykuya geçecektim ki uyan dedim kendi kendime. Doğrulmaya çalıştım. Uyumamalıyım diye düşünüyordum.
Bu ne demektir?
selam akradaslar gecenlerde yazdim ancak topik kapanmis benimkinide yorumlayalimmi
--------------------------------------------------------------------------------
selam canim bu rüyam beni bayaga etkilemisti görelide bi süre oldu hepsini hatirlamasamda: Ben eski nisanlimin anne babasinin bana sevkat icten sarilmis bi sekilde uzun uzun otrudugumuzu görmüstüm eski nisanlim da yanilmiyorsam yanimizdaydi.
1-bot ayakkabi cizme bu yaz ayinda sikinti demek sende kirmizi giymissin bu senin biseyleri sinirlenecegini gösterir
2-arkadasin sikintida bu seni rüyana hep yansiyor ..o kadar..
3-ve 4. rüya ayni kapiya cikiyor
eski erkek arkadasina rasliyabilirsin yada bir haber de olabilr
o kisi seni gözlüyor olabilir seni sorusturuyaor birilerinde senle ilgili bilgi almis olabilir
ama seni merak edip düsündügü kesin
bu arada sende aslinda merak ediyorsun onu..o kadar..
ayriyetden bu lafina cok güldüm o kadarrrrsırnaşık şey
canim bana mail vermedin yani öyle bir mesaj gemledi
Allah razi olsun Allah seninde ne muradin varsa versin
Bu aradi daha yeni girdim eve 5-6 saat isyerinde görüsmem vardi bide calistirdilar bizi yani denediler evden cikarken cok dua etdim kafam bombosdu heyecan hat safadaydi ama sizinde duallarinizla Allah yardim ettdi bana evdet kizlar ise alindim cok iyi gecti benden cok memnun kaldilar cok mutluyum
gerci is biraz zor ama olsun Allah yardim eder:teytey::teytey::dance::dance::sm_cool::sm_cool::lepi::lepi:
canim yakinda ke4ndinden hamilemiyim diye bir süppeye girebilirsin
gercekten bir hamilelik söz konusu olabilir am bu sefer doktor kontrol altina olmasi olanaklardan biri
merdivenlerden yukari cikman basariya adim adim ilerlemen yani zor bir durumun üstesinden gelmen anlaminad a gelir
ya bilimiyorum ama sanki sen hamile kalacan biraz sikintzili gececek belki bir cocugu düsürme riskin olabilir kedi saldirmaya kalkmis ya
ama Allahin izniyle sonunda bisey olmiyacaktir ve sanki erkek cocugun olacak gibimi geldi
hadi hayirlisi diyelimakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?