günaydin herkese
evelki gün rüyamda topuklu ayakkabi gördügümü söylemisdim,evet sikinti yasadim,ayagimi dolapa vurdum ayak parmagim mosmor oldu yürümekde cok zorlaniyorum rüyada o ayakkabilarla bisey olmadi ama gercek ayakda ayakkabisiz parmagimi incittim :))
neyse
dünki rüyam saniyorumki iyi yorumlanmicak ya hayirlisi
ben bir soygun gibi bisey yapiyorum ,ama ne oldugunu tam anlamadim,hapse giriyorum hapisde 4 kisi kaliyor bildizimiz bir oda gibi ,kanepeyi acmislar iki battaniye var biri bir ucta katlanmis digeri diger ucta 2 kisi 2 kisi yatiliyormus,arada sirada cikip gezebiliyormusuz,yanimda bir erkek var onunla cikiyoruz bina boslugunda ufak bir göl var yesil suydu ,ama suyu temizlikdenmi yesil yoksa pislikdenmi anlamadim,benim sirtimda bir yanma oluyor o erkek at kendini suya gecer diyor,bende dedigini yapiyorum.
sonra dislerimi gördüm alttan bir iki tane disim simsiyah olmus cürümüs yani,üstende sanirim vardi 1.2 tane siyah dis
hapisdekinin birini annesi intihar etmis ona 3-5 mektup geliyor benden okunmasi isteniyor ,hangi mektup dogru bilmiyorum,sanirim bosnak birinin mektubu okuyordum,bir iki satiri hatirliyorum,sonunda yanina geliyorum diye yazmis (allahin yanina demek istemis) ama yazisi bir büyük bir kücük yani yeni yazmayi ögrenenlerin yazisi gibi,siyah kalemle yazilmis.
birde helikopter gördüm tepemden ucusuyorlardi ama cok yakinimda 4-5 tane vardi,gökyüüzü o sira biraz karardi.